Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

WOW ... da unde ati disparut?... Eu am dormit si ieri dupa-masa si azi Nu-mi vine sa cred..

OTILIA ma bucur ca ati gasit portofelul... Ne e dor de voi...

MIAG... noi ne-am mutat birourile joi si vineri, ar fi trebuit sa mergem si sambata , dar pt ca mutarea s-a facut cu o firma de transport, totul a fost mai rapid... Eu insa am fost si am lucrat la un client, la sediul lor, asa ca ale mele lucruri nu sunt puse la locul lor, dar e curatenie facuta si montat biroul, etc... By the why!... Acum sunt mai aproape de AndreeaP si Vio ca lucrez la Piatza Cosbuc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fetele!

Se vede ca va plimbati mult, poate pe la voi n-a fost asa vreme ploioasa...noi am fost plecati la Piatra, ieri copilu a fost super obosit si terminat (doar cu prize de somn de 1 ora in masina, el care doarme 3 ore acasa), dar tot a gasit resurse ptr o partida de joaca intr-o vizita. azi am fost la ziua lui bubu (tatal meu) si a fost iar in priza...sper de maine sa ne intram in normal si el dar si eu, ca mi-am facut de cap, tort, inghetata, numai bunatati ...
Iaca ca puiul meu a dat berea pe altceva muuuult mai serios
Din plimbarile mele...Ieri la Piatra cu verisoara mea, aseara la ziua finei noastre si azi la ziua lui bubu

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, acum am citit ce greu va fi pentru voi, tinem pumnii, inteleg ca Luni este prima zi la cresa.
Aime, ce de fete pe langa Vladut, poza de aici insa mi-a placut cel mai mult, se vede ca sunt veri, doi cretolani scumpi. Otilia, nepotica ta este o fetita frumoasa foc , o minune mica si celelalte fetite niste printese mici (recunosc insa , Moni verisoara mi s-a parut prea machiata, dar asa sunt eu mai "baba" in conceptii din astea, sper sa nu in mine ca am fost sincera).

Avem si noi o tona de poze din ultimul timp, din ultima saptamana aici. De ieri si aziAna rusinoasa aici si Ana ridicand rochita pe strada!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Otilia,super poze! Iti dai seama ca nu ma pot abtine sa-mi laud febletea! O floricica intre flori!

Aime, ficioru' papacios de trufe!

Am sa pun si eu maine niste poze,ca mi-ati facut pofta!

Va pup pe toate

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Multi pupicei Anei si lui Vladutz... sunt super pozele!
Vladutz reprofilat pe tarii si mancand tort, poza cu Otilia mi-a placut cel mai mult... dar si Malina este o dragutza.

Ana ...pescuind, conducand masini, citind reviste, facand insemnari, imbracandu-se si stand in cap...dar aici : http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliavermeulen/detail?.dir=d349&.dnm=4a96re2.jpg&.src=ph
mi-a placut cel mai mult.

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutari!!! ne-am intors de la mare ieri dimineata, am avut si timp frumos vineri toata ziua, si sambata cam pana la ora 18.00, apoi a inceput ploaiain forta. NOi aveam de gand sa stam si duminica, dar dimineata batea rau vantul si era inorat si nu am mai stat. Cand am ajuns in BUcuresti, am vazut la stiri ca nu s-a schimbat in bine vremea cine stie ce.
PAUL s-a adaptat FOARTE BINE, in prima zi, adica vineri, a dormit aprope toata ziua, ma speriase, l-am bagat in apa, a plans la inceput, nu l-am fortat, l-am sscos, nici pe nisip nu voia sa stea cu piciorusele si il lua somnul in fund ...a doua zi, l-am bagat in apa, nu a mai plans deloc, l-am luat mine si l-am bagat in apa adanca , nu doar in golfuletul pentru copii, a fost foarte incantat, a mers si pe nisip, a fost un scump!!! ...acum e la cresa, l-a dus tati, FELIS, sunt foarte incantata ca va fi coleg cu Paul si SIlviu, MIhaita se va adapta foarte bine, el iubeste copiii!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAUL LA MARE, EFORIE NORD!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis, acum am citit ce greu va fi pentru voi, tinem pumnii, inteleg ca Luni este prima zi la cresa.

OTILIA... MULTU, DAR NU VA FI AZI PRIMA ZI... Trebuie sa completez hartiile pe la doctori, si daca reusesc azi, e OK, il duc de maine, daca nu, cand o sa le am gata.. Puteam sa le duc si azi daca aveam hartiile completate... Cred ca am sa plec de la birou sa le completez... Nu stiu cum am sa dau si de un dr neurolog, ca a noastra e in concediu...

ONITZA ma bucur ca v-ati simtit bine la mare si PAUL a fost ok... Sper ca si eu sa zic peste cateva zile acelasi lucru despre adaptarea lui Mihai la cresa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, si sper sa rezolvati repede cu hartogaraia.
Onitza, ce frumosi sunteti in poza de familie aici.
Dana, ce spirit de observatie ai, eu trebuie sa-i fac multe poze Anei, uneori chiar nu am chef dar tati si cei din tara cer mereu poze. Ati vazut ce vreme schimbatoare aici intr-o saptamana Ana a avut si fes si hainutza groasa dar a si facut plaja in pielea goala. Poza care ti-a placut este si favorita sotului, a pus-o pe mesenger acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Am o intrebare : cum facem cu cei mici pe plaja, cand ii lasam in poponeatza goala, dar ei nu fac la olita??
Eu nu stiu cum se procedeaza si nu as vrea sa se uite cineva urat la mine pe acolo....Cum facem daca ne trezim cu kaka pe nisip??

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput