Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 28
monu spune:
Am uitat sa mentionez ca Alexia e inplina criza de dermatita de la caldura. desi o dadeam in fiecare seara cu trixera tot s-a umplut de bune. si transpira ceva de groaza. ieri de la caldura a facut si un pic de febra - 38. dar i-a trecut.
5+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
loreen spune:
Clara eu nu sufar de apa la chiuveta decat daca-i vorba de spalat vase...imi repugna total sa spal la lighean...in schimb as sta oricand,oriunde,iar daca-i vorba de cort is prima...numa ca simandicosul asta al meu nascut din sula de domn daca nu ar eunde sa faca un dus devine imposibil...iar la bunici la tara pe malul Muresului ar fi fost mortal ...da n-am cu cine...
Simona dupa ciupituri numa buna-i o pocnitura...bietu copilas...sarmanu'cap...
Andutzy aveti acum fatza de baietel in toata regula,nu ca as fi avut dubii pana acum,iar asemanarea cu tine este izbitoare...
Elisor m-am umflat de ras la pozele cu Bibicu' grasan...cum o putea frate dormi in pozitia aia de yoga,mai ales ca nu-i fotomodel si saraca burtica a avut de suferit in urma pozitiei...
Fran eu am incercat cu autan si fenistil la Delia si nici un rezultat...alaltaieri a ciupit-o un beleuz de tantar si azi este umflat locul tare,plus o roseata imensa ...toata buba arata cat o moneda de 500 de lei vechi...si am senzatia ca tantarii sunt altii,probabil modificati inainte de aderare la m....UE ca si la Bianca am vazut aceeasi chestie...si doar pe aia mare nu-i prima oara cand o musca...
Asa ca ma pregatesc sa-mi sun prietenii sa-mi dea retete de Peritoale...
Tdi eu totusi insist si-ti spun concediu placut si relaxant...poate scapati de canini pana plecati...
Na ca am intrat pentru o reteta de mufini pe net si iar m-am intins ca meduza la soare...fug sa-i fac mandrei niste bighidele cu branza de vaci ca poate nu mai vrea sa rontaie grisine sa-mi vomite iarasi pe carucior...sau poate acuma ca-i curat o inspira...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Ca zicea OlgaT de gustul amar cu care a venit din Romania. Mai mult ca sigur ca nu e mai amar decit cel pe care il am eu....pelin, nu alta. Emma are diaree de 5 zile, nici una nu maninca nimic. Caldura le omoara, Diana a slabit, eu m-am certat cu maica-mea care mi-a spus ca, daca nu imi convine, sa ma car ca e casa ei, asa ca mi-am facut bagajul si am plecat la frate-miu unde ma chinui ca un hot de cai. O sa ma duc azi sa vad de o camera la hotel sa vad ce pot sa gasesc mai omeneste. Am sunat barbatul sa dea tel sa imi schimbe data de plecare si sa plec saptamina asta acasa inapoi sau la inceputul celeilate sau sa vina el mai repede ca eu nu mai rezist aici.
Cu scuze pentru celelate fete, dar nu ma intorc sa traiesc aici nici sa ma omoare cineva.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
gabitzam spune:
Andutzy, imi pare rau ca a fost asa traumatizant pentru voi la Ciufolici. Pentru noi a fost o experienta chiar placuta. Ne-am dus seara spre inchidere, l-a tuns un baiat care era liber atunci, nu a insistat sa-l punem in masinuta si l-a tinut Costi in brate. Frizerul s-a jucat putin cu el si l-a dragalit si toata lumea a fost fericita. Ti-am zis ca n-a durat mai mult de 10 minute toata afacerea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
sufletzica spune:
Loreen, imi mai dai te rog inca o data retzeta de cush-cush? Nu stiu unde am slavat-o data trecuta si ma tot tzin sa ii fac piticei cush-cush si nu stiu cum...Pliiizzzz...cand ai tu putin timp...
multzumesc
mstroie spune:
Buna mai dam si noi un semn de viata ca sa nu ne uitati de tot. David e in plina eruptie dentara ii ies 3 masele si un dinte asa ca adio somn fara plansete si ziua si noaptea. L-am tuns si eu azi cam la fel cu Andrei a lui Gabita ca nu se mai putea cu claia aia in cap.
Nu mai pot sa tin calculatorul deschis decat cand doarme el ca il inchide, se joaca la butonul de la tv il inchide il deswchide, la monitor la fel o sa-mi strice tot in casa. Are si el o pasiune pt. balacitul in WC vad ca nu e singurul, face crize cand il iau din baie.
Cam atat ca nu e timp de mai mult va pup si sanatate multa la toti copiii.
LA MULTI ANI !V tuturor copilasilor care au facut si urmeaza sa faca 1 anisor.
Sa mai scriu ca pe noi ne-a costat 88.000 tunsul la o frizerie de stat foarte draguta tanti a vorbit cu el i-a dat o perie sa se joace, covrigei sa manace dupa ce l-a tuns.
Mari si DAVID(9.05.2005)
sufletzica spune:
la multzi ani Daria, Ana si Sara!sa fitzi sanatosi si sa va bucuratzi parintzii zi de zi...Dumnezeu sa va ocroteasca, pui mici!
andutzy spune:
gabitza, te rog sa nu te superi, nu te acuz de nimic,doamne fereste!!! Si noi tot la inchidere am ajuns, era 7.45 si ne-a tuns o tanti care tundea la masina din dreapta. Dragos initial se arata interesat de masinuta dar tanti aia nici nu l-a bagat vreun pic in seama ca sa se cunoasca, l-a apucat de cap(la propriu) si s-a pus pe tuns. E adevarat ca mai asteptau cativa copii, in fine, asta a fost bafta noastra, sa jelim la greu primul par...
Loreen, esti mortala mama cu povestirile si de cate ori vei mai spune ca Dragoselu seamana cu mine, va creste pipota in mine, nu de alta dar pana de curand toata lumea zicea ca e doar copilul sotului, nu si al meu....
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
OlgaTarziu spune:
Salut fetelor.
Intru in fuga...deja e un obicei.
Nici noi nu suntem pe roze, Tony e culmea crizelor umane, nu mananca si maraie toata ziua. Azi noapte a dormit de la 9 la 1 cand a fost sus si ne-a tocat.
Rezultatele la analize le am doar in 28 cand am fost "convocata special" la doctorita.
Ne-am apucat sa reamenajam una alta prin casa si e foarte mult de lucru, e o caldura de murim aici. Mai precis sunt 23 grade la ora 9 si cica se simt ca si 31. Nu stiu ce va fi la amiazi.
Iuliana, si Tony a tras acceasi diaree in Romania si a mai tras inca o saptamana dupa ce ne-am intors. Doar tine-o hidratata si haideti inapoi cat mai repede. Si da nici eu nu m-as muta inapoi nici picurata cu ceara. M-am dezobisnuit sa stau la cozi, sa fiu servita de tot cacatul si sa mi se vorbeasca obraznic. Nu mai mentionez mizeria, badarania si cainii de pe strazi, preturi aberante si nejustificate. Gandeste-te doar ca te intorci si totul va fi trecut in curand.
Apreciez din suflet pe cei care au stari de nostalgie la amintirea tarii si dor dar eu nu mai simt asta. Sunt romanca si sunt foarte mandra de asta dar Romania e un loc deja strain pentru mine si care ma tine intr-un stres continuu. In casa vom vorbi romaneste, vom avea traditii romanesti si il voi incuraja pe Tony sa fie mandru ca e roman dar iubirea si dorul initial nu le mai am.
Tdi, monu, babygirl, sa se linisteasca piticii.
Elisorcred ca e super nasol fara apa. Aici a cazut curentul acum doi ani in vara si a fost tragedie ca aerele conditionate, computerele, aragazele, frigiderele toate au iesit din functie si erau vreo 35 de grade.
No va las ca urla ca descreieratul langa mine. Trebuie sa stau doar cu el si sa fiu bot in bot cu el toata ziua. Plus ca vrea in brate in continuu iar spatele meu nu mai poate la cele 11 kg ale lui. Nu mai vrea suzeta de o luna, nu poate sa adoarma in concluzie decat daca stau priponita langa patut si-l mangai cu jumatatile de ora. Noaptea se trezeste la fiecare ora si-mi mananca pur si simplu viata.
Olga
Si maine e o zi

LA MULTI ANI SARA!