Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE, tot ce ai povetit, am retrait eu cand am fost internata la Gomoiu....exact aceeasi poveste, cu perfuzie, cu renovare, la noi era deasupra....si multe altele....imi pare tare rau ca ati trecut prin acest cosmar...si sfatul meu e sa te duci in concediu si sa te bucuri de el ca meriti!!!! si tu si bebe, a trecut si el prin multe!!!! pupam pe Raducu cel puternic!!!!

PAXELA, bafta maine la operatie!!!! ai sa vezi, va fi bine!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Miha pe unde ai disparut? Mey...vezi ca eu am reviziut prima listuta si cum sa te uit, mey

Ma alintam si eu...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by try
Moaaaama, sa vezi ce pumni iti iei pe treaba asta!
.....

Sunt atat de curioasa sa vedem cum e bb II, parca nu seram asa curiaosa la alex sa vad cum arata...

...atunci, Try, sa-ti dau motiv sa ma bati ca lumea...bebe 2 o sa fie brunet cu ochi negri ...hi hi hi, ce zici de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Eliza, merci de explicatziunile gramaticale...
grea limba avem domne.....nu mai stiu sa vorbeste romaneste...

mey...si eu cunosc o fetitza de varsta lu David, care vorbeste si stie tot...chiar face propozitzii...daca imi povestea cineva poate ca nu credeam...

bitsone, mai umbla ma si omu descultz sa simta verdele ierbii ... si... ghinionu albinii

Jasmine, of, prin ce ati mai trecut si voi, bine ca s-a terminat cu bine toata povestea asta...Dar de ce sa nu te duc i in concediu? acu n-o sa stai toata viatza in casa de frica ca se poate repeta povestea...Sunt sigura ca ii va placea lu Raducu in concediu, si tu o sa te mai relaxezi...

am pus ceva poze ...dar nu imi place deloc cum se vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ps. daca vedetzi in poze pete albe pe fatza lu David, keine Panik!, e doar crema de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna-i berea,bre!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fulgule, mama, cat am mai asteptat pozele astea...frumoase si voi frumosi si voiosi, asa imi placeti. Ia zii repede de unde ti-ai cumparat silueta aia de viespe...aha, deci dau rezultate abdomenele, si tu nu spui nimic...

Jasmine, imi pare tare rau ca a trebuit sa stati in spital si ati indurat atatea, mai ales bietul Raducu mititelul...mai, ce ciuda mi-e pe bolile astea nesuferite, dar si mai tare pe drii care sunt cum sunt si spitalele asisderea...Sigur ca o sa va duceti in concediu, gandeste-te ce bucurie i-ai face puiului si sa mai schimbe si el peisajul. lui Radu, sanatate multa si un concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fulgu a beut sau nu berica David?al meu cum il vede pe taica-su cu halba incepe circul ca vrea sa-si spele mainile in spuma.mie-mi place(pricepui)poza cu sertarul,se vede ca va asteapta vremuri grele de acum incolo.

mai jasmine cica la saline ar fi ok pt micutii cu bronsiolita.le face bine aerul sarat!nu sta acasa ca ar fi pacat!

octy10,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cuscritza, asa deci imi inveti ginerele la beremai si ruxi cum vede o sticla(indiferent daca este de suc,apa sau bere)zice beie, beie
chiar parca ai mai slabit...cum ai reusit ca vreau si io

bafta maine la operatie lui sivliu si refacere cat mai rapida

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Foarte faine pozele Fulgule...ce dor de duca m-a apucat....
Ma enerveaza rau ca in RO daca te hotarasti sa faci trekking pe munte vezi peisaje superbe (dar pline) de ambalaje si peturi... nu ai un loc calumea unde sa te opresti sa bei o bere sau un suc...(asta probabil exceptand Poiana Brasov)...unde mai gasesti totusi o Sura Dacilor..

Asa ca daca vreau pe munte si eu tot in Alpi ma duc... mai cu greu si mai rar... da macar ma-ntorc acasa zufrieden.
Si da... categoric ai slabit...

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput