Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna tuturor, va mai amintiti de noi?
Nu am mai intrat deloc pe forum, ba chiar nici vreun alt site n-am apucat sa deschid...de vreo luna oare? Cred ca asa...
si uite acum mi se facu un dor de voi.....

Am reusit sa citesc putin din ultimele 3 capitole la care am lipsit...dar nu m-am pus la punct cu noutatile...
Ce m-a frapat mai tare e chestia aia cu pozele de pe webshots (si am vazut, cuscritza, ca nu mai ai nici un album sa o vad pe biaiubitacum s-a facut ea domnisoara....pe unde ati dezbatut chestia asta?

Pupici la toti bebicii, mai ales cei bolnaviori.
Promit sa incerc sa intru mai des....

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici noi - aprilie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Cuscritza, am uitat sa te felicit pentru nepotica nou nouta! Deja are 2 saptamani, ca sa vezi!

A nascut si o colega a mea de servici, in 27 mai, cu 3 sapt mai devreme, un baietel de 3200, Alex, o frumusete de ficior...
Pupici la viitoarele mamici, Bits, Try si Cecilia C....

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DANA, esti tare daca faci 200 abdomene intr-o seara! te admir!!! pai eu decat sa fac 200 abdomene intr-o seara, mai bine 200 de diete intr-un an! ..stiu ca nu e bine, dar....mi-e leneeeeeee rau cand e vorba de sport!

Fetelor eu sunt frantaaaaaaaaaaaa....voi tot asa picati late ca mine seara?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi suntem ceva mai bine cu tusea, speram sa ne treaca de tot..
va pup pe toate si pe copilashi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, ma bucur ca sunteti pe trecute cu tusea..sanatate multa!!!

Noi suntem mai rau, dar rau nu asa: azi-noapte nu a putut sa doarma de la tuse, a si vomitat de dimineata, tusind rau. zace, muci la gru, face si febra....medicamentele astea parca nu isi fac deloc efectul:(((((

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Onitza, sanatate lui Paulica!

din fericire, si noi suntem pe trecute cu tusea dar parca au inceput mucishorii mai abitir ca ieri...
oare ce ne mai asteapta?

dana, ai fost mai frumoasa ca mireasa mey...

da slabutzica miscare pe aici...pe unde umblatzi fetishcanelor?

eu astept sa se scoale musiu sa mergem la piscina ...la niste balaceala...caldura mare, monsher!

Mergi la inceput

P.S. de ieri avem un nou-noutz membru in familie - a nascut cumnata mea - un Tudorica fara frica......sa vezi batalie cu david , pe viitor! de fapt, la cat de rar or sa se vada, cred ca nu vor avea timp de trante...

Mergi la inceput

P.S.S. fetelor, ce mai face ioana_du- heidi klum a noastra? a mai vorbit careva cu ea? oare la cate flotari o fi ajuns pe seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare fetelor.. intru in fuga... ca sa va dau link la pozele cele noi ale Irisului.
Eu sunt incantata de cum au iesit... doar cateva din 33 de poze am pus pe net.. oricum pentru Book doar 12 o sa selectez... spune-ti si voi care sunt faine (pt. portofoliu)..

Aici sunt:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551556506&security=UacjVy

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana superba fetita Iris...ce sa mai zic...imi plac absolut toate pozele, normal, asta e deosebita...e ca o fotografie de epoca...si daca m-ai pune sa le pun in ordine, nu cred ca as putea sa le clasific .N-am mess, nu stiu de ce .

aime si Vladimir

Mergi la inceput