Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 28
bits spune:
aimee si la mine a fost super bine,m-am refacut fff repede dar am citit atatea cu ruperi de uter si alte tampenii ca mi s-a facut frica.incerc sa ma incurajez ca sunt taiata pe verticala si e mult mai simpla operatia ca cea pe orizontala.cu incredere in Dumnezeu si mergem inainte.daca ma hotarasc pana la urma sa vin acasa vin in Iasi cu siguranta si o sa vreau sa ne vedem.pricepui?![]()
octy
11,KENZO(1nov 2004)
dama spune:
Felis, si eu zic ca ai facut o alegere buna pt Mihaita, e lucru mare pt orice copil sa fie in contact cu alti copii, stii cate lucruri invata unii de la altii (bine, exceptand prostiile pe care unii le aduc de acasa). Il va ajuta mult sa se socializeze si sa evolueze in acelasi ritm cu copilasi de varsta lui. Stiu ca tie mama iti este greu sufleteste si poate un pic teama pt sanatatea lui, dar sa speram ca va fi ocolit de aceste inconveniente.
si multa bafta la puiul mic si tie curaj.
Onitza, iti inteleg teama, dar totusi amanand mereu iesiri de genul asta nu-l veti obisnui niciodata. Noi prima iesire am facut-o anul trecut cand am plecat cu David in avion la numai 3 luni abia implinite si drumul a fost de 1 zi intreaga si totul a fost ok. Plus ca plimbari cu masina noi faceam des inca dinainte de asta, de ex ne duceam la Carrefour la cumparaturi si el nu avea decat 2 saptamani (deh, de nevoie ca nu aveam cu cine il lasa). Asa ca curaj si ai sa vezi ce incantat va fi Paul de mare, toti copii sunt. Vacanta placuta si fara incidente.
Bits, de ce sa fi nebuna, mama? doar tu stii ce e mai bine pt tine si normal sa cauti confort acolo unde stii sigur ca-l gasesti. Cat despre temerile legate de nasterea intr-o clinica romaneasca cat de dotata ar fi sunt oarecum firesti, dar daca compari un pic cu prima nastere care te-a costat si mai mult si de cum ai fost tratata acolo, poate ca e mai sigur in Ro. Majoritatea fetelor de pe forum au nascut in Ro si a fost ok.
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
Uf, si uitai, deh batranetile astea...Bitsule, nu pui si tu niste poze cu burtica (chiar daca e micuta acu') sa ne mai aducem si noi aminte de vremurile bune si poa' sa ne facem si ceva curaj
?
Mami de David (18.11.04)
try spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ca tot veni vorba de mancare...puiutii vostri mai papa pasat?Noi suntem la faza de pasat cu furculita,dar carnea tre sa fie neaparat pasata bine bine,ca altfel o scuipa.Nu vrea sa mestece si pace!
Noi am iesit din faza pasat de vreo 4-5 luni, e adevarat ca avem primul rand de masele demult si asta ne-a ajutat. Singurele pasate care le mai mananca sunt legumele crude cu iaurt (sunt prea tar isa le roada separat plus ca nu le-ar manca asa separat). Si dup-amiaza ii da maica-mea suc de fructe pasate (eu nu prea sunt adepta sucului stors ca se pierde o gramada (fibra dispare din sucul stors). Daca iese prea gros il diluam cu apa sa-l poata bea pe paiul canitei lui de suc.
Dar altfel, mananca totul bucati, fructele de dimineata, samndwich-uri, ciorba cu totul tocat ca pt noi, foarte rar ii mai fac ciorba separata, numai cand facem noi de porc. Totul il mananca ca atare si a facut progrese mari cu mestecatul, unde la inceput era stangaci rau cand mesteca ceva ce nu era pasat.
.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
bits,
mie nu mi-a fost frica pentru mine(putin emotii am avut de ce sa mint)dar vroiam sa o vad pe ruxi mai repede sa stiu ca este sanatoasa si totul este ok...pentru mine stiam la ce sa ma astept si chiar a fost mai simplu ca prima data, refacerea a fost muuult mai rapida, asa cum spui si tu am avut ajutor din partea mamei mele care a stat cu alex(am stat super linistita din punctul asta de vedere), soacra mea a stat cu mine la spital si ma bibilea pe toate partile
...chiar daca "tati" nu a fost langa noi totul a fost bine pana la urma...eu cred ca ai facut o alegere buna.
felis
mihaitza
o sa se descurce f bine la cresa, este un luptator, poate ca in perioada in care bantuie gripele si virozele ai cu cine sa-l mai lasi pe-acasa si atunci o sa fie cat de cat ferit de ele....dar il poti tine acasa si sa le faca...asta depinde de la copil la copil...
simona,
sanatate multa
onitza
, stai linistita totul o sa fie ok, ai si ajutoare...asa ca va puteti distra...si noi anul trecut am luat-o si pe mama cu noi la mare.
va pup pe toate fetelor...noapte buna
monica
miag spune:
Neata!
Fetelor ce ati mai scris...ne-am intors si noi de la Budapesta si viena si astazi lucrez, ca ne mutam cu birourile...dupa-amiaza avem o nunta si vrem sa il luam si pe junior ,asa ca sunt in viteza mare sa ajung si eu sa ma aranjez un pic si sa culc` si cupilu' ca sa fie odihnit.
Pupici.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Otiliav spune:
Nu stiu daca v-am spus dar acum 3 saptamani mi-am pierdut portofelul cu putin "ajutor" din partea Anei. Si banauiam ca asta s-a intamplat tot in mallul din Sandnes unde am pierdut telefonul si am sunat la magazinele unde facusem cumparaturi si mi-au spus ca nu au gasit nimic. Eu am fost si in Stavanger in acele doua zile. Am sunat la politie si aveau ceva portofele gasite dar nu si al meu. Intr-un final am dat declaratie in Stavanger la politie cam dupa o saptamana iar in Sandness unde locuiesc nu am mai mers sa dau declaratie caci nu mai aveam sperante. Ieri primesc pe adresa de mail de la servici mesaj sa vin sa-mi iau portofelul
din Sandes, am fost asa de surprinsa ca atunci cand i-am sunat nici nu am intrebat daca mai sunt banii acolo (cam 130 de euro
). Si aseara am fost si l-am recuperat, l-au gasit dupa ceva vreme, probabil il pitise Ana bine printre teancurile de haine.
Norocul meu ca in el aveam 2 bonuri de la magazine unde platisem cu cardul si un fluturas primit de la banca inainte de emiterea cardului, unde scria numele meu si numarul contului meu si asa m-au gasit.
A, am tinut postul de Sf. Petru si Pavel, m-a convins mama care a si gatit de post pentru mine si uite ca imediat dupa post am recuperat portofelul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
bits spune:
Anca am sa pun poze pe la 14 sapt,sper sa se vada ceva pana atunci caci acum nu se vede nimic.ce-i drept nici nu am pofta de mancare si nu am luat nimic in plus in greutate pana acum de asta cred ca nici nu se vede.
fetele multumesc de incurajari
,sunt convinsa ca o sa se termine cu bine.mie mi-au aparut acum a 2-a oara scurgerile maronii(am avut o repriza pe la 7 sapt).am fost la doctor si bebe era bine asa ca stau cumintica in pat acum.
octy
11,KENZO(1nov 2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
Anca am sa pun poze pe la 14 sapt,sper sa se vada ceva pana atunci caci acum nu se vede nimic.ce-i drept nici nu am pofta de mancare si nu am luat nimic in plus in greutate pana acum de asta cred ca nici nu se vede.
octy11,KENZO(1nov 2004)
Oooo... BITS... sa inteleg ca inca ai o silueta de invidiat desi ai bb mic in burtic?
Sanatate si sarcina usoara, lasa ca o sa fie bine si cu a doua cezariana...
FETELE... multumim de incurajari...
Sper sa fie totul ok cu cresa... ca altfel nu stiu ce am sa ma fac...
Bona 3 saptamani nu e disponibila deloc iar eu in acest timp am luna de bilanturi, deci nu ma pot invoi deloc...
iar alta femeie pur si simplu nu vreau... Pe tanti de acum vreau sa o pastrez... pt sfarsituri de saptamana si lunea pt kinato...SIMONA... da, stiam de Darius ca merge din septembrie, dar la el e mai simplu, ca el deja merge singurel...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero