Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea.a spune:
Am uitat sa scriu ce a ales!
I-am taiat motul, e aproape inexistent. Am lipit firele pe o bucata de scotch, ca altfel nu se vedeau.
Deci, a ales asa: carte, banii si peria. Si extra: o piatra de la mare. Ta-su s-a speriat cand a ales cartea, dar cand a vazut ca ia si banii s-a mai linistit.
elisor spune:
NewMami petrecere frumoasa astazi, sa va distrati si sa va bucurati de pitic, ne vom gandi la voi...
Andutzy multam de urari. Imi place noul tau look!
Androix carne mananci? Mie imediat dupa sarcina mi s-au umflat picioarele (laba pic.) si ma dureau de abia calcam, mi s-a spus sa mananc carne ca e lipsa de proteine, m-am executat si mi-a trecut.
Eu am ramas cu o arsura/durere a fesei/soldului drept, pe care nimeni nu mi-a diagnosticat-o, cica ar fi de la calmantele primite si facute de o mana de cioban (cica mi-a nimerit niste nervi care au ramas paralizati
). Acelasi sfat: fuguta la dr., sunt curioasa ce-ti spune ca e.
Noi:A+B+C+D+E
elisor spune:
Ioana azi ramane Mogaldea fara motz? Petrecere frumoasa!
Fran ma bucur ca aveti vesti bune, bine ati venit acasa. Sa vedem poze la mare si nu uita restanta de la motz.
Nu ma mai ajuta neuronul, in ce statiune ati fost?
Tdi vazut pozele, superba zona, asa arata si Bibi dupa o tura de mancat singurica, strange in mana si-l intinde pe hainute, pe par. In cateva zile gata cu obiceiul asta.
Bibi are din nou streptococ dupa al 2-lea exudat si dupa cura de antibiotic, eu antibiotic nu-i mai dau, dar nici nu vreau sa ramana cu ala in gat. Ce sa fac?
Noi:A+B+C+D+E
lucas spune:
salutare
Ericoasa multumim mult, ne-am simtit extraordinar.
Androix v-a povestit ce si cum, a fost super. mai frate da vorba Ericosului senior, "imagineaza-ti ca sunt toti ai tai", uitindu-se gales la copii

, noroc ca eu mi-am lasat imaginatia acasa!!!!! a fost super, merge eric de nu ai treaba.
Mihamiha, in general simbata si duminica organizam petreceri gen parc Herastrau sau Floreasca. Adina sau Androix sunt cele care ne reuness, maestre de ceremonii, ca noi restul......... lene!!!
aaaaaaaa, pentru cele care ne cititi dar nu indrazniti sa ne scrieti, fie ca ati mai fost sau sunteti noi noute ca sa zic asa, daca vedeti intilnire bagati-va, veniti la locul stabilit!!! nume de cod DC, si by the way : FARA JENA!!!! (masaj pentru stie ea cine
scrie-ne sau vino la intilniri, te asteptam!!)
aseara fi-miu dupa petrecere a adormit la 11.00 si pina la 7 nu s-a mai trezit, m-am trezit eu de nīspe ori ca nu stiam ce e cu el
acuma spuneti si voi eu ce sa inteleg?????????? ca vrea la petreceri nu????????????? vrea baiatu atmosfera, muzica, fete!!!!
am sa va scriu dieta, e cam lunga, da o scriu promit solemn.
TDI super pozele
Andutzyimi place tare mult tunsoarea!!! sa-ti fie de bine.
Florentina, sa va ajute dumnezeu sa fie bine!!! o fi baiat????
![]()
Elisor, cum sa aiba ma streptococ dupa antibiotic??, mai stai un pic si refa extrudatul!!!
Fran, la mare ce a mincat iepu?? ati gatit sau mincare de la restaurant?? total de acord cu marea de la noi. am gasit la Bulgari hotel de 3 stele cu 40 euro camera.asa ca....si tot atitia km.
Adina, am vazut site-ul cu Honey ma duc si eu. dar eu chestia aia cu ciocolata never ever, tu iti dai seama ca eu ma ling o ora?????pai nu cred ca mai ramine pic de ciocolata pe mine??? NO WAY; celelate, proabil parargil sau fango cu masaj anticelulitic. sa vedem!!!
Newmami si Ioana , petrecere frumoasa azi.
fi-miu doarme de la ora 12.30 si nici gind sa se trezeasca. si azi trebuia sa plecam la soacra-mea, ghinion!!!!!![]()
babygirl spune:
raluca, nu este tocmai ciocolata comestibila...:)impachetarea este ca la parafango,doar ca difera maglavaisul,iar dupa parafango n-ai voie sa faci dus 2 h..:)eu azi am fost prima data.parafango+masaj anticelulitic.luni mai merg la electostimulare si vacuum, cred.vaccumul e crunt.era langa mine,la masaj,o tipa ce tocmai terminase o sedinta de vacuum.era plina de vanatai..:)salonul mie mi-a placut,o gramada de tinerele p-acolo care misuna in jurul tau si te-ntreaba daca nu vrei o perna sub cap, un prosop ca sa-ti stergi fruntea,un pahar cu apa.preturile sunt ridicate,dar mai mici decat in alte locuri de cat.asta..sa vedem si rezultatele..
andutzy spune:
Lucas, voi scapati de vizita la soacra, eu maine nu scap sa o primesc in vizita...
.Nu a mai venit din octombrie si acum vine asa, ostentativ ca e tata la C-ta si sa ne arate inca o data ca din cauza ca e el aici nu vine ea...nu de alta dar ne-a zis in repetate randuri ca nu ne deranjeaza SI ea....Maine oare insa de ce ne-o deranja daca tot ne poarta de grija cu deranjul????
Oricum, deja stiu ca vine o data si dupa aceea critica 6 luni cat e de murdar si deranj la noi...Puii mei, nu ma pot abtine sa nu ma enervez numai cand ma gandesc la ea...
Gabitza, ce bine de voi ca ati plecat la mare...am inteles de la ai mei ca e tare frumos si acolo, macar ati scapat de canicula de aici...
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
lucas spune:
Adina, dar ce combinatii alpine faci tu acolo la salon??
ca eu nu am vazut nici un program cu atitea chestii. baga detaliere sa ma dumiresc, sa vad in ce smacuri ma avint.
Andutzy, am scapat pe jumate ca tot plecam.
haida de!!! sa mai imi fac probleme ca nu lingi miere pe jos. eu adun jucarii de pe jos din toata casa. de nīspe ori pe zi. fac curatenie ca umbla copilu asta pe jos, pe sus, da chiar la dunga nu am cearceafuri.
Apropo daca stiti vre-o doamna care face curatenie ziceti-mi si mie, ca a mea a plecat in Italia
Cloreta spune:
Hello si de la noi!
LA MULTI ANI ROBERT SI JULIA!SA FIFI SANATOSI, CUMINTI, NOROCOSI, SA TRAITI INTR-O LUME BUNA!
Ce liniste pe aici!
Azi am fost si noi in parcul Carol ca e cel mai aproape de noi si daca nu a mers astazi nimeni in alta parte ne-am dus acolo. E parcul copilariei mele. mai linistit, nu foarte multa lume, politie calare.
Azi cred ca a vreun concert rock la Arenele Romane ca misunau multi fani ca sa zic asa. Mie dragute mi se par tipele care ibcearca sa fie feminine sub hainele ale. Am vazut o tipa cu codite, rochie in bretele - neagra evident- si bocanci; fusta neagra d-asta cu volane de care se poarta acum, tricou si bocanci. Orice pui e tot cu bocanci oricum:) Ma rog, linistiti, ce sa zic, nu scandalagii, golani.
Noi am dat multe ture in sus si in jos ca parcul e numai delulete, am facut o tura si in jurul mausoleului, ne-am plimbat siu prin fata dar ne-am carat urgent ca venisera niste nuntasi cu mireasa si mire cu tot sa faca poze acolo
.
La un moment dat am gasit pe un delusor un mic parculet cu 2 leagane joase, balansoare si vreo doua banci. Am urcat pe o poteca - nu e nici o alee sa urci si cred ca de aceea era si gol - si am dat fata in leagan, am stat putin si pe iarba, a fost placut. dupa ce am pus-o in carut la loc i-am scos sandalele si sosetele si facea o gimnastica cu picioarele pe sus cum nu a facut niciodata.
Acum doarme, sper sa e simta bine ca azi noapte iar m-a trezit de cateva ori, la 4.30 s-a trezit de tot si iar a trebuit sa o legan sa adoarma si la 6.30 era in picioare. Am mai pacalit-o eu pana la 7.30 cu vorbaria in patut ar pe urma gata, nu am mai scapat.
Andutzy, foarte frumoasa tunsoarea, iti vine tare bine. Si eu m-am tuns marti ca ma enerva de-a binelea in ultima vreme. Il mai tunsesem eu vreo 20 de cm mai demult dar acum l-am scurtat bine de tot.
Adina, cum e cu ciocolata pe tine? Ce senzatie ai?
Papadia e mai bine?
Maine vine bunica sa o vada pe Teodora. Daca iesiti dupa amiaza si nu e vizita prea lunga poate ajungem si noi.
Pozele mele
pisik 4ever spune:
LA MULTI ANI JULIA ANDREEA si ROBERT!
Tdi, frumoase poze! acolo locuiti sau sunteti in vacanta? mai, eu cred ca pustoaica ta voia sa se machieze, nu sa manince!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
babygirl spune:
raluca,vezi pachetul nr.16.
clara,inca n-am facut impachetari cu ciocolata.pe la finalul progr.o sa fac.ema este mai bine,multumesc.mai are niste bubite,dar mananca un pic,alearga iar si face traznai.azi mi-am gasit telefonul in dulapul din bucatarie..:)