Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Daria Maria
La multi ani ! Ana Ilinca
La multi ani ! Sara

Sa crestetzi mari domnisoarelor, viatza sa va aduca doar impliniri, bucurii, fericire si noroc

Nelia am citit mesajul tau cu dorul de ceea ce-i romanesc. Sa vezi pe mine cind ma ia jalea, pun muzica romaneasca, mai trag cite un bocet sanatos, noroc ca nu pling mult ca-mi da Isabella pupic si incepe si ea sa plinga. Nu-i rau aici, familia mea e minunata, asha cum a lasat-o Dumnezeu, cu greu cu bine, dar toate trec. Lumea e mai rece, nu au caldura aia romaneasca... Gata, nu mai spun ca ma apuca iar boceala.
Pentru dintzuci ii mai dau citeodata cu gel, dar de la 4 luni, i-am pus margelutze de ambra, si vad ca plinge dar putzin in comparatzie cu altzi copii.
Pisik imi place saculetzul roshu. Si zici ca a inceput sa spuna cucu
Laura si eu am avut concert la unu noaptea, isabella urla, ma duc, ii dau apa, cind s-a linistit, aud apa curgind la dus , tat'su avea calduri si s-a dus sa faca dush. Sa-ti spun cum aratam ? Isabella urla, eu am intrat in baie, l-am expediat imediat in baia de la parter, asha a adormit copilul dupa alte trei urlete, si am rezolvat toate problemele.
Elisor mie imi place sacul roshu, ca de bursuc curios nu duc lipsa , m-am convins cind a facut expozitzie din chilotii lui tatsu Cum stai cu apa, a venit sau nu ?!
Cloreta o mai scot in parc, dar cum mamicile fumeaza si arunca chistoace peste tot, iar fiicamea le culege si le baga in gura, prefer s-o tzin in gradina, mai o balaceala in piscina ei de plastic, mai baga buruieni, pietre in gura, dar macar stiu ca nu gaseste kk de ciine si alte minuni.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Clar azi e ziua lui NU.
Nu fructe, nu ciorba sau mancare, nu kk la olita pe care n-a mai sarit-o de mult, nu sa se joace cu mine.Nimic nu vrea. Frate cred ca azi ma sui pe pereti. Tare ciufut mai e azi. Noroc ca vine tac-su azi si il mai ia si el la joaca ca altfel nu stiu ce as face.

Elisor bafta multa sa ai apa azi ca-i cumplit fara.

Laura Advatan Milk se gaseste in farmacii sau de unde il pot cumpara?

Simonade Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Iuliana noi nu avem incotro sau poate nu am avut posibilitatea sa plecam asa ca ne multumim cu ceea ce avem si incercam pe cat putem sa ne facem viatza mai usoara...insa diaree este una din cauzele modificarilor de mediu,caldura nu este specific numai noua...restul in schimb este suparator ...adica sa bati atata amar de drum si sa fii tratat de ai tai aiurea ...pacat ...poate chiar ti-ai dorit sa vii acasa,macar odata la catva timp...dar poate reuseste sotul tausa faca ceva si sa va puteti intoarce cat mai repede...

Sulfetica nu-i o reteta anume...eu am facut de regula cu carne de pui in sos...adica pun o ceapa la calit cu putin ulei si boia de ardei apoi si carnea de pui si le las sa fiarba pana este carnea gata...folosesc cus-cus Divella pentru ca este mai usor de dat la copii astia mici...si acolo scrie pe cutie cum se face,adica cam la o cana de cus-cus pui 2-3 linguri de ulei de masline si amesteci...dupa care pui tot amestecul asta peste sos si mai lasi la foc mic putin timp apoi acoperi si gata...chestia este ca trebuie sa ai sos suficient pentru ca se umfla cus-cusul tare...oricum mancarea este foarte gustoasa,mie una imi place foarte mult...
In loc de sosul care si-l carnea in amestec cu boia,mai folosesc sos de rosii de la Barilla cu masline sau cu busuioc...
Sper ca am explicat cat de cat coerent,daca nu intelegi spune-mi...

NU O MAI SUPORT PE DELIA ...tipa ca o descreierata ori de cate ori nu poate face ceva...in curand cred ca-i frig una peste gura de-i ies toti dintii la foc automat...si-asa vad ca are ultimii incisivi exact spre iesire ca se vad in gingie parca ar fi iesiti...io nu stiu de unde are frate atatia nervi,un chistoc de om fiind...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

tot eu... am trimis mesajul fara sa-l fi terminat

Beatrice vorbesti de lucruri sfinte, itzi batzi joc de mine , auzi la ea savarine, brinza de vaca , noroc ca nu-s insarcinata, altfel sigur pierdeam.
Siona si a mea pazeste usha de la baie ca pe nu stiu ce, cum aude apa, vine incet ca pisica, altfel inchid usha si nu poate intra. Daca facem dush, bate cu pumnii in usha de la dush, poate-poate are voie sa intre si ea.
Adutzy haios foc Dragoselu' ii sta bine tunsulica.
Iuliana imi pare rau pentru tine, gustul cred ca-i amar, mai ales de comportamentul celor din jur. Ma gindesc ca si eu o sa am vreo citeva probleme cind o sa ma duc in tzara, diferentza e ca ma duc la casa mea, daca nu-i convine cuiva mama_tata-fratzi, sa-si ia ei catrafusele sa plece. astea-s pentru tine.

Mai, copilul meu a dormit de la 12 pina la 16 doamne, poate vine si ploaia, ultima oara cind a dormit atit de mult am crezut ca-i bolnava. E cald la noi de nu se poate respira. M-am dus sa vad ce face mindra, daca nu plinge, m-am uitat in acvariu si de la caldura au murit trei pestishori roshii... , am mai ramas cu doi

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona si fii-mea este cu NU in gura de cand s-a trezit...asa ca facem o fratie a Nu-istilor...mai si tipa ca turbata si mai iar tuseste ca sa ma iau de cap sa ma duc in China...io mai trebuie sa o suport si pe Bianca care face front comun cu sor-sa si-mi aia nervii all day long...
Advantan Milk gaeseti la farmacie ...este vreo suta si un pic pana-n doua parca si se da fara reteta...cel putin la noi...sau daca ai o farmacista care te stie de om serios atunci nu ai nevoie de reteta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Intru repedeeeeeeee, ca sunt intr-o super mare intirziere,da altfel nu mai apuc:

Iuliana, imi pare tare rau, dar vezi ca sunt garsoniere foarte bune de inchiriat sau apartament cam la aceleasi preturi ca la hotel si confortul este muuuuuuuuuuult mai bun.

Florentina
, toata admiratia, nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti.
Loreen, meyyyyyyyy, cind o descrii pe Delia parca il descrii pe Matei. azi noapte i-am facut laptele cu el in brate ca nu a vrut cu nici un chip sa stea in patutz si eram singura. adica pina vineri sunt singura, asa ca la noaptea acelasi circ, ma pregatesc.

Nelia super filmuletzele!!!
Danelutza, baia este la marea cautare, ce naiba le-o place nu stiu frate numai acolo ar sta. si dimineata cind pun vopsea pe fatza este peste mine calare sa vada!!!!
OlgaT cum e cu sanatatea???

azi am fost la impachetari, stiti ce e aia sub patura la 75 de grade, am iesit rosie ca un rac la fatza, si dureaza 50 de minute. sa innebunesc nu alta. da nu ma las ma duc si miine, sa vedem ce o fi.

va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A fost bine, a putut pina la urma sa suga fara sa ma muste, probabil pentru ca era prea somnoroasa. Si astazi vad ca e bine, e linistita, a supt fara muscaturi dimineata, s-a jucat frumos in parc si a mincat fructele foarte bine. Sa vedem la prinz cum maninca si adoarme, ca i-am facut ce-i place, adica supa de pui cu taitei si legume si piure de spanac. Tudora si-a scos somnicul de la 11, acum doarme doar o ora sau un pic mai mult la prinz, de la 1-2 pina la 3-4. Este adevarat ca seara la 8.30 trebuie sa fie in pat, la somn, ca altfel nu ma mai inteleg cu ea. Si doarme bine pina pina pe la 12-1, apoi incepe circul trezirilor si supturilor de un minut sau doua pina pe la 4, la fiecare jumatate de ora, apoi iar doarme neintrerupt pina la 7. Dar pe mine ma termina acele ore nedormite, intre 12 si 4. Ziua nu mai pot dormi si nici nu as avea cind, asa ca ma simt ca o lamiie stoarsa. Trebuie sa-i scot titza de noapte, sa-i las doar dimineata si seara, ca asa nu mai merge. Dar nu stiu cum... Gabitzam, Danelutza si cine mai alapteaza plozii, aveti idei, solutii!?!

Fetelor plecate din tara si care v-ati intors cu gusturi amare din concediile petrecute acolo... sau cele care traiesc inca in Romania si ar pleca oricind (Elisor, stiu ca ce am scris nu pica bine in situatia ta si te inteleg perfect, eu am trait in Vaslui si apa, si mai ales cea calda, era ceva ce tinea de ordinul fantasticului)... Exprimati-va furia, aveti dreptul! Fiecare isi traieste experientele proprii si fiecare percepe aceeasi situatie in moduri diferite sau chiar total diferite. Voiam doar sa stiti ca atunci cind scriu despre simtirile mele, nu o fac prin comparatie. Adica nu vreau sa o luati ca un argument sau contraargument la ceea ce simtiti si traiti voi. Eu scriu doar ce simt, fara nici o conotatie, de nici o forma sau culoare. Si pina la proba contrarie, astept concediul in tara ca pe altceva... abia astept sa ajungem si noi in momentul ala, din pacate nu stim cind. Eu nu voi sta la rude, desi am relatii bune cu toti membrii familiilor noastre si ne asteapta cu sufletul deschis toata lumea. Pina si discutia de anul trecut cu soacra-mea a fos depasita, ne-a sunat, am vorbit normal, ne scriem, nu mai e ce a fost inainte intre noi, dar e o relatie normala. Dar inainte de rude, chiar daca sint parinti si surori (eu am trei surori si am relatii excelente cu fiecare dintre ele, sintem o familie destul de unita, probabil saracia in care am crescut ne-a facut sa fim asa ), eu am PRIETENI. Ei sint marele atuu al vietii mele... noastre! Pentru ca si sotul meu si eu avem prieteni, si nu putini, pe viata! Acum sint prieteni comuni, pentru ca si eu si el i-am acceptat pe ai celuilalt! Pe mama si surori le iubesc cu toata fiinta mea, dar experientele si aventurile din prima mea tinerete le-am trait alaturi de acesti prieteni dragi! Si, doamne, ce frumos a fost totul! Ne intilnim rar, acum si mai rar, dar si cind o facem, ne incarcam bateriile pentru mult, mult timp dupa! Asa ca, eu voi sta la prieteni, se muta unii cu altii, nu stiu cum vor aranja, dar ne vor goli un apartament, ca sa nu deranjam prea mult si tot cu ei ne vom petrece timpul in care vom sta acolo. E si normal atunci sa simt acut dorul de tara, pentru ca acolo sint cei mai multi dintre ei si daca nu sint, tot acolo ne intilnim. Eu sint genul de om care ajung in scurt timp sa ma simt bine oriunde as trai, imi fac prieteni noi, ma adaptez foarte bine si repede. Si nu ma trage in jos prea mult trecutul sau nostalgiile, daca le am sint mai mult contructive decit distructive. Si asta pentru ca traiesc prezentul cit se poate de intens. Dar ce vine din si dinspre Romania, cu tot ce inseamna asta pentru mine, face prea mult parte din fiinta si din viata mea, ca sa pot simti altfel. Asta inseamna si bun si rau, nu numai bun! Si gata cu acest subiect, am vrut doar sa stiti ca e doar parerea si simtirea mea personala si sint sigura, de fapt e si normal sa fie asa, la cit de diferiti sintem, ca nu are corespondent in trairile si vietile celorlalti.

Mai fac felicitarile si va las, ma duc la treaba, ca e ora 11 si eu nici nu m-am apucat. Va pup si va doresc o noapte linistita si racoroasa... cu mult, mult somn, ca de asta vad ca ducem toti lipsa.

La multi ani, DARIA MARIA!
La multi ani, ANA ILINCA
La multi ani, SARA!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si daca tot vorbeam de romanesc, am intrat sa citesc un pic si presa romaneasca si am aflat ca a murit Gica Petrescu. Asa ca, acum ascult romante in memoriam! Noua ne plac foarte mult romantele, iar Cristian Vasile, Ioana Radu si Gica Petrescu sint nume de referinta. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

M-am intors si eu de vreo ora, ma simt bineeeeeeeeee. Epilat gigea, tratamen facial, masaj, creme, masti, mai ,mai , mai ce rasfat!

Teodora nu a dormit dupa amiaza, adica adormise dar s-a trezit cand a vrut mama sa o aseze in patut si nu amai fost chip sa o adorama la loc, asa ca i-a facut mama papanasi si a mnacat de s-a spart.

Am vorbit si cu tati la telefon, i-am spus ca am fost la cosmetica si ce am facut si el ar fi continuat "si....". Si ce, zic eu, vrei sa stii cat a costat? A, nu! I-a fost teama ca il tin mult la telefon dupa aia ca tocmai era la granita

Iuliana, imi pare rau ca treci prin asa ceva, eu stau aici de cand m-am nascut, nu am fost plecata si tot nu ma pot obisnui cu mitocania si mizeria din tara asta.
OlgaT, sa dea D-zeu sa fie totul bine cu tine. Si eu tot la fel o adorm seara pe Teodora a stii, stau langa patutul ei si o mangai pe frunte, pe spate, pe picioruse pana adoarme. Avantajul e ca patututl ei este la capul patului mare si stau in pat rezemata de o perna mare.
Adina, am vazut pozele noi, foarte frumoase! Am facut si eu acum vreo cateva saptamani poze cu picioarele noastre iar cu mainile am de la cateva luni, uite nu m-am gandit sa repet.
Eu zic sa faci sedinte foto profesionale cu ea, ca sta domne ceva de speriat la pozat, zici ca e fotomodel. Si e fffooooooooarte fotogenica.

Loreen, in Ardeal as merge si eu, foarte frumos acolo dar la Slanic sunt la mine acasa. In Slanic sunt si d-astia care inchiriaza si aia si-au facut sigur bai, chestii. Noi stam pe un deal, iarna nu sta nimeni acolo s nici nu am avut bani sa facem investitii asa mari, oricum bani intra acolo cu lopata, o casa nelocuita se duce mai repede de rapa daca nu ai grija de ea. Te puuup muult, stiu ca toata lumea te vede o luptatoare, asa si esti dar probabil toti isi spun ca ai sa treci tu peste toate si nu te ajuta nimeni.:((

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vorba lui Loreen cred ca mai am un pic si-l pleznesc peste dintisorii lui de obraznic. Mai da urla de azi noapte in continuu. Am crezut ca e ca la mstroiesi ca avem ceva maselute de iesit dar nu vad nimic umflat. Simonanoi suntem de obicei in zile cu NU. E super frustrant si de fiecare data simt ca cedez psihic.
Acuma l-am lasat sa urle in patut ca pur si simplu nu mai rezist. Cica ar trebui sa adoarma de amiazi.
In rest temperatura e deja 27. I-am pus piticului o piscina gonflabila in curte sa se balaceasca. O sa iesim pe la 2-3 ca mai repede cred ca-l prajesc.
Nelia, nu te supara ca am zis asta de Romania, dar cum ai spus perceptiile si experientele sunt diferite. Plus ca tu cred ca nu ai mai fost in tara de cand ai venit in Canada. Sau ma insel? Noi am fost deja de 2 ori si cu fiecare data era mai rau. Cat despre prieteni... Eu zic ca termenul corect e ca am avut prieteni, avem acum cunostinte si tind sa devina straini. Nu de alta dar oamenii au evoluat in contexte diferite iar timpul si departarea si-au spus cuvantul. Esti o norocoasa sa zici ca mai ai prieteni in tara.
Lucasmultumesc de intrebare. Bine nu sunt. Ma doare cumplit stomacul, analizele la ficat mi-au iesit rau de tot. Plus ca am descoperit ca sunt alergica la tantari. M-a muscat o creatura la chef la newmami si mi s-a umflat tot piciorul. Am fost la medic si sunt pe claritin si o crema. Acum la 6 zile de la muscatura incep sa imi revin si sa se traga umflatura.
Hai ca s-a oprit. Se pare ca si asta e un ac de cojocul lui. A plans cu urlete 15 minute iar acum doarme. Nu ca as vrea sa-l las sa planga dar uneori chiar exagereaza. Si apoi va imaginati cum e sa doarma un bebe de la 9 la 1 noaptea? Si atat pana la 12 ziua? Deci Tony a dormit practic 4 ore si apoi s-a miorlait in continuu. Habar nu am ce are dar ceva are. Iar eu si sotul... ne vine sa ne luam campii.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput