Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Sunt sfarsita si ma asteapta o ghiuveta de vase Am fost in parc cu Filip si am ramas traznita ce parinti tembeli. In loc sa-si invete copiii sa socializeze sa se joace cu alti copii, le apara blestematele alea de lopetzici de zici ca sunt SLK-uri nu alta S-a dus fi-miu si a pus mana pe o lopetica si in loc sa i-o ia copilul a caruia era din manuta i-a smuls-o tac-so. Am ramas interzisa, mi-am luat copilul m-am dat mai incolo unde am impartit jucariile noastre cu un baietel care nu vroia sa le mai dea inapoi la sfarsit. Si intr-un fel am fost si mahnita pentru ca Filip e atat de sociabil, zambeste la toata lumea dar cand se apropie de ceva sar adultii sa protejeze acareturile
Elisor, multumesc de sugestie dar nu e cazul la mine, dimpotriva la mine nici o masa fara carne. Nu mai stau ca vad ca nici gand sa se desumfle, luni merg la medic sa-mi iau trimitere sa ma caut prin doctori...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

androix,am intalnit,din pacate,si noi asemenea parinti.socul a fost mare cand ne-am intalnit in parc cu o fosta colega de-a lui mihai din antena.iesise sa-si plimbe copilul si sa-i arate cum se joaca alti copii,cred, ca altfel nu-mi pot explica de ce ne-a spus sa nu se apropie ema de el ca sa nu se imbolnaveasca copilul de rubeola..am ramas interzisa.ema era perfect sanatoasa si dornica sa se joace,zbenguia in toate partile,urla ca nu o las sa se apropie de caruciorul copilului, iar mama "protectiva"il plimba DOAR in carucior si-l tinea departe de copii,ca deh,cica i-ar fi zis pediatra ca daca nu a facut nu stiu ce vaccin,s-ar putea imbolnavi copilu' de la altii.asadar,mai sunt parinti carora le este frica ca nu cumva copiii sa se imbolnaveasca ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, eu acuma m-am trezit. A fost o zi agitata si caniculara. Dra mea a papat azi doar bibe cu laptic si pufuleti desigur. O mare parte din vina o avem si noi care i-am bulversat un pic programul. Dara sta ne demonstreaza ca trebuie sa o fortam sa invete sa doarma si ea pe unde apuca, nu numai in patul ei. Am fost azi la book fest. f frumos, putin cam aglomerat. I-am cumparat mai mult carti pentru Alexia. Si ma oftic ca i-am luat o carte de la Disney cu o caracatita cu niste ochi care se misca si in 3 secunde a ros cotorul. si mai incerca careva sa imi vanda o carte pentru bb de 1 an care avea cartonul muuuulllttt mai subtire dacat asta! cred ca intr-o secunda manca toata cartea. oricum care ne vedea, desi am vazut multi copilasi, se mira ce cautam cu copil mic la targ de carte. auzi tu! pai ce sa cautam? hrana pentru dintii ei oare? ca mancarea ei nu a servit-o. a fost haios cand s-a apucat sa tipe pe acolo si dintr-o data am auzit un raspuns pe acelasi ton. mai era o mami cu o fetita mica care ii raspundea se pare alexiei. caldura mare ne-a terminat. a dormit putin in masina dupa care a stat treaza pana acuma si s-a hranit doar cu lapte. e terminata de oboseala. mai ales ca a facut si o tura pe la bunici si eu am dormit cu bb2 tare bine. cam atat avem sa va spunem. pupici si somn usor.

Am uitat ceva. Am primit niste rosii si ma bate gandul sa le bag la congelator pentru la iarna. Credeti ca e prea devreme? Ca eu nu ma prea pricep la provizii ca pana acum le cumparam sau primeam.
si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Seara buna!
Sper ca a venit vara, am fost la o pizza (of, greu e sa mergi cu plozii dupa tine, dar nici sa pot nu cred ca as proceda altfel), apoi in parcul din oras. A fost super, o gramada de pui mici, mari, am venit franti toti 4.
Noapte buna!

p.s. Lucas pai intre cele 2 exudate am avut si o raceala cu rosu in gat, cum naiba sa treaca? rezultatul e bun, probabil ca peste o luna il voi repeta. Scenariul lui Bibi mi-e arhicunoscut de la Andreas.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Julia Andreea
La multi ani ! Robert

Tdi vazut pozele, tati, Alyssa, dar tu unde esti ?
Elisor aveai dreptate cu ordinea dintzilor. A dormit fata mea dimineatza pina la ora 9, nici nu-mi venea sa cred, iar cind ma jucam azi cu ea, am vazut in partea de sus doi canini. Acum pricep de ce urla mititica atit de rau. Acum la capitolul dintzi, avem numarul 8

Mai vroiam sa scriu, dar ma trage de minaaaaaa

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Doamne ce parinti! Si eu asa ma enervez ca nu am parc unde sa se joace si Teodora cu alti copii. de aici de la mama sunt f departe de parcurile unde mergeti voi si numai in week-end daca nu intervine ceva pot sa merg.
Am pus si
poze
si
www.dropshots.com/cloreta" target="_blank">filme
de azi din parc

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Monu-la belli reclama - reclama mascata eu ma duc destul de des, cand merg cu Iepu' in parc (la circ), si asta e faza-acolo hainutele sunt mult mai scumpe decat la Mangalia. O sa trec si pe la happy baby...
Importatorul de Dorador, cum zicea si Loreen, dar am sunat la tel luat de pe o eticheta si mi-a zis o tanti ca nu e ala numarul da' stie sigur ca au si magazin in Bucuresti
Magazinul din Mangalia-e langa piata din centru, adica mergand pe bdv principal(venind dinspre Saturn) pe partea stanga (pe dreapta e primaria), se merge pana la intersectia de unde incepe artera pietonala(cam in dreptul primariei), si se se face stanga-spre piata( pe langa un supermarket, care cred ca se numeste Craciun)...hai ca le am cu reperele-mai bine caut o harta si va arat pe ea...
Elisor, Loreen-in Saturn am stat, la hotel Cupidon-am cautat ceva cat mai aproape de plaja...pustiu frate pe acolo, da' oricum mai bine decat in Venus- acolo parca se filma "Pasarile"-hoteluri abandonate si pescarusi care se roteau si tipau...
Cloreta-si eu am copilarit prin parcul Carol si dupa parerea mea e cel mai frumos din Bucuresti. Punem de o intalnire si pe acolo ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Uram si noi bebelusii de azi, tineretul de maine!
La multi ani, Julia Andreea! Sa cresti mare si frumoasa! Poate mai reuseste si mami a ta sa bage un oki si o vorba prin zona.
La multi ani, Robert! Sa ai parte de noroc si de o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Credeam ca numai eu mai sunt treaza:)
Fran, putem cum sa nu, sa vedem cine mai pote veni si daca le convine.
Nu ne arati poze de la mare?

Pozele mele

Mergi la inceput

da, da si mie imi place in carol si doar stiti ca sunt motorizata pana in dintzi vin oriunde!
Mac sa vaz poze...

Mergi la inceput