Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 25
andreap spune:
otilia...ce silueta draga mea?poate un pic de celulita pe la .."spate"
.Poate la Mariuca silueta,ca ea se mentine pe la 10.5-11 kg
...Poze sper sa faca prietena care merge cu mine,eu una nu am aparat foto,asta e!
Roserb,bine ai revenit!Pupam Mihnea vorbarret
dana,ce distractie la voi acolo......bravo ptr.Iris,ce cucerire
Nu am chef deloc de munca.....
ma gandesc unde o sa fiu peste 2 zile pe vremea asta.....scap de gatit mai....
.si de curatenie.O sa ma fac o lenesa
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
cookie spune:
Dragelor, revenim si noi dintr-un concediu minunat(insa fara copil
, singurul regret), ne-am plimbat mult, ne-am revazut prieteni dragi, am luat din mot finutului de departe...M-am intors cu niste kile in plus de la papica italieneasca(doar nu era sa nu mananc eu paste si pizza de la mama lor, nu?)
la toata lumea, eu ma duc ca recuperez ce-ati scris in doua saptamani.
Sa nu uit: Paulica, sa traiesti cu numele, sa fii sanatos si voios! 
onitza spune:
WOOOOW FETELOR, NE-ATI COPLESIT CU URARILE VOASTRE FRUMOASE!! MULTUMIM! AMK SA PRINTEZ PAGINA, SA-I ARAT LUI LICA-FAR-DE FRICA CE DE PRIETENI VIRTUALI ARE EL!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
cookie spune:
Iaca niste poze, nu prea multe...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=f645re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
dama spune:
Mai intai, La multi ani lui Paulica-Lica-Lica si tuturor celor ce poarta numele sfintilor sarbatoriti azi.
Miha, Aime, merci pt raspunsuri. I-am dat azi dimineata ou fiert moale si l-a mancat dar nu cu placere...daca ii placea il papa singurel cu lingurita, asa i-am cam indesat eu ceea ce nu prea-mi place...urmatorul pas e sa i-l dau ca omleta poate i-o placea mai mult.
Noi, la capitolul olita suntem in urma, ocazional a mai scapat cate un pipi, dar in rest pauza...mai avem 3 saptamani pana venim in tara si toata nadejdea mi-e in ajutorul mamei.
Am vazut poze frumoase cu Bia buclucasa si cu Iris la balaceala si in amor mare cu un flacau frumos. Dana, ce fain ca ai curte unde sa pui piscina si ca Iris poate profita de ea pe caldurile astea... noi avem una, dar deocamdata e de decor...o sa mergem la bunici cu ea in curand si sa te tii veselie pe David ca e
innebunit dupa apa. Mai nou se face ca vrea sa bea doar ca sa-si toarne apa pe el.
Mmmm, Cookie, chiar imi faci in ciuda cu pozele alea...atat imi doresc sa vad si eu Venetia si doar ii aci la 2 pasi.
Otilia, m-a amuzat tare intrebarea sotului tau, dar il inteleg. Aceeasi intrebare am pus-o eu ecografitului la prima eco...el tot zicea e bine, uite-i inimioara si eu ma tot uitam pe ecranul ala si zic "E doar unul, nu?". Am fost super usurata cand mi-a confirmat dar ca si Simona, nu stiu ce m-o astepta la o a 2-a sarcina.
Mami de David (18.11.04)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Si ce-am remarcat ca sunt multi copilasi la noi in grupa cu parul cret desi mamele nu sunt sau cu ochii albastrii desi parintii nu au ochi albastrii, deci avem cu ce ne lauda.
otilico...
...dai de gandit mey...de! daca vecinu are ochi albastri si par cretz , ce sa facem si noi...ne-am descurcat cum am putut, nu?

la multzi ani lui paulica fara frica alias alba ca zapada!

in alta ordine de idei, am facut spaghetele cu sosul de legume a la frantzuza noastra (dama) si a iesit bun de tot...

dana, e mortala Risi in costum de baie

cookiutza, miros a vacantza pozele tale...mie mi-a placut la bella italia dar zau ca am urat si urasc porumbeii aia din Venetzia ...sunt prea multzi, miros nasol, si sunt cam nesimtzitzi: iti intra in ochi, par..etc...viva italia mey!
Viovio, am vazut ca Bia are aceeleasi preocupari ca david...le place sa stea in dulapuri si sifoniere...
Simonica, abia acum am reusit sa vad pozele cu cretzolinu..e frumusel foc, ca mamica lui...
Miha, bravos bravos bravos! ca ati scapat de pampers...noi incercam timid dar fara rezultat...

Andreap, distractie placuta la mare! sa va intoarcetzi cu bine si bronzatzi!
onitza spune:
COOKIE, FULGU, multumim de urari!!!!!! va PUPCIM!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by Otiliav
Si ce-am remarcat ca sunt multi copilasi la noi in grupa cu parul cret desi mamele nu sunt sau cu ochii albastrii desi parintii nu au ochi albastrii, deci avem cu ce ne lauda.
otilico......dai de gandit mey...
de! daca vecinu are ochi albastri si par cretz , ce sa facem si noi...ne-am descurcat cum am putut, nu?
Mai nu ma gandeam asa departe ca tine, cel putin in cazul meu am fost fata cuminte, dar eu vroiam sa subliniez ce barbati frumosi ne-am ales
, asa ca noi
!Try, dar un bebe cu pielea maslinie, brunetel dar cu ochii albastrii, mari si frumosi ti-ar placea?
Cookie, sa-ti traiasca finutul blondut si scump iar tu tine-o tot asa, plimbari, carnet de sofer, ai avut ceva activitate in ultima vreme.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
am vazut multe pozici, copilashi super frumosi si haiosi si parinti plimbareti![]()
la multi ani! lui paulica
va pup pe toate
monica
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
am vazut multe pozici, copilashi super frumosi si haiosi si parinti plimbareti
la multi ani! lui paulica
va pup pe toate
monica
Multumim frumos! sa aveti pare de o noapte linistita, si un weekend de exceptie!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!