Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Aime, am modificat listuta, gata sa uit parola si id-ul de cand nu am mai pus osul la munca . Sper ca este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iar m-am pacalit si am trimis mesaj logata ca mami nov-dec.
Simonacip, sa ne dai de stire ce face bb, tinem pumnii sa fie totul bine!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

maine dinineata sa ne tineti si noua pumnii, ca il operam de polipi
dimineata la 6 suntem la Budimex si la pranz speram ca acasa

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Paxella DD sa va aibe in paza si sa va intoarceti cu bine acasica!pupici si refacere rapida lui Silviu!

mie astazi mi-a pisat toata casa,noroc ca nu mai am covoare si mi-e usor de sters.mai rau a fost acum 3 zile cand a facut kk pe pozele de la piscina.da o sa treaca si perioada asta,rabdarea e mama intelepciunii

octy10,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Ken si-a descoperit pasiunea pt porumb fiert,vedem maine cum arata kkuta!

astazi am simtit ceva in burtica,oare o fi prea devreme sa miste?de maine intram in sapt 11.ce repede trece timpul cand mai e un copil care te tine ocupata!

octy10,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Tinem pumnii pentru Silviu cel curajos si trimitem multi pupici de incurajare!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

paxela,bafta maine la operatie!Sa decurga totul usor,sa auzim numai de bine.Cu anestezie generala?Daca da,sa nu te panichezi;dupa trezirea din anestezie s-ar putea sa fie destul de "turmentat",adica sa planga,sa fie agitat(mariuca scancea ca un pui de catelus....alta comparatie nu am gasit)sa stai langa el,sa-l alinti si o sa fie totul bine.va tinem pumnii!
Va invidieaz ca ati avut curajul sa incepeti operatiunea "monstru"..adica olita..Eu nu,si asta si ptr.ca nu stau eu acasa cu ea dimineata,nu pot sa oblig bona sa spele pisu de pe jos,etc.Off...oare cand imi fac curaj????Sunt de groaza!

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...
Am sa incerc sa ma programez joi la dr, pt ca sunt nerabdatoare, plus ca ma cam doare in partea dreapta...pe cuvint ca nu mai stiu cum era la David....
Sigur, va tin la curent. Pina una alta am vazut pozici frumoase, Oti, Felis, Onitza, PAxela, Try, Andreap....Pupici tuturor

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Buna fetele...
N-am mai dat pe la voi de multicel si nici nu prea v-am mai citit, mai ales din lipsa de timp...
Acuma, iaca vin si eu cu o intrebare pt cele care-s mai pricepute in domeniu ...
Mi-am facut trei teste de sarcina si ultimele doua au iesit cu 2 liniute. Chestia e ca liniuta a doua e asa timida, mai mult o umbra si nu stiu ce sa cred. Simbata viitoare am sa merg la un control, dar pina atunci, voi ce credeti? Sunt sau nu sunt?

He, he, he... mai ai dubii dupa ce facusi deja un copil?!??! de-acu mesti experiemtnata si-ar trebui sa stii. Esti graviduta pe bune!
Felicitari de pe-acum, chiar daca n-ai rasp. oficial decat sambata. A cata zi de intarziere ai facut testele?
Acu' ii facem galerie lu' paxela sa vina si ea repede in gasca.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ce balaceala la voi acolo, Paxelina si Felis! ...mi s-a facut pofta doar uitandu-ma la poze...

simonica, ai aparut si tu...si inca cu ce veste! sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara!
bravos! iubesc astfel de vesti...

paxelina, sa ne dai vesti de cum a decurs operatzia ...ne gandim la voi tare tare tare!
o sa vezi ca ei trec f usor peste o op, David a fost f ok dupa op de fimoza, vroia sa zburde pe acolo......asta de fapt e mai dificil, ca tre sa stea linistit dupa si e cam greu sa ii tii in frau...

noi am fost ieri prin Alpi, cu copkilu in spate , care se cam plictisise dupa o ora dar nu puteam sa-i dam drumuu prin prapastii si alte alea...Pe mine m-a intepat o albina in talpa piciorului si da si lupta dar tot am ajuns la destinatzie, ca nu a vrut zanu din poveste sa vina sa ma ia in carca...
poate o sa pun poze in seara asta, daca nu mi-o fi prea lene..

aa...mi-am adus aminte...cu tunsu...
eu asa fac cu david: ii facem atmosfera tipica de baie, caditza plina, jucarele, gomflabile si etc, il punem la joaca in caditza , el e incantat, dam drumul la masina de tuns si il obisnuim un pic cu zgomotul,el este intre timp prins cu jucatul in apa, nr 2 la masina si incepem...el e cam ocupat cu jucatul si nu da mare importantza faptului ca noi il tundem...Nasol e ca tot parul cade in apa, dar scapam pe urma de el...Inca ceva: masina de tuns nu este in priza cand i-l tundem, e din aia care se incarca...

cred ca m-am tempit de tot......nu mai stiu cand se pune liniutza ori ba......de ex...i-l punem sau il punem???.......no comment...

Mergi la inceput