Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Buna fetele...
N-am mai dat pe la voi de multicel si nici nu prea v-am mai citit, mai ales din lipsa de timp...
Acuma, iaca vin si eu cu o intrebare pt cele care-s mai pricepute in domeniu...
Mi-am facut trei teste de sarcina si ultimele doua au iesit cu 2 liniute. Chestia e ca liniuta a doua e asa timida, mai mult o umbra si nu stiu ce sa cred. Simbata viitoare am sa merg la un control, dar pina atunci, voi ce credeti? Sunt sau nu sunt?
He, he, he... mai ai dubii dupa ce facusi deja un copil?!??! de-acu mesti experiemtnata si-ar trebui sa stii. Esti graviduta pe bune!
Felicitari de pe-acum, chiar daca n-ai rasp. oficial decat sambata. A cata zi de intarziere ai facut testele?
Acu' ii facem galerie lu' paxela sa vina si ea repede in gasca.
.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by bits
aveti grija cu primul tuns.cica daca prind frica asa o tin mult timp.eu l-am tuns pe Ken la un salon special pt copii,l-au pus intr-o masinuta in fatza unui tv si a stat copilul sa-i taie carliontii fff cuminte.
Bits, eu il tund pe alex cu aparatul de la 1 an de cand i-am luat motul. Atunci l-am tuns prima data si nici macar nu a bagat de seama, se juca in legea lui acolo. Ultima data cand l-am tuns cu aparatul trecuse cred ca mult timp de cand nu-l mai tunsesem si el a crescut si constientizeaza altfel lucrurile in jurul lui si cred ca de-aia s-a speriat. de data asta nici n-am indraznit sa mai pun aparatul in priza cum l-am vazut cum face.
.......in 25+ sapt.
try spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Ne laudam si noi, ieri Ana a facut de 2 ori pipi la toaleta, pe reductor si 1 data pe ea. Si a inceput sa spuna "a baie" in loc de "la baie".
Eveline stiu ca-i jale, la noi a fost musai sa incercam, s-a iritat putin si nu gasesc pe aici Bepanthene sau ceva similar. Si norocul nostru ca avem pe jos gresie care se incalzeste, nu este greu sa stergem.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
vezi sa nu cumva sa se numeasca Penaten, aici asa ii spune. oricum e imposibil sa nu aiba o crema pt. diaper rush acolo in farmacii la raioanele de bebelusi.
.......in 25+ sapt.
try spune:
quote:
Originally posted by bits
Ken si-a descoperit pasiunea pt porumb fiert,vedem maine cum arata kkuta!
astazi am simtit ceva in burtica,oare o fi prea devreme sa miste?de maine intram in sapt 11.ce repede trece timpul cand mai e un copil care te tine ocupata!
octy10,KENZO(1nov 2004)
Pe bebele mic eu l-am simtit la 11 sapt., bits. Era noaptea si a fost foarte clar ca a fost bebe. Chit ca apoi am inceput sa-l simt ca lumea de-abia prin sapt. 19.
.......in 25+ sapt.
try spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
aa...mi-am adus aminte...cu tunsu...
eu asa fac cu david: ii facem atmosfera tipica de baie, caditza plina, jucarele, gomflabile si etc, il punem la joaca in caditza , el e incantat, dam drumul la masina de tuns si il obisnuim un pic cu zgomotul,el este intre timp prins cu jucatul in apa, nr 2 la masina si incepem...el e cam ocupat cu jucatul si nu da mare importantza faptului ca noi il tundem...Nasol e ca tot parul cade in apa, dar scapam pe urma de el...Inca ceva: masina de tuns nu este in priza cand i-l tundem, e din aia care se incarca...
cred ca m-am tempit de tot......nu mai stiu cand se pune liniutza ori ba...
...de ex...i-l punem sau il punem???....
...no comment...
Il punem si noi tot in cadita, fulgule, cu apa curgand si tot tacamul, dar face scandal si la foarfeca acum, nu numai la masina de tuns. Numai and simtzea ca-i dau cu pieptanul prin par (operatiune care la noi lipseste cu desavarsire in mod cotidian) tremura un pic si-si ferea capul si ducea mana sa-mi indeparteze pieptanul. Mi-a luat doua ore sa-l tund, eu pe langa el prin cada, sis tot nefinisat a ramas ca a iesit caprit pe laterale...
.......in 25+ sapt.
dama spune:
Am vazut doi inotatori scumpi si vorbareti, Mihaita si Silviu, si mamici frumoase foc. Pe Mariuca copie fidela de mami Andreea...ma bucur Andreeap ca totul e bine cu Mariuca si ca sunteti fericite acum. Am vazut si pe Daviduche al Simoneicip, ce mare s-a facut si la fel seamana cu mami lui...ei, si aduce un pic si cu Alex al lui Try (sper sa nu se supere mamicile, dar asa mi se pare mie).
Bits, David mananca de ceva vreme porumb fiert, boabe din alea la cutie si ii plac foarte mult. In kkuta vei gasi (daca le mesteca bine) numai cojitele de pe boabe
; la David asa am vazut desi nu are decat 2 masele in devenire si nu prea stiu totusi cum de le mesteca... sau le digera stomacelul?!
Fulgu, bravos, frumos ca v-ati excursionit prin Alpi, cu toate dezagrementele cauzate de intepatura. Btw, o sa incerc si eu varianta vostra cu tunsul in atmosfera de baie, sa vad ce da. Si lasa lenea si pune poze cu excursionistul din Alpi pe care il 
Paxela, va tinem pumnii pt maine la operatie, sa scapati repede si usor.
try spune:
V-am vazut pozitele la "ratuste" balacitoare. Frumoase foc!
wee viitor mergem si noi la plaja, de-abia astept ca nu mai pot de frig la servici de la aerul conditionat... bbbbrrrrrrrrrr
Paxela, tinem pumnii la operatie sa iasa cum trebuie si sa nu mai fie nevoie de-a doua mai tarziu.
.......in 25+ sapt.
paxela spune:
try multumesc de galerie , sper ca luna asta sa va urmez si eu ![]()
multumim de sustinere chiar am nevoie, tati el nostru e moale tare cand e vorba de fisu
asa ca... trebuie sa fiu si mami si tati sa iau si decizii sa fac fata cu bine singurica ca asta e, tati lesina doar daca vede ca ii iau sange asa ca....
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
Eliza5 spune:
Paxela, stiu ce e in sufletul tau.. Imagineaza-ti ca eu a trebuit sa ii fac doua interventii lui Alex cand avea doar 6-7 luni, ambele cu anestezie generala. Bine, e destul de mult spus "anestezie generala" pentru ca i-au pus o masca pe fatza si a adormit instantaneu. Eu l-am nascut cu un canal lacrimo-nazal infundat si din cauza asta facea puroi la ochisor si a trebuit sa facem operatia. Mi-a fost foarte frica de anestezie dar din fericire a tolerat-o foarte usor si s-a trezit vesel. Iti tin pumnii pentru maine si incearca sa fii voioasa, chiar daca o sa-ti fie greu.
Simona, felicitari!! Astept sa ne dai confirmarea :-)
Fii-miu are inca un semn de buna purtare, a alunecat in parc si a cazut cu fatza in jos.. ideea e ca are jumatate de obraz julit, sper sa nu ramana cu semne.
Am fost sambata la un gratar la niste prieteni cu Alex. Prietenii astia au o fetita mai mare cu o luna decat fii'miu. Mai, am innebunit cand am auzit-o pe fetita aia vorbind.. De toate zicea, nu-i tacea guritza deloc. Daca nu cunosteam si alti copii de varsta lui Alex care sa nu vorbeasca decat mama, tata, apa, baie, cred ca ma complexam de tot
Am vazut o gramada de poze superbe, Vladut cel carliontat este o minune de baietel, Iris e superba ca intotdeauna, iar Silviu si Mihaita sunt doi inotatori innascuti (tare rau imi pare ca nu am ajuns inca la piscina cu Alex)..
bits spune:
fulgule si eu am probleme cu mi-e si mie.poate ma lamureste cineva ca o iau razna.cum se poate sa uiti sa scrii
.
da cum reusii sa te intepe albina tocmai acolo?nu aveai ghete?
mey try nu tu te plangeai ca nu l-ai simtit pana in sapt 18?deci e posibil sa-l fi simtit si eu?nebuna nu-s cu siguranta!
octy
10,KENZO(1nov 2004)

...no comment...