Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multa sanatate puiutilor si putere mamicilor!
Dana, ai reusit sa eclipsezi mireasa , acum inteleg de ce ai tinut cura, ai avut ambitia sa fii o nasa-manechin.

Pe mine m-a convins mama sa tin postul de Sfintii Petru si Pavel, a inceput azi si se termina pe 29, sper sa reusesc.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Multa sanatate puiutilor si putere mamicilor!
Dana, ai reusit sa eclipsezi mireasa , acum inteleg de ce ai tinut cura, ai avut ambitia sa fii o nasa-manechin.

Pe mine m-a convins mama sa tin postul de Sfintii Petru si Pavel, a inceput azi si se termina pe 29, sper sa reusesc.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Bravo Otilia!!! e mare lucru! eu am uitat ca azi se incepe postul.....si era suficient sa ma uit pe calendar

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ufff, c-am mai reusit sa pun si eu mana pe tastatura sa scriu ceva pe-aici. Sunt din ce in ce mai ocupata la servici, iar cand vi nacasa-s rupta, n-am chef de deschis calc. Unde pui ca alex e calare pe mine si nu pot face nimic la calc. de el.
Iar dupa ce se culca el, m-ai fac un dus, mai mananc o fructa doua si la culcare cu mine.
Burta asta mi-a crescut ca la balamuc. Cateodata am impresia ca am 7 luni nu 5,5.

A-nceput sa-mi fie lehamite de drumul asta lung la servici (cici stie ce vorbesc)...

V-am citit pe diagonala, Flory, sanatate multa lui Rarasel cel mic si pupicei lui Andrei. Doamne, de-acu' mare responsabilitati de frate mai mare...ptiu, sa te tii de-acum incolo, mamico!Rezista un pic pana te-ajung si eu si Cici din urma si-apoi schimbam impresii de proaspete mamici de-a doua oara. Ma bucur c-au trecut toate cele negre si urate si acum ati scapat de pericole, si tu si bebe.
Roserbina, habar n-aveam ce vorbeai tu acu' 2 ani cu noi, de-abia acum ma pasc si pe mine grijile ce te pasteau pe tine.

Felis, pupicei lui Mihaita. Sper din tot sufletul sa ajung sa iti pot pune un pachet de pampersi de apa pt. Mihaita la posta. Greu cu distantele aici caci eu (personal) nu am masina si pe caldurile-astea nu-mi vine sa m-avant la drumuri lungi pe jos. Felicitari la micul inotator. Sa sti ica fi-tu nu pare doar de 10 kile in poze. Dar probabil unde mai tot timpul e-n comparatie cu Silviu (iar dupa cum descrie Paxela om "fara greutate" ) atunci posibil sa fie iluzie optica.

Andreap, stau eu la casa, puiule, da' aici cateii nu-s tinuti in curte in cotet. Trebuie sa-i tii tot in casa noaptea, iarna etc. Nu-i poti da drumul pe strada nesupravegheat, iar in gradina cred ca-nebuneste si incepe sa schelalaie. E ca un copil. Trebuie plimbat, intretunut etc... Nu ma simt capabila sa fac sacrificiul asta. Iar in casa mirosul si parul sunt o preocupare in plus. Eu de-abia de-ajung sa-mi fac treburile mele casnice si sa adun/strang (vorba vine, ca mai mult mama o face - ce ma fac eu dupa ce pleaca?!?!?!?) dupa ai mei, d-apoi dupa un catel...

Nu mai stiu ce vroiam sa spun si cui...am in cap numai jumatati de ganduri si imagini vagi din ce-am citit. Ma duc sa ma pregatesc de nani ca iar vine o zi aglomerata maine, iar eu resurse...n-am cu nemiluita. Pupici ca ma dor deja toate oasele.

.......in 24+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

'Neata! cine nu si-a baut cafeaua in dimineata asta? va poftesc atunci...
Paul mi-a facut febra aseara 39, ce m-am mai speriat!! da-i cu frectie, da-i cu sosete umezite in otet cu apa, da-i cu nurofen si a scazut pana la urma! dar m-am speriat groaznic! tuseste rau in continuare...

ANDREAP, sper sa prindeti vreme super la mare!!!!! s-ar putea sa ne repezim si noi un wee, pe 1 iulie, ca trebuie sa o luam pe mama acasa de la Techirghiol , nu poate veni saracuta singura, cu bagaj, ii e greu. Sper sa fie frumos. ce mai face MAriuca?

ADRIANNA, de cand l-a pocnit Matilda pe Paul, se cam sperie de fete, can d vine una spre el, se uita urat la ea si mai cu coada ochiuiu, parca da sa... ...ce fac putiutii tai Bianca si Tudor? un pupic special pentru Bianca , dar si pentru Tudor un pupic de la mine

FULGULE, si eu am observat ca sunt mai precoce fetitele si mai nazdravane un pic, si sincer, sper ca Natalia exact asa sa fie!!! sa ii traga pe baieti de putza si sa sa se dea hutza pe tobogan , cum se dadea Matilda, o pushlama mica frumushica foc d eun an si patru luni!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dana, ai fost o nasa tare frumoasa!

Onitza, multa sanatate lui Paulica!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

ROSERB, multam de urare! sper sa isi revina....mi-e necaz de mor cand vad cum tuseste mititelul!!! mey si abia ii trecuse, toata sapt la cresa a fost ok, a mancat, a dormit, nu a tusit si ma trezesc cu o viroza urataaaaaaaaa rau acum si parca nu mai scapamd e ea!!! azi tuseste mai rau decat ieri......i-am luat fetelor, orez cu lapte si capsuni de la Milli, sper sa ii placa, pentru ca nu mai papa de ceva timp si vreau sa ii dau doar ce ii place lui ....

JASMINE, ce mai face Radu????????

PAXI, l-ai dus la cresa pana la urma?

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Fetelor stiti ceva de GANDACICA ???? de ce nu mai apare? sper ca Ioachim si Ileana sunt bine.

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fetelor,

fulguletz, bravo mami, asa , apara kukul de baiat...pt toate feltele care atenteaza la kuk...

onitza, sanatate multa lui Paulica...

dana, chiar ca ai fost o nasa manechin...super nasi, bravo voua...

Noi in we am mers cu hidrobicicleta in Moghioros si Roli a fost in extaz...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Neata fetelor,

fulguletz, bravo mami, asa , apara kukul de baiat...pt toate feltele care atenteaza la kuk...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

asa mami, hai sa ii protejam noi acum si sa le alergam noi pe fetite sa lase kucii in pace la baieti, ca maine -poimaine, le alearga baietii nostri pe ele ...vedem atunci...ce ne mai distram!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dana,super pozele..ai fost o nasa frumoasa(si ma mai mir cu cine seamana puiuta ta superba.....).
Onitza,santate multa!Cand ma gandesc ca poate asa o sa patim si noi cand o merge Mariuca la gradi..dar sper ca asta sa fie peste 2 ani si pana atunci sa fie mai "tare"la microbi.Noi suntem bine,sper sa ne tina asa,mai nou sunt stresata sa nu se imbolnaveasca pana plecam la mare.AMR=10 zile!
Try,te inteleg....nici eu nu am catelul la mine acum,tocmai ptr.ca mi-ar fi tare greu singura cu copil,catel,servici,curatenie,etc.Dar daca ne mutam din garsoniera si o sa reusesc sa o mai "imblanzesc"pe fata mea,o sa o iau.In ceea ce priveste parul,eu am caniche,nu lasa deloc,deci sunt fericita,iar de mirosit nici atat.Oricum tu ai alte prioritati acum,poate cand o sa aiba puiutii tai ceva mai multi ani....pana atunci sanatate la Alex si BBlus din burtica!
fata asta a mea ma omoara cu zile..degeaba o cert ca tot ia de pe jos ce apuca.Aseara abia apucasem s ao cert ca a luat o coaja de la seminte de pe jos,ca se repede si baga mana intr-o balta(mica de altfel,ca initial am crezut ca-i pipi de catel)..am vazut rosu in fata ochilor,imi venea sa o bat acolo in mijlocul strazii!Ma si vedeam la spital cu enterocolita!
Pupici

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput