Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

FELIS, MIhai mi-a spus ca l-a vazut pe MIhaita la cresa, cand l-a dus pe Paul de dimineata. A zis ca statea cumintel in premergator.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

ONIZA multu mult mult mult de veste... parca m-am mai linistit.... Ca am niste emotiiiiiiiiiiiiiiii de nu mai pot...
Parca as fi intrat eu in clasa I... Sper sa fie totul OK... nu mai pot de emotii... simt ca lesin...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...
Felis, noi dupa o luna de cresa inca biziim , dar sa stii ca plinge doar cind il las, mi-a spus o prietena ca atunci cind vine sa-si aduca copilasul(sunt in aceeasi grupa) David danseaza , n-are nici o treaba...Se va acomoda in timp. Eu iti inteleg perfect emotiile. Si eu inca le mai am., V-am vazut pozele, Mihaita e barbat adevarat deja, asa ca nu-ti face probleme.
Oti, Aime, Mariusimiuc, Onitza...frumoase poze, frumosi copilasi, ce sa mai zic...Am impresia ca numai noua nu ne-a priit experienta cu marea....Dar cred ca o vom repeta la sfirsitul lunii asteia...Poate prima intilnire cu marea a fost mai dificila...

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

azi mi-am dus la cresa amandoi baietii, si pe Silviu si pe Mihai, ehhheeee pai a inceput fimiu o oracaiala de ziceai ca il omoara ( ia-ma nu ma lasa) in schimb mihai sa itristat un pic a dat sa maraie si sa oprit , un baiat curajos
acum ma intreb.... la cat e fimiu de protector cu el , oare se apropie cineva de el ca afara sigur ar iesi cu

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multu de sustinere...

Cine deschide capitol nou ca eu nu am timp..

PAXI... ti-am trimis mail pe yahoo

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI, COOKIE!

sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri si lucruri bune. -ici la Bulinutza si te asteptam cu poze, cu tort, o ceva...chiar daca virtuale doar.
si

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, COOKIE, SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Va poftesc la CAPITOL NOU

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput