Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
eveline spune:
Cuscrita, bine ai revenit....ce mai face Andrei dragalasul? Noi suntem bine si poze noi n-avem ca nu avem aparat....era al cumnatelei care de cand a nascut are ce poza (multumim de urari la adresa nepotzicii)....eu sunt mai laconica deoarece mai am un examen si cam stau sa invat (unul si GATA) si dupa aceea abia o sa-mi revin eu.
Bia iubita e ok .... cel mai tare ma enerveaza ca atenteaza tantarii astia nenorociti la ea...nu stiu ce sa mai fac....si cand o pisca face adevarate blande....of...
In rest toate bune...pupam pe toti piticii si pe toate mamicile si burticile!
PS....Iris superba ca de obicei....no comment...
Ana si Bianca-iubita
try spune:
quote:
Originally posted by danette
Salutare fetelor.. intru in fuga... ca sa va dau link la pozele cele noi ale Irisului.
Eu sunt incantata de cum au iesit... doar cateva din 33 de poze am pus pe net.. oricum pentru Book doar 12 o sa selectez... spune-ti si voi care sunt faine (pt. portofoliu)..
Ce sa selectezi, frate? De ce nu le pui pe toate? Eu n-am ce sa aleg din ele. Toate-s perfecte. Are o poza in care face un botic scum de-mi vine s-o mananc.
.......in 24+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
Fulguleatzo, ma facusi sa rad cu flotarile lu' Ioana de mi se tzuguie burta si mai tare sub birou.
Nici IrinaA, vancouvereanca noastra, n-a mai dat nici un semn de viatza.
Cici s-a bagat de tot la fund! Hei, CICI, pe unde esti?
Pe miki o iert ca e ocupata... sa-l faca pe bebe doi, poate.
.......in 24+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
Dana, eu zic sa le pui pe toate ca sa te ajutam cu selectia, asa din 13 sa alegem 12 nu are farmec. Preferata mea este aceasta, eu as face-o coperta pentru album si pe celelalte 12 le-as pune in album. Dar de ce vrei 12, care este scopul? Le poti grupa si tematic, gen "mutrite de Iris" sau "Iris si prietenii" (Irma, Erik, Bety).
Iris este superba, sa va traiasca!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Oti, fotograful mi-a zis ca in jur de 12-13 poze se pun in book... asa ca de aia trebuia sa selectez... dar nici nu mai stiam cate am incarcat pe webshots...
Dana & Iris 1,6 ani
onitza spune:
DANA, IRIS E FRUMOASA FOC IN POZA ASTA..fetele au dreptate , Iris e superba in toate pozele!!! abia asteptam sa le vad, totul e frums la fetita ta!!! e foarte fotogenica!

DAR CEA MAI FRUMOASA FATA E BIANCA NOASTRA (ADRIANNA(!!!!

FULGULE, tu intrebai de IOanadu? am intrebat-o eu pe Ralucagabriela de ea, stiu ca ele doua vorbesc mai des si am inteles ca ar fi in concediu!! sa le fie de bine, ca merita!!! ar fi nice sa intre si sa ne dea si noua detalii despre Bianca!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Paul nu e bine deloc...
...am ajuns si ieri la doc cu el, iar, ca se inrautatise starea lui, tuseste rau de tot, si se ineaca , nu vrea sa pape, mai face si febra, zace.....e nasol, acum asteptam si noi sa isi faca efectul antibioticul..ii dau KLACID...sanatate voua!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
miag spune:
Onitza, sanatate multa lui Paulica...offf Doamne-Doamne...urasc sa fie copilashii bolnaviori.
Dana, e superba feteita ta...pupici

monicuta ma bucur ca suntetzi mai bine...pupici si voua...

pupici la toata lumea. Noi astazi plecam la Budapesta, asa ca pana marti iar ma dati la disparuti.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
onitza spune:
quote:
Originally posted by miag
Onitza, sanatate multa lui Paulica...offf Doamne-Doamne...urasc sa fie copilashii bolnaviori.
Dana, e superba feteita ta...pupici
monicuta ma bucur ca suntetzi mai bine...pupici si voua...
pupici la toata lumea. Noi astazi plecam la Budapesta, asa ca pana marti iar ma dati la disparuti.
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
MIA, ce faci la Budapesta? in vizita? :)
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
roserb spune:
Dana, e o papusa dulce Iris, mie imi plac mult ASTA si ASTA.
Apropo, tu chiar te gandesti serios sa o inscrii la o agentie de "fotomodele" , sau ai facut pozele asa, de placere? Eu in general nu prea ma omor dupa ideea de a baga copilasii in lumea asta...
Onitza, multa sanatate lui Paul, sper ca se simte deja mai bine, dureaza ceva pana incepe sa se vada efectul antibioticului, si asteptarea ne omoara.
La noi, ca sa nu ne plictisim, s-a imbolnavit si Bianca, tot ce sper e sa fie aceeasi minune ca la Mihnea, am inceput ieri sa-i dau antibiotic
.
Monica, ma bucur ca voi sunteti mai bine!
Roxana&Co
POZE CU PITICII