Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, pai tocmai de aceea am scris mesajul anterior, ca sa nu va suparati voi pe mine. Eu de ce sa ma supar!?! Tu ai fost de curind, eu nu am fost de 4 ani, asa ca, experienta ta e proaspata. Am spus ca dorul meu de romanesc nu tine de real... ci e mai presus de acesta. Nu sint sigura ca-mi va fi bine in tara cind vom ajunge, dar pe prietenii mei sint mai sigura decit sint pe mine, cel putin pe citiva dintre ei, cei mai buni. Si daca tara si locul ma vor dezamagi, ceea ce ma leaga de acesti prieteni nu are cum sa o mai faca.
Imi pare rau ca nu te simti bine si ca Tony e tot asa miriit. Iti scrisesem un mesaj offline pe messenger, dar probabil ca nu ai reusit sa intri. Sanatate tie si pupici lui Tony!
Cloreta, oau, sa-ti fie de bine! Asta mai zic si eu trai! Eu imi doresc o ora de masaj, dar stiti cum!?! As sta tolanita sa ma framinte cineva, ca nu mai pot! Simt ca am noduri-noduri peste tot. Ei, imi doresc eu mai multe, dar asta e cea mai realizabila, desi, daca inca e la stadiul de dorinta, se pare ca nici asta nu e chiar asa de usor!

Va intrebati de ce mai sint pe net, desi am zis ca ma duc la treaba!?! De dimineata caut si eu o cofetarie-patiserie sa-i fac un tort-fluture Agatei de ziua ei... si nu gasesc pur si simplu! Unde oare s-or face si aici torturi din alea frumoase ca ale voastre, vazute prin poze? Ca eu ii fac unul acasa, dar nu ma incumet sa-i fac si pentru gradinita, ca nu am nici forme, nici retete, nici aparat de ornat... Si as vrea sa fie frumos, bun, festiv, deosebit... ca tot nu-i facem ziua, ca nu ne permitem, macar cadoul si tortul de la gradi sa o incinte. Vreau sa-i facem cadou un set de piscina: costum in doua piese (nu-i mai vine cel de anul trecut), incaltari, ochelari, geanta, prosop din ala care se baga pe cap si o costumatie impermeabila care sa mearga cu costumul... am vazut ceva, dar sa vedem cit reusim sa-i cumparam din tot ce vreau pentru ea, ca stam cam rau cu banii.
5 ani!!! Dumnezeule, si parca ieri era bebelusul lu' mami!!!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78840" target="_blank">Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput