Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

HIHIHI, AM ROCHITZA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

ANDREAP, mersi mult, ce sa iti zic...toti copiii in principiu si teoretic raceasc in primul an de colectivitate, sa speram inca sa Mariuca, e un pic mai rezistenta!!! Paul e si un copil mai sensibil!!!
Tinem pumnii de timp frumos la mare!!!!!!!!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salut mamici cu pitici!
ma bucur ca v-au placut pozele mele de nasa, Otilia, Andrea, Roxana...
Oti, sa stii ca nu am slabit atat cat imi propusesem, mai am inca... de fapt nunta a fost un motiv bun sa ma ambitzionez si eu un pik... ca altele n-am avut... sper sa reusesc sa ma tzin de cura in continuare ca sa-mi revin complet!
Ahhh. si eram departe sa eclipsez mireasa... ca era mult mai frumoasa decat in poze... era ca o papusa!

Azi dimineatza a fost fotograful si a facut pozele de portofoliu... Iris a fost foooarte cooperanta si vesela... am avut noroc si de o si frumoasa! Maine le primesc pe CD si incerc sa le incarc pe net sa le vedetzi si voi si sora-mea care de-abia le asteapta... sper ca sunt reusite .

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

DANETTE, AI FOST SUPERBA INTR-ADEVAR! Abia astept sa vad si restul pozelor!! mai ales cu IRIS!!!
Mami, zi si mie te rog ce cura ai tinut? parca ai scris tu o data, dar...nu am fost pe faza, sorry!! am si eu o nunta pe 8 iulie , e cu fitze si mi-e rusine rau la cum arar acum!!!!!!!!! MIhai mereu imi zice: RU-SHI-NI-CA!!! pentru ca nu ma pot tine de o cura cum trebuie!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Aaaaa, DANETTE, tu ce inaltime ai si cate kile?
eu am 1.66 m si 56 kg! tinta e 52, daca se poate!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Sa va spun ce stie Paul sa faca , am descoperit sapt asta: STIE SA SUFLE NASUL, CAND II SPUN SA FACA ASTA!!!URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Onitzo, pai tu esti super bine pe langa mine... eu am 1,64 si acum am 59 kg.... trebuie macar la 54 kg sa reusesc sa ajung. Cand am ramas insarcinata aveam 57-58 kg... dar la mine ideal ar fi 50 kg... insa atatea (50 adica) nu am avut decat cand m-am maritat...

Acum as zice ca 4 kg e usor sa dai jos... si putzin... dar stiu ca e cel mai greu...

Eu am tzinut un regim hipocaloric... fara dulciuri, fara paste fainoase, fara paine.. carbohidratii i-am cam exclus in general... am mancat salate, iaurt, fructe si carne slaba facuta la gratar..
de al ora 18 nu mai mancam nimic doar beam apa...si seara faceam cate 200 abdomene... cu chiu si vai.. si mai fac si acum... dar complet fara tragere de inima.

Ma gandesc sa merg la masaj... sunt o comoda asta e realitatea.. singurul sport pe care il fac si-mi place este ciclismul (mult spus... fiindca defapt 'ma dau' cu bicicleta... e drept pe teren accidentat)... atat!

Merci de apreciere Onitza... ma bucur ca ti-au placut pozele mele. Maine le pun pe cele cu Iris.

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dana..200 abdomene????pai eu nu reusesc nici 2 pe zi..dar ce conteaza??Nu fac in fiecare dimineata 1 cand ma ridic din pat?..sunt lenesa la sport,asa am fost mereu,iar regim nu am tinut niciodata...ma si mir cum am dat jos cele 30 kg.acumulate in sarcina.Mai am si eu cam 3-4 de dat jos sa ajung cam la 53kg.,dar...imi place painea muuullllt de tot.Plus ca nu mai scap de burta aia..si sunt constienta ca fara sport nu am sanse si cu toate astea nu ma mobilizez deloc!Sunt!

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, Dana, ne-au stresat destul nazdravanele noastre de aceea am reusit sa le dam jos fara regim plus alaptarea si serviciul. Dar de burta nu se scapa fara abdomene, asta imi este foarte clar. De cand este Ana aici nu m-am mai tinut de abdomene dar am diverse activitati cu ea, plus ca am inceput sa vin pe jos la servici, ceea ce inseamna 70 de minute de mers zilnic .
Onitza, tu chiar daca te mai plangi, ai mila de noi. La 1,66 m, greutatea ideala este 56 de kg, adica exact cat ai tu. Eu nici nu sper sa ajung la 52kg, cam atat ar trebui sa am conform inaltimii.

Ce ma bucura cel mai mult este ca majoritatea mamicilor au reusit sa dea jos kg puse in timpul sarcinii, chiar daca nu au fost deloc putine, asa ca suntem cele mai mamici.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

OTI, inteleg de ce iti vine sa ma , dar mami, ma conteaza si pe unde le ai acele kilograme, daca ai burta, aripioare si umeri lati, DEGEABA ai kile conform inaltimei, zau!!

Ma declar invinsa cu nervii....Paul nu vrea sa mai manance!!!! retraiesc clipele de cna davea 4 luni si nu mai manca laptele la bibe!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput