Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata!

Am vesti despre SILVIU. AM vorbit cu Alexa la telefon si mi-a zis ca SIlviu este bine, l-a operat, nu mi-a dat multe detalii, va povesteste ea pe larg, ideea e ca SIlviu vorbea intr-adevar, l-am auzit si e bine!!! Bravo Silviu!!!! pupam un baietel curajos. Pe la 10 spera si ei sa ajunga acasa!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

DAVID ZAPA!!SI PAul la fel, intra si in dulapuri, s-ar baga si in cuptor, eheeeeeee, s-ar ascunde el si in gunoi daca ar putea!!! Frumos foc Davidutzu , FUlgule, iti sta bine tunsa asa, tot sexi si supla ai ramas, bravo mami!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Fetele, va arat si eu o poza cu mine, colega mea Mari si un turist canadian pe care l-am indragit , e foarte haios si amator mare de tuica!!! ONITZA LA MUNCA

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Da... am vorbit si eu cu un tata de Silviu si mi-a zis ca la 7.00 au iesit din operatie, la 10 min dupa operatie Silviu mergea...
Bravo baiatul meu 2 pupa mami un baiat curajos

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aime,stiu ca bronsiolitele astea repetate pot duce la astm,asta e motivul pt care sunt asa de speriata.Din pacate nu e nimic de facut,doar “sa-l feresc de raceli”,parca pana acum nu l-am ferit.

Sigur ca plecam in concediu.Am intrebat-o pe dr doar asa….sa fiu sigura.Din pacate problema sta asa : e vorba de viroze respiratorii,care va sa zica virusul poate sa-l ia de oriunde,nu conteaza ca suntem in Bucuresti sau la mare sau la munte.Odata luata evolueaza foarte rapid in rau,secretiile coboara pe caile respiratorii si gata bronsiolita!Din cauza asta sunt eu speriata dar evident ca n-o sa stam in casa de teama bolii.O sa plecam in curand la munte (de fapt e o zona de dealuri) si pe urma la mare.Am gasit loc la gazda aia de care va spuneam.

Incet-incet isi revine si Radu.A fost foarte speriat de toate asistentele care veneau sa-i bage tratamentul pe branula,urla de cum le vedea ca intra pe usa.Eu tot ii spuneam ca “nu ne face tanti nimic” si el saracul repeta asta cam toata ziua.Si in somn zicea “nimica” sau “nu ne face tanti nimica” de fiecare data cand se auzea zgomot pe hol sau se deschidea usa.Au trecut cateva zile de cand suntem acasa si abia acum il vad ca se relaxeaza.

In primele 3 zile la spital n-a mancat si n-a baut aproape nimic,iar acum recupereaza.Cere el de mancare toata ziua.De cum se trezeste incepe sa ceara “painica cu caca’val”.

Nu prea mai bea lapte,nici nu stiu cum sa fac.Ai vostri mai beau la trezire biberonul classic?

Mai fetelor,nu va mai stresati cu vorbitul asta,ce naiba!Vor vorbi ei cand vor vrea,n-am auzit de copilasi care sa nu vorbeasca.Radu cred ca vorbeste atat ca sa ma recompenseze pt cat m-am stresat cu mersul.Ai vostri mergeau bine si el….pauza.Oricum din cate inteleg eu e o exceptie ca la varsta asta sa-i turuie gura asa,sa faca propozitii,sa spuna poezii,sa numere…asa ca nu e nimic in neregula cu ai vostri.Mie imi place ca deja ne intelegem,imi spune ce vrea (“hai sa me’gem in bucata’ie”,”hai la plimba’e”,etc).
Daca-I spun cuiva cam ce si cam cat vorbeste Radu,nu ma crede nimeni.Daca e de fata si zice vrute si nevrute…nu ma crede ca are un an si 8 luni.Chiar ieri la leagane incepuse sa abereze poezii,sa numere pana la 10 si o mamica cu o fetita de 2 ani si 5 luni nu ma credea ca Radu nu e mai mare.Acum ce sa fac,sa-i arat certificatul de nastere?

Fulgule,frumoase pozele de la munte!

Onitza,frumos job!Ce mi-ar mai placea si mie,in loc sa stau inchisa intr-un birou cu termopane si AC,cu ochii in monitor!

Ce bine ca e totul OK cu Silviu,acum se mai linisteste si Paxela.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

De la 10 suntem acasa Silviu e bine doarme va dam vesti dupamasa

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Silviu bine ca-i scapat si ai venit acasuca!!!!

Jasmine, bine ca plecati in concediu, sa vezi ce bine o sa-i prinda micutului -am pe mancacios. Referitor la lapte, noi cum ziceam si ieri, am scapat de cel de noapte, surprinzator si pe neasteptate, cel de dimineata insa il bea, sper eu cat mai mult, da el bea multe lichide, suc, lapte si apa la greu...incearca sa il dai in timpul zilei de sete. Eu ii mai dau un bine si cand se trezeste dupa somnul de dupa masa si cu un bine de 250 serara cu cereale isi face norma la lapte.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by dama

Fulgule, mama, cat am mai asteptat pozele astea...frumoase si voi frumosi si voiosi, asa imi placeti. Ia zii repede de unde ti-ai cumparat silueta aia de viespe...aha, deci dau rezultate abdomenele, si tu nu spui nimic...

abdomenele ca abdomenele..sa vezi tu genoflexiuni si tras de fiare in fiecare seara...
n-am tinut mey nici o cura speciala, doar am evitat o perioada dulciurile si painea si nu am baut sucuri (eu oricum nu le am cu sucurile)...dar cel mai tare am slabit cat am fost bolnava cu gatu si otitele mele cele de toate zilele...cu febra 40 etc, zau ca nu iti arde de mancare... si cum la mine boala s-a tinut lant mult timp...

mey, David e incantat sa bea din cana/paharul/halba/sticla cu care bem noi...pur si simplu degusta ... si e incantat nevoie mare...
Davia abia mai bea bibe cu lapte de dimineatza si cam atat...Nu bea mai deloc lichide, desi am incercat f multe variante de cani si canutze ulcioare si ulcele..

bravos Silviu, baietzel curajos!

as vrea sa fac azi un sos de spaghete dar daca se poa fara carne tocata...are careva o idee?

Onitzo, da esti umblareatza mey...esti ghid turistic , sa inteleg?

topit si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna tuturor
Imi pare rau pt copilasii bolnaviori, Jasmie, Paxela...Of, of....cel mai greu de suportat e cand sunt bolnavi, nici cind se rizgiie, nici cind nu maninca, nici cind tipa fara motiv ...Insanatosire/recuperare grabnica .
Tryultimul test l-am facut saptamina viitoare, spre sfirsit, cind am si scris pe forum. Dar spre deosebire de prima sarcina, acum stiu sigur cind am ramas (pe 26 mai)...Ironia e ca eu nu credeam intreaba asta cu "s-a intimplat" si iata ca mi s-a intimplat si mie.

Eliza...nici eu nu mai am rabdare pina il aud pe Dav vorbind, dar se incapatineaza sa spuna doar citeva cuvintele....SI avem un baiatel in parc cu 2 sapt mai mare decit al meu, care vorbeste tot ce aude, n-am mai pomenit asa, numara pina la 4 in germana, spune nustiuce in engleza, iar in romana e deja profesor...Asta ca sa am eu motive

Dama, iti multumesc pt aprecierilela adresa lui Daviduche, pozele acelea sunt insa de acum citeva luni, am sa incerc sa pun pozici noi acum, dar vad ca s-a schimbat ceva in configuratia paginii ori nu mai stiu eu sa le pun
Nu mai stiu daca v-am spus ca l-am dat pe Dav la cresa....Azi e a doua zi cind sta program intreg. E destul de greu pt ca despartirile sunt cu lacrimi, dar sper sa se obinuiasca, nu am ce face, mai am o luna si incep serviciul....

Incerc sa pun pozici noi

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Tryultimul test l-am facut saptamina viitoare, spre sfirsit, cind am si scris pe forum. Dar spre deosebire de prima sarcina, acum stiu sigur cind am ramas (pe 26 mai)...Ironia e ca eu nu credeam intreaba asta cu "s-a intimplat" si iata ca mi s-a intimplat si mie.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Ori e prea cald, ori ma gindesc la ce-o face puiul meu la cresa, ori ma gindesc la altcineva ...Dar scriu prostii,asta-i sigur: deci saptamina trecuta, nu viitoare

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput