Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:

Primul lucru pe care l-am facut cand am intrat a fost sa verific sa vad daca mai sunt pe lista...
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.Deocamdata am vazut pozele cu Ana,frumusete de fata.Si febletea noastra in secret,asa! ![]()
Va pup si revin.Sper.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Eliza5 spune:
Bitsule, se spune "mie mi-e somn". De obicei iti dai seama ca se scrie dezlegat (cu liniuta) cand poti sa formezi un alt cuvant cu a doua particula: in cazul asta mie imi e somn"
se spune "il iubesc" (pe el) si "i-l dau" (lui)
nu prea ma pricep eu la explicat, dar asa se scrie ![]()
Jasmine spune:
Revin si eu dupa o saptamana de cosmar.Radu a facut al treilea episod de bronsiolita si am fost internati la Grigore Alexandrescu.Proasta aia de la camera de garda a pus diagnostic gresit si nu m-a bagat in seama cand i-am spus ca mai avusese copilul 2 episoade de bronsiolita.Pana a doua zi starea lui s-a agravat galopant,abia mai respira saracul,cu efort mare,febra nu scadea deloc,asa ca m-am dus iar cu el la spital.De cand ne-am internat i-a pus branula si a facut tratament intravenos cu dexametazona si antibiotic,de 3 ori pe zi.Plus aerosoli.N-a mancat si n-a baut nimic timp de 3 zile,pana a inceput sa se simta cat de cat mai bine.Era foarte cald,eram la ultimul etaj,se incinsese plafonul si atmosfera era ca intr-un cuptor.Etajul de dedesubt era in renovare si de dimineata pana seara urlau bormasinile.Radu nu putea sa respire,maraia a jale,nu voia sa manance,urla ca din gura de sarpe cand venea cate o asistenta sa-I faca tratament….ce sa va mai spun…a fost una din cele mai negre saptamani din viata mea.
Acum e mai bine dar nu complet refacut.Doctorita mi-a spus ca “o sa mai faca bronsiolite” si nu depinde de mine,adica nu pot sa-l feresc.A ramas cu o sensibilitate si orice raceala sau viroza poate sa se transforme rapid in bronsiolita.
Acum mananca foarte bine,parca ar vrea sa recupereze.Vestea buna e ca putem pleca in concediu,numai ca intre timp mie mi-a pierit cheful,mi-e frica sa nu se intample iar.Sunt cu nervii la pamant.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
bits spune:
woww jasmine,prin ce ai trecut!stiu cum te simti in mom in care iti vezi copilul lipsit de vlaga si cu o perfuzie in manuta.refacere rapida si concediu placut!
octy
10,KENZO(1nov 2004)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Primul lucru pe care l-am facut cand am intrat a fost sa verific sa vad daca mai sunt pe lista...![]()
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.Deocamdata am vazut pozele cu Ana,frumusete de fata.Si febletea noastra in secret,asa!
Va pup si revin.Sper.
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Daca despre Ana mea vorbesti, atunci chiar ca ne
Paxela, dar repede va miscati, este asa urgenta... Tinem pumnii pentru maine.
Jasmine, multa sanatate lui Raducu si concediu placut. Cand venim in tara poate le facem poze impreuna si imbracati la fel
, ce zici ne amuzam putin?Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Jasmine spune:
Otilia,nu-i rea ideea!
Simona,felicitari pt sarcina.Vad ca se tot lungeste lista cu mamici de bb2.
Paxela....va tinem pumnii stransi maine.O sa fie bine.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
aime spune:
Miha
pe unde ai disparut? Mey...vezi ca eu am reviziut prima listuta si cum sa te uit, mey ![]()
Paxela bafta, pumnii ii tinem stransi si sa veniti sanatosi sanatosi.
Eliza, multumim
, da pe alex cand ni-l mai arati...cat despre vorbit, stai linistita fata draga, or vorbi ei, nu te teme...si apoi nu stii ca fetele is mai limbute
, uita-te la noi, tre sa bata cineva si barbatii la cap, nu?
Vezi ce va spuneam eu dimineata de dezvatul lui Vladut de lapte noaptea, in ritmul lui, la timpul care s-a simtit pregatit...asa or sa vina toate.
Jasmine, imi pare rau de Raducu, episoadele astea de bronsiolita nu-s bune deloc, pot da astm din cate am mai citit...oare nu exista ceva sa le previi?
aime si
Vladimir
try spune:
quote:
Originally posted by bits
fulgule si eu am probleme cu mi-e si mie.poate ma lamureste cineva ca o iau razna.cum se poate sa uiti sa scrii.
da cum reusii sa te intepe albina tocmai acolo?nu aveai ghete?
mey try nu tu te plangeai ca nu l-ai simtit pana in sapt 18?deci e posibil sa-l fi simtit si eu?nebuna nu-s cu siguranta!
octy10,KENZO(1nov 2004)
Bitsone, cand poti spune "imi e foame" si vrei sa folosesti forma contrasa "mi-e foame" atunci trebuei sa scrii neaparat cu liniunta. (faci in cap exemplul si vezi daca "mi-e" -ul pe care vrei sa-l folosesti oate fi inlocuit cu "imi e").
Daca te referi la "mie nu-mi place" (vezi ca si la pronuntie suna diferit un pic), tie nu-ti palce lui nu-i place, atunci e vorba de pronume si il scrii legat. Capisi?
Eu nu l-am simtit pe bebe asta pana la 19 sapt. in sensul ca ma asteptam sa miste regulat (nu accidental cum ti s-a intampalt tie acum) mai devreme. Alex de la 13 sapt. (cu o singura pauza de o sapt. de la 14 la 15 sapt) a inceput sa bata toba.
Pe bebe asta l-am simtit de 2 ori accidental: odata la 11 sapt. si a doua oara dupa 4 zile. Dar apoi a fost o pauza totala si mi-era sa nu fie o problema. N-am avut parte de fluturasi la sarcina asta

.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by dama
Am vazut si pe Daviduche al Simoneicip, ce mare s-a facut si la fel seamana cu mami lui...ei, si aduce un pic si cu Alex al lui Try (sper sa nu se supere mamicile, dar asa mi se pare mie).
Moaaaama, sa vezi ce pumni iti iei pe treaba asta!
Pe bune ca si eu am observat usoare asemanari de figura in anumite poze.
Dar ma uitam ca acum nu mai seamana fi-miu cu Mihnea, asa cum era cand erau mici. Au inceput acum sa se diferentieze. Si cand erau mici, au avut o perioada scurta cand ziceai ca-i unul si acelasi.
Sunt atat de curioasa sa vedem cum e bb II, parca nu seram asa curiaosa la alex sa vad cum arata...
.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

,mi-am reamintit!am inteles nu-ti fa probleme.