Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 27
bits spune:
Aimee nuuuu nu la Piatra,ca doar n-am inebunit!
.ma gandeam la o clinica particulara din Bacau caci e mai aproape si il pot vedea pe Ken zilnic.as veni la Iasi dar e cam departe.oricum mai am timp sa ma gandesc.oricum cu burta taiata si cu 2 copii singura de dimineata pana seara nu cred ca pot sa fac fatza.macar acasa o am pe mama care se ocupa de Ken.pacat ca nu poate veni ea aici,mi-ar fi prins tare bine!
octy
11,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
da Otilia daca vin cred ca va fi pt 5 luni(din octombrie) iar dupa ce nasc trebuie sa mai astept ca nu pot pleca in toiul iernii cu bebe mic pe drum.macar sa aibe 3 lunisoare!
octy
11,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
Bits, pai, da...la Bacau, mai merge la Medical service, nu? Stiu ca au servicii super si ca maternitate. Ar fi fain sa poata veni la tine mama, dar si cateva luni in tara ti-ar place, sa mananci ce-ti place, sa te rasfete cineva...si tati vine si el? Sau el tre sa mai si munceasca, cred c-o sa-i fie greu.
simonacip spune:
Aime, ce bine ca l-ati invatat umblaret... Pai asa mi-ar fi placut si mie, dar nu am cu cine, ca sotul meu abia se da dus din casa si daca mergem undeva si David pateste ceva (cum a fost acum la mare ca s-a deranjat la stomac si a facut febra)....pe mine pica totul...ca ti-am spus ca nu trebuia sa mergem, ca e prea mic, ca bla bla...degeaba ii spun eu ca saracul copil se obisnuieste cum il invatam noi...si ca daca nu-l ducem o sa se comporte mereu haotic si nu se va adapta.
Bits si Oti...adevarul e ca veti avea nevoie de o mamica linga voi pentru cel mare...Mai ales ca tu, Bits vei face tot cezariana probabil...
Felisuca, e destul de greu cu cresa...intr-adevar racesc cam mult...Eu l-am dat totusi pe david pt ca vreau sa-l imunizez si mai ales socializez. Nu vreau sa fie tacut ca taica-su si retras (mi-e teama totusi ca asa e!)Stii ca nepotelul meu, DArius va merge si el la gradinita (cred ca din august-septembrie)?
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
bits spune:
Felis eu zic ca la inceput o sa fie putin greu dar trebuie sa privesti si faptul ca o sa aibe ce invata de la ceilalti copii.cred ca va fi stimulat si va face mari progrese.bafta multa!
octy
11,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
Aimee da la Medical Service vreu dar am deschis subiect pe forum si m-a bagat o tipa in ceata.cica e obligatoriu sa-ti urmareasca sarcina ei ca sa poti sa nasti acolo.tu stii ceva de asta?in Iasi sunt clinici particulare?
octy
11,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
Bits, nu stiu de clinica din Bacau, decat ca sunt destul de occidentali si ff bine echipati, cel mai bine e sa te informezi chiar la ei, uite www.cms.ro/about.php" target="_blank">aici ca sa nu ai dubii si sa fie informatia la prima mana. Nu prea cred sa depinda nasterea de urmarirea sarcinii, dar mai stii. Chiar is curioasa, intra in contact cu ei.
In Iasi nu stiu de clinici particulare, dar la Cuza Voda sunt niste rezerve super misto, parca 300-350 mii lei/noapte, la clinica dr. Dragomir(parca aIVa).E cu programare. Eu am stat in alta clinica (aIIa), tot la Cuza Voda, tot la rezerva, fara sa platesc si conditiile erau bune,baia era la comun, dar f curat si nou totul.
eveline spune:
Este o clinica particulara si la Suceava, Bits...s-a deschis anul asta...sunt 2 medici (se pare) buni si din cate am inteles conditiile excelente (rezerva proprie, televizor, frigider, baie....vizitatorii vin numai cu halate, masti si papuci sterili...etc)....servicii bune....n-am auzit pe nimeni sa fie dezamagit. Si din cate am inteles o cezariana e 20.000.000 lei.....sper sa nu ma insel. Nasteri normale accepta numai de putin timp....daca vrei detalii eu ma mai informez....si e si mai aproape de Piatra...
Ana si Bianca-iubita
bits spune:
eveline,aime multumesc mult
.eu am ramas cu fixatia pe aia din Bacau caci e cea mai aproape si stiu persoane care au nascut acolo si au spus ca se merita banii(din pacate acum nu pot lua legatura cu ele).am sa iau legatura cu ei putin mai incolo cand o sa fiu sigura ca pot calatori.daca nu rezolv nimic cu ei am sa va cer ajutorul
din pacate tati nu vine cu noi ca nu-si poate permite sa lipseasca de la munca,trebuie bani pt familie
.asta e :mila mi-e de el dar mai mila mi-e de mine!dar drept sa va spun MI-E FRICA!poate la prima cezariana nu constientizam ce inseamna o operatie dar acum parca mi-e frica.
monicutzo i-a spune-mi tu la a 2-a cezariana ti-a fost frica?
octy
11,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
hai mey bitsule, cum sa-ti fie frica...nu stiu, la mine a fost f usor, am trecut cu brio...hai ca te incurajam noi...pana atunci te faci tu barbata
...cea mai scurta varianta e Bacaul intr-adevar, faci cu masina 40-45 min, pana la Iasi sau Suceava e cam la fel, noi facem Iasi-Piatra cam 1.5-2 ore.