Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 30
onitza spune:
CARMEN, al meu nu a facut kk pe plaja...nu-ti face probleme deloc pe chestia asta, daca e sa faca, il acoperi frumos cu nisip, nu sta nimeni sa se uite la ce face bebe si daca se va intampla, lumea se va amuza. Paul a facut pipi pe nisip si radea un om la el...
..don't worry!!!
FELIS, pupic, sigur se va adapta, ai incredere in el! 
OTILIA
..mi-a placut mult poza in putza goala si cu palaria rosie pe cap..Ana e dulceata foc!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
bits spune:
hai mai onitzo cum sa-l acopere cu nisip?????si mai spui ca ai noroc daca pasesti peste unu
.pai daca ar face toata lumea asa cum ar arata nisipul?
aici cand ies oamenii sa plimbe cateii au cu ei servetele si pungi tocmai pt a aduna fecalele animalelor de pe strada.nu compar copii cu animalele dar cred ca ar trebui totusi sa depasim gradul de civilizatie cu care a fost obisnuita Romania.
Carmen vezi ca sunt pampersi pentru apa daca nu gasesti cred ca ar fi bine daca ai avea la tine o punguta pe care apoi poti sa o arunci la gunoi.
octy
11,KENZO(1nov 2004)
miag spune:
Otilia, vazut poze cu Ana....suuuuuuuuuuper...ne-am amuzat copios si eu si sotzul de pozica in pielea goala si cu palariutza rosie pe cap.
Felis, succes cu cresa...sper sa va acomodati repede.
Onita, super pozele de la mare.
aime...mi-ai facut pofta de tort...
pupici la toata lumea

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
dama spune:
Avem si noi vesti bune la capitolul olitza. David a reinceput sa stea frumos pe olitza si sa faca ce trebuie in ea...dar numai cand il pun, adica daca nu l-as pune el nu-mi spune decat dupa ce face ca face una sau alta. Ideea e ca l-am felicitat de fiecare data si apoi i-a placut si faptul ca aruncam totul la WC si tragem apa...Am o intrebare catre Miha, parca ea spunea ca au renuntat la pampersi...Robert se cere singurel sau cum procedezi de nu mai e nevoie sa-i pui scutec pe timp de zi? Ca tare as vrea sa se ceara si David sau e prea devreme sa sper asa ceva, sa-l mai las sa se obisnuiasca mai bine cu obectul muncii?
Carmen, sincer nu stiu ce sa-ti spun cum ar trebui sa procedezi acolo...aici eticheta te cam obliga sa-i pui scutec special de apa sau macar sa aduni kkuta intr-o punga si s-o arunci. Pipicul mai trece neobservat...
Eu il tineam pe David in funduletul gol o vreme dar mai mult pe prosoapele de plaja si apoi ii puneam scutec si culmea facea numai in el de parca stia...dar asta era anul trecut cand era mai micut...acum tot sper sa inceapa sa ma anunte macar inainte de-a face sa am timp sa reactionez...chiar sunt curioasa ce spun alte mamici.
Am vazut pozele cu dragastosul si curtatul Vladutz, cu Ana cea sugubeatza si cu Paulica la mare...ei vezi, Onitza, ce in elementul lui era acolo? bravo sa va fie de bine vacantuca asta.
Mami de David (18.11.04)
aime spune:

Otilia, Dana, Miha multumim mult, ne bucuram ca v-au placut pozitele. Otilia, nu esti baba mey
si nu dau cu
, ca ai dreptate
, da zau ca asta e singurul ei defect
, Moni e o tipa
, da asa poarta ea de ani de zile si n-o mai poti schimba...
-ici la Ana, mi-au placut toate toate pozele, dar aici e atat de scumpitza
...un
-ic pe obrajorii aia rosii si bucalatzi.
Onitza a fost bine, ai vazut...frumoase pozele...mey da si pe plaja cu suzi, prietena de nedespartit a bebeilor
...abia asteptam si noi concediul...
Noi astazi am fost la un Day care, asa sa vedem, sa ne acomodam...i-a placut nespus, abia l-am tarat acasa...iaca de aici si niste pozici, a papat (se uita mirat cand s-a terminat si felul 2) si acum doarme dus puiul mic, obosit.
aime si
Vladimir
mariussimiuc spune:
Dama,da,Robert cere singur olita.Inceputul a fost mai greu...
Cel putin pentru mine,ca trebuia sa stau si sa sterg urmele.Dar intotdeauna i-am vorbit si explicat,i-am aratat ce-a facut si ca trebuie sa faca la oala.Si mi-am tot batut gura pana intr-o zi cand i-am spus pe un ton foarte serios ca daca mai face in chilotei copiii din parc nu se vor mai juca cu el,ca de asta nu se joaca copiii mari(dupa care este innebunit de-a dreptul) cu el,pentru ca face in chiloti...bla bla bla...Coincidenta sau nu de a doua zi a cerut la oala.
Onitza,era mai demult pe forum un subiect despre mamele care isi pun copiii sa faca in natura.Ce ti-ai fi luat-o daca ar fi citit ce-ai scris!
Acuma,eu nu am nimic cu copiii care fac in parc,la plaja sau la copac,cu toate ca mie mi-ar fi jena,mi se pare chiar o imagine haioasa si inocenta in acelasi timp.Dar noi putem sa strangem dupa aceea si sa aruncam la gunoi.Zic si eu...
Avem poze noi la semnatura.
Va pupam pe toate
roserb spune:
Aime, ti-am admirat cretofolinul
. Te gandesti sa-l dai de la toamna la cresa, sau l-ai dus doar asa , de distractie la day care?
Otilia, Ana ta e o scumpa!
Miha, nu se vad pozele!Felicitari pentru olita! Mihnea face la olita numai daca il punem noi, altfel nu are nici o problema in a sta ud. O rezolvam noi insa pana la urma !
Noi am fost in weekend la casa de vacanta a alor mei, si am venit mai obosita decat am plecat, pentru ca Mihnea e ceva de groaza, nu poate sta locului nici macar 2 minute. Incontinuu a alergat prin curte, a gradinarit, s-a cocotat peste tot, si , fiind o gramada de potentiale pericole si el avand bunul obicei de a baga orice rahatel in gura (data trecuta a muscat dintr-un melc
) ,am facut cu randul pentru a alerga dupa el. Ma gandesc cu groaza cum va fi in concediu. Revin si spun ca Bianca era un model de copil la varsta lui si spunea si poezii
.El in schimb e un mare lipicios si un sentimental
.
Onitza, ma bucur ca v-a priit minivacanta.
Totusi , cu acoperitul kk-ului cu nisip nu pot fi de acord, vorba lui Bitsulina, daca toti ar face asa am calca in toate minunile pe plaja. Nu mi se pare asa un capat de tara sa adunam in caz ca se intampla intr-o punguta si sa aruncam la gunoi. Apoi, chiar daca nu avem chilotei speciali, putem tine copilul pe plaja in pampers si cand intra in apa il scoatem, apoi il punem la loc. eu asa am facut cu Bianca in primul an.O mai lasam si cu funduletul gol, normal,dar ea era aproape rezolvata cu olita si stia sa ceara cand ii venea oarece![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
nici mie nu mi se pare un lucru gretos sa strang kkuta copilului meu dintr-un loc public.sunt copii,li se trec cu vederea multe dar totusi sa nu uitam ca ei sunt oglinda parintilor.ceea ce vad la noi vor face mai tarziu.
octy
11,KENZO(1nov 2004)
mariussimiuc spune:
Am "mesterit" pozele! Sper ca acum sa mearga! 
onitza spune:
Moaamaaaaa ce bataita merit!!! .
..probabil vazandu-ma in fata faptului implinit, la fel as fi facut si eu, l-as fi strans, nu stiu, asa mi-a venit sa spun pe moment, acum stiu sigur ce am de facut in cazuri de genul acesta! BITS, ROSERB
multam ca imi sunteti prietene.
FELIS, MIhai mi-a spus ca l-a vazut pe MIhaita la cresa, cand l-a dus pe Paul de dimineata. A zis ca statea cumintel in premergator.

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!