Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 26
onitza spune:
Fetelor, eu am emotii mari!!!! Maine dimineata, la 5, plecam la mare, si mi-e tare frica cu Paul ca nu se acomodeaza, ca n-o sa manance, nu o sa doarma, o sa fie marait, nu stiu de ce am gandurile astea asa de negre!
...poate pentru ca e prima data cand mergem cu el la mare? ![]()
Doamne, sper sa fie bine! Am noroc ca sunt si ai mei cu mine, ce bine! tata e deja la noi, plecam cu el la Eforie, si dupa ce ne cazam, mergem si dupa mama sa o luam de la Techirghiol. Am vorbit cu ea la telefon in seara asta, era tare dezamagita de personalul sanitar de acolo, a zis ca nu se mai intoarce niciodata la sanatoriul din Techirghiol...mie mi-e necaz, ma gandesc ca ii faceau tare bine tratamentele lor. A zis ca o doare rau, dar i s-a spus ca e normal si ca o sa o mai doara o vreme, cam o luna dupa, dar aopi 6 luni nu va mai avea probleme cu coloana...sper ca tare se chinuie saracuta cu durerile alea de spate!![]()
EU va doresc la toate un weekend frumos, cu soare, si ma iertati ca m-am plans asa de gandurile mele, sper sa nu ramana decat niste ganduri...

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
danette spune:
La multi ani si sanatate (cu intarziere) lui Paulica, Onitza!
Si legat de gandurile tale ref. la concediul cu Paul, eu zic ca-s firesti.. probabil majoritatea asa am simti... eu zic, da inca nu am fost nicaieri cu a mea... ![]()
Am si alte panici... ma obsedeaza ideea sa nu pateasca ceva Doamne fereste si sa fim departe de casa...
Oricum, eu va doresc o vacantza minunata si zile faine si ...sa vii foarte incantata inapoi acasa!
Dama, e tare bine sa ai gradina, asta e realitatea...mai ales pentru copii e super. E unul din motivele pentru care am ramas sa locuim in zona cu parintzii mei... pentru ca daca plecam nu aveam alta posibilitate decat sa luam un apartament... eu am crescut toata viatza la casa si nu tare imi suradea ideea. Cu sotzul a fost mai greu, dar pana la urma l-am convins.![]()
Deci, v-a placut boyfriend-ul fetei mele?
Baiatul asta e fiul unui fost coleg si bun amic de-al meu... asa ca ne vedem des cu copii desi nu-s chiar de-o varsta, dar e un baietzel tare bine educat si simpatic... nu e agresiv, nu loveste aiurea si asta conteaza pentru mine fiindca Iris si-a luat-o deja de cateva ori prin parc, inclusiv o muscatura de barbie zilele trecute. Biata de ea... e atat de socata si plange asa de disperat cand se intampla de-astea... ea nu intelege de ce... evident nici nu prea am cum sa-i explic.
Azi desigur ne-am petrecut again ziua toata la "piscina"... de cand am pus-o in curte numai acolo trebuie sa stam... deja Iris devine maronie... Si in afara de asta, sunt foarte incantata ca are pofta de mancare fiindca noi avem problemutze cu mesele. Acum mananca si chiar imi cere ea...azi am facut reteta aia de paste cu smantana de care scria Aime
si a mancat tototot

Dana & Iris 1,6 ani
simonacip spune:
Buna seara fetele...
Nici nu stiu cum sunt, si vesela, si trista, si confuza...Vesela ca s-ar putea totusi sa nu fiu insarcinata, trista din acelasi motiv si confuza din ambele de mai sus....
V-am ametit, nu?
. Am fost la eco si nimik nu se vedea, decit un chist mare de 4,5 pe ovarul drept(unde ma si doare cam nasol) Mi-a dat un tratament cu utrogestan si mi-a spus sa revin joia viitoare la o alta ecografie...aaa, si acolo m-am intilnit cu o mamica aspiranta, venita biata din Pitesti care mi-a povestit cum i-a iesit ei testul cu 2 liniute (una foarte slaba, ca la mine) si nu era insarcinata de fapt...
Asa ca fetele, intelegeti si voi...ca eu sunt lamurita

Fulgu, merci frumos, dar nici cu voi doi nu mi-e rusine (tu si fiu-tu). Pe David al tau l-am vazut cit e de frumos cind ne-am intilnit in Moghioros anul trecut... Si cum iti seamana tie si nu vecinului
...sunteti doi frumosi amindoi...
Onitza,Andreeap drum bun, sper sa aveti mai multa bafta ca noi cu marea
Oti...sa le traiasca baietii prietenilor vostri. LA FIV sunt sanse mai mari sa fie mai multi bb-ici...DAr cred ca la cit si-au dorit ei macar unul, se bucura la fel de mult si de doi, poate si mai mult.
Acuma sa vi-l arat si pe cuceritorul de fiu-miu. Ca vad ca e o moda la copiii astia, emancipatii
sa se dragaleasca de la un an jumate...Ntz-ntz-ntz..El nici nu vrea sa auda de olita ca altii care vad ca stau bine la capitolul asta (Felicitari lor!), in schimb iaca ce face
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551727848&security=ulmsoH
Pupicei si noapte buna..
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
paxela spune:
ONITZA lasa gandurile astea negre, distractie placuta
Paulica
VIO ce sa mai zic tare dor mierea sa va revad, dar no comment
ne eclipsati cu frumusetea si silueta
sotul meu nu te-a recunoscut
cat despre Bia.... si-a luat viitorul sot demult... pai silviu are 9.530 si 79 cm asa ca nu te mai plange
,
Silviu e ok din ce in ce mai bine deja mucisorii care durau de 3 lunbi sunt la final, doar vagi urme...,in schimb are 3 zile de cand e in greva foamei... am ajuns sa ma rog deel sa pape 1 sfert de napolitana sau 2 pufuleti sa nu aiba stomacul gol inainte de antibiotic
, nu a mancat el prea bine niciodata dar acum cad ia si medicamente..... imi revine disperarea
roseb, la Budimex l-am operat
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Miha, bravos bravos bravos! ca ati scapat de pampers...noi incercam timid dar fara rezultat...
Fulgule,am scapat doar de pampersul din casa.Pe cel de la plimbare nu l-am scos inca,ca sa nu mai spun de cel de seara.Mai avem de munca,nu ma felicita inca!
bits spune:
cu intarziere LA MULTI ANI lui Paulica si la toti cei care poarta numele de Petru sau Pavel!
noi avem 4 zile de cand avem pampersul uscat dimineata la trezire,semn bun asa ca incepem operatiunea "no scutec" in forta.
eu m-am hotarat sa nasc in Romania,o-i fi nebuna dar e singura solutie pt mine(cu burta taiata si cu 2 copii fara ajutor,no thx!).sper sa fie totul bine si sa primesc acordul doctorului de a zbura cu avionul.
octy
10,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
hello!
Simona, sa dea Domnul sa fie bine, cu sau fara bebe (chisturile se rezolva) poate la urmatorul eco o sa afli exact ce si cum...si pupici la cuceritor, sa stii ca si al meu e un cuceritoooor, pupa toate fetele din parc si le imbratiseaza 
Bitsule, nu esti nebuna, soro, te cred...da unde vrei sa nasti, la Piatra
? Sper ca nu...ca la ce stiu eu pe "colosea", mai bine vino la Iasi.
aime si
Vladimir
FELIS spune:
Fetelor... fiecare cu emotia lui: Onitza cu emotia adaptatului la mare a lui Paulica fara frica eu cu emotia adaptatului lui Mihai la CRESA... de saptamana viitoare mergem la cresa... Nici nu stiu cum sa fiu: asa
sau ![]()
Mari emotii
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Felis eu zic sa fii asa
...si cred ca DD ti-a dat gandul asta cu cresa, eu cred cu tarie ca ptr Mihaita va fi f bine din toate punctele de vedere.Felicitari ptr curaj, da voi sunteti niste curajosi. 
Onitza fii barbata draga, pai noi am plecat prima data de acasa cu puiul cand avea 5 luni jumate si mereu s-a comportat ca si cum n-ar fi altundeva decat acasa. Asa l-am invatat...umblaretz
, cand vede masina (ca o si cunoaste de acum, chiar si culoarea) e 
Vacanta placuta!
Otiliav spune:
Bits, inteleg ce vrei sa faci, acesta este motivul pentru care cred ca-mi voi plati in continuare asigurarea medicala in tara. Si eu ma gandeam la fel ca daca as naste bb2 as veni in tara din mai multe motive. As avea pe cineva sa ma ajute cu Ana dar si pe mine plus ca nu m-ar lasa sa ma chinui 2 zile sa nasc natural. In cazul tau mai dai si extraordinar de multi bani in Japonia pentru cezariana. Adica in tara iti faci o asigurare plus ce mai dai in spital dar nu ajungi la 7000 de dolari, parca atat spuneai ca te-a costat cezariana in Japonia. Si oricum ai acum posibilitatea sa nasti si la Euroclinic in conditii excelente si cu familia aproape. Cred insa ca ma trebui sa vii in tara la 7 luni de sarcina, nu stiu exact pana la ce saptamana de sarcina poti sa zbori, cred ca depinde de recomandarea medicului.
Felis, de ce vrei sa-l dai pe Mihaita la cresa, nu poate sta bona cu el mai multe ore? Crezi ca este pregatit dpdv al imunitatii pentru cresa? Eu sunt putin speriata ca am vazut ca si Silviu si Paul au fost mai mereu bolnaviori.
P.S. Mi-am schimbat profilul, sa stie lumea in ce colt de tara am crescut
.
Edit: am latit pagina fara sa vreau, sper sa-si revina.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana