Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 3
Oana C spune:
LA MULTI ANI, ERIC!!! 
LA MULTI ANI, BEN!!! 
LA MULTI ANI, JULIA!!! 
LA MULTI ANI, ROBERT!!! 
LA MULTI ANI, MERCEDES!!! 
LA MULTI ANI, GUSTA!!! 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Robert... 
LA MULTI ANI Julia ... 
... ce-a fost greu a trecut,ce este frumos abia acuma incepe,asa ca sa va bucurati cu sanatate de copilarie,sa fiti plini de noroc sa va bucurati ai vostrii parinti...
Eu refuz sa mai inteleg ceva...probabil nu-i nimic de inteles,si chiar daca ar fi nu cred ca mai am cu ce...cum va spuneam ieri seara am avut parte de lapte arucat pe pereti...a doua incercare a fost a fel de esuata dar cu picatura chinezeasca si in crize de tuse care au durat cca 2 ore...nu mai aveam loc in pat unde sa dorm ca erau numai balti...asa ca in jur de ora 3 cred ca am adormit ca pe la 6 sa inceapa cu tusea din nou si apoi cu joaca si tot asa...i-am dat acuma laptele dar vad ca pe asta nu mi-l arunca afara,doar seara...
I-am luat sirop de tuse si nimic...in seara asta cred ca nu mai pupa nici un lapte si sa ma lase-n pace sa pot dormi si eu macar juma de ora ca nu mai pot...
Cuscra ...Andreea.a bravo voua ca v-ati simtit bine si copii la fel si toata lumea multumita si chiftuita...dar Eric ce-a ales de pe tava?!Sau nu ati luat motul la baiat?!
Fran cand ii explici lui Cuscra unde-i magazinul fa-o de doua ori sa pricep si eu...
Tdi frumos peisaj...insa cand am ajuns la Alyssa m-au trecut transpiratiile reci...io muream definitiv si irevocabil sa o fi vazut pe fii-mea asa ...imi inchipui cum arata apoi casa...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
INCEPE www.pino.ro/targ-de-servicii/article/id_16/Informatii/utile/pentru/vizitatori.html" target="_blank">TARGUL PINO
Andreea.a,am primit,multumesc.Am citit si mesajele despre petrecerea cu pitici.Imi pare asa de rau ca n-am putut veni..!Ma bucur ca s-au distrat si copiii, dar si voi:(
Fran, bine ai revenit!Se pare ca a fost numa' buna iesirea la mare? Pe unde in Mangalia ai gasit Coccodrillo?Mergem si noi curand la mare.
Gabitza,foarte frumoasa galeria pozelor.Drum bun la mare si..senin!
Multumesc pt mesajele de pe YM. Ieri m-am culcat cu Ema la 20;00 si am lasat calc. deschis..
Ema este inca cu bubite+ca tine cura de slabire.Duminica o scot la plimbare ca nu mai rezistam. Este ataaaaaaaaaat de plictisita!Isi arunca jucariile dezgustata,sta in cap, se agata de mobila si se lasa sa alunece miorlaind, bate pasul pe loc.Azi o mai tin in casa si maine iesim.Maine ar fi si ultima zi de ospamox.
Va las acum. Azi incep sedintele de slabit.S-aveti o zi buna si senina!
Adina
monu spune:

ROBERT

JULIA
SA CRESTETI MARI SI FERICITI, SA FITI IUBITI SI
SA AVETI PARTE DE MULT NOROC IN VIATA.
Domnisoara ne-a trezit dis de dimineata si ne-a scos in parc. Eram doar noi si cateii! Plus ca a vomitat pufuletii si asta cred ca s-a intamplat de la drumurile line de prin parc. Acuma cica doarme.
La expo nu ma duc ca sunt in gaura!!! Mare si neagraaaaa!!! Desi ma cam mananca sa ma duc sa ii mai iau ceva jucarii.
Moama ce mai distactieeeee!!! Sa va fie de bine petrecaretilor!
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
Danelutza,multumesc frumos pt compliment,eu am avut noroc ca pe timpul sarcinii am pus doar burtica,in rest mai mult cred ca am retinut apa,am luat doar 9 kg si cand eram in luna 7-8 din spate daca ridicam mainile inca mi se vedea talia... Oricum la o saptamana dupa nastere eram cu 2 kg mai putin decat cand am ramas gravida...dupa aceea m-am mai ingrasat, nu de alta dar dulciurile se vad peste tot pe mine daca nu sunt acoperita de haine....
.Acum port hainele de dinainte sa fiu mamica, problema e ca eu nici inainte nu eram multumita de cum aratam, si poat ein felul asta il manii pe Dzeu si la bebe2 m-oi face cat malu si nici nu mai reusesc sa slabesc(Doamne fereste....)
Anyway, inainte de sarcina faceam fitness, dupa am tot avut tentatuve dar cam esuate sa ma tin de sport, bicicleta s-a stricat, e reparata dar nu gasesc pe cineva sa mi-o aduca acasa, si tot asa...
Va las ca am casa vraiste...
We placut!
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
patriciaRO spune:
Danelutza, esti belea de frumusica... Bravos tunsoare mai. Sa-ti fie de bine..
Gabitz, vazut si pozulice voastre, niste cheliosi dulci si bronzati sunteti... 
Loreen, asa si Alex, rade cu toata lumea, atata ca nu se duce la oricine in brate, decat la cei care simte el ca sunt mai draguti sufleteste, nu stiu cum sa zic...
Ieri am fost la tati la serviciu si Alex a fost in culmea extazului. Lume multa, cu care s-a cunoscut, plus ca ii placea sa mearga pe toate culoarele de nu aveai treaba. Si din toate persoanele a mers doar la doi in brate... O tipa si un american gras cat casa de o blandete rara, care daca imbraca costumul lui Santa ai fi bagat mana in foc ca el, este!
Sta el ce sta in bratele lor dar tot cu ochii dupa mami... Nu cumva sa ma scape din ochi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Florentina G spune:
La Multi Ani Julia! 
La Multi Ani Robert 
Sper sa apuc sa scriu tot ce am de spus inainte sa se trezesca Maya...
Doarme cam de multisor, in timpul asta mi-am facut manichiura si m-am uitat si la un film...
Cum spuneam ieri am fost la control la Dr. Nayel. Am mers impreuna cu soata si am fost amandoi extrem de incantati. Am facut si eco, l-am vazut pe samburelul mic (sau samburica), avem si poza, a fost minunat!
In proportie de 80% ma paste o cezariana, mi-a spus ca am oasele bazinului putin modificate si bazinul este cam mic dar ca dat fiind ca am o nastere normala la activ vom incerca sa nasc natural dar nu ma va lasa sa ma chinui ca data trecuta 31 de ore!
De la cabinet ne-am intors pe jos pana acasa - cabinetul este in Dr. Taberei iar eu stau in Rahova - nu este foarte mare distanta - insa a fost un lucru bun, ne-am amintit de sarcina trecuta cand faceam zilnic plimbari lungi, doar noi...
Masuratorile de la ecograf corespund cu cele calendaristice, am exact 12 saptamani si patru zile de sarcina!
Acum mai trebuie sa ma inscriu la un medic de familie, o sa o fac luni, deja dr. m-a recomandat cuiva, sper sa vrea sa ma ia in evidenta dat fiind ca eu nu am nici un venit, nici un statut...
Mercedes - nu beneficiez nici de data asta de CIC - am nascut in strainatate si nu stiu daca mi se recunoaste contractul de munca pe care l-am avut de catre ministerul muncii. Va trebui sa ma interesez pentru ca am inteles ca s-au facut unele modificari dar nu stiu daca intra in vigoare de anul viitor sau se aplica si retroactiv.
Andreea.a , Androix, ma bucur ca ati petrecut atat de frumos si imi pare rau ca nu am putut ajunge si noi. Din pacate sau din fericire pentru noi Maya a fost la plimabre toata dupa amiaza cu parintii mei, ca sa pot merge si eu linistita la dr. fara sa-i port de grija! Oricum si ea s-a distrat, mi-au zis ca s-au oprit la o terasa si ca i-a placut la nebunie, s-a comportat ca o adevarata domnisoara, a baut suc cu paiul... ce mai... am fata mare! Abia astept sa vad poze de la petrecere!
Mi s-a trezit mimoza.... va pup si revin!
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
Androix spune:
Flori, se accepta contractul din strainatate! Daca il poti dovedi. Nu stiu daca indeplinesti insa durata ceruta. Oricum intereseaza-te ca ceva ceva poate iese.
In ceea ce priveste medicul de familie, acum ai un super statut: se cheama ca esti gravidoasa! Beneficiezi de asigurare medicala ca si un salariat.
Andreea mamica lui
Filip Stefan

LA MULTI ANI JULIA ANDREEA si ROBERT!