Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI ANA, DARIA SI SARA!
Moama ce gasca de pustoaice meseriase s-au nascut azi...

Simona-peritolul e si pentru alergii, aia cu somnul si mancatul sunt efectele lui secundare. Noua ne-a dat zyrtec pentru dermografism(alergie mecanica), asta isi face efectul in maxim 30 min(elimina histaminele deja produse), ketoful e cu bataie mai lunga-inhiba producerea de histamine pe termen lung, asa ca efectul se vede mai tarziu. Pentru ciupituri de tantzariexista un fel de creion de la autan cu care se da pe intepatura, mie mi-a facut foarte bine, si e bun si pentrui copii.
Andutzy-imi pare rau ca esti alergica si sotul meu si e tare nasol cand il loveste...daca e sezoniera nici nu cred sa conteze prea mult la ce e -tei , plop, polen alea-alea, de astea nu poti scapa, doar sa-ti atenuezi simptomele...Zyrtec-ul pe care i l-am dat Iepuretelui cica face foarte bine si la mancarimi...
Ioana-vazut pozele, pup si eu grasunica mica.
Monu-sanatate multa sotului tau si tie putere sa le duci pe toate.
Florentina-pup Maya scumpa. Eu am inchis capitolul alaptare cu dostinex-faceam noduli intr-o veselie si mi-au zic trebuie oprita urgent...m-am simtit ca naiba in zilele alea, sunt pastilute hormonale cu efect puternic rau

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am lipsit un pic da mai bine stateam in casa...ca iar mi-a facut Delia viata amara pe plaja...sa va spuna si Oana ca sa nu credeti ca exagerez...paer absurd dar lu asta a mea nu-i plaje nisipul si nici apa...ardeleanca de-a lu' mama...ii place la malu' Muresului...cert este ca s-a convins si Bianca daca mai era cazul...
Una peste alta s-a dus barbate-miu acuma la ma-sa sa-i propuna sa mearga cu Bianca la plaja...desi mie imi repugna total ideea pentru ca nu merita baba sa stea in prezenta lui fii-mea,insa pentru o cauza nobila imi calc pe mandrie si prejudecata.Sa vedem ce aflu cand vine...

Clara hai facem schimb e mosii...eu te las la mare si ma duc eu la Slanic...nu-mi surade jacuzzi la lighean dar pentru un strop de natura merge...
Cu barbatu te inteleg tui mama ei de viata sucita...al meu azi este la 2 MAi,maine in audieri,sambata de dimineata vreo 2 controale si duminica nu cred ca scap de absenta lui...am ajuns sa-mi doresc sa ma duc la munca si program prelungit numa sa nu maistau ca bou singur acasa...

Elisor hai ca sap un santz si pun o conducta de la mine pana la voi sa aveti un strop de apa...ce magari imputiti...cant te hotarasti sa emigrezi vin si eu cu ochii-nchisi ca mi-e sila deja de evolutia noastre spre neathertal...

Fug sa dusulesc porcu urlator sa-l hranesc si eventual sa-l culc...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Loreen, si eu sunt genul "hotel" ca sa zic asa dar cand imi amintesc cum stateam o vara intreaga acolo si ce bine ma simteam....
Numai cand veneam in Bucuresti realizam ce liniste era acolo si ce bine e sa stai in ograda ta fara sa te sacaie nimeni la creieri, chiar si cand taiau unii lemne la gater era cu totul altfel decat daca bate unul cuie in pereti la bloc.
Eu ma duc la cosmetica pentru vreo 2 ore de rasfat daca tot a venit mama acasa.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andutzy la ce calduri caniculare sunt nu e de mirare ca merge ca pe banda rulanta, de scump e foarte scump. Cred ca mai scumpa e jucaria ca doar la ei nu se preteaza vreo coafura sofistichie...

Laura multamim de oferta. Si eu ma bag la schimb de decor, m-am saturat pana peste de casa, casa la munte, vreau nisip si apa.

Clara unde mai pui ca zici ca mergi la un gratar sa-ti ciripeasca pasarele in timpan, dar i-auzi manelele vecinului ca deh, nu se poate desparti de ele...

papa, joaca, nani

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI ANA, DARIA SI SARA!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari!
LA MULTI ANI ANA ILINCA si DARIA MARIA!!!
hop si noi...nu stau prea mult ca sa nu scriu prostii avand in vedere starea de kko... ma misc ca prin reluare si am o fatza de parc-am baut spirt toata noaptea. se pare ca-i ies caninii la pitik, dormea foarte prost pana acum dar deja e insuportabila! combinat cu caldura, greva foamei si casa in zbor e deja prea mult pentru fiziku' meu kulturist...sper sa rezist...
poimaine plecam in concediu si nu stiu cand o sa reusesc sa pregatesc tot necesarul, sa spal, calc si eventua sa mai fac si curatenie sa nu ramana casa dezastru.
pitik face progrese cu mersul, inca nu misuna biped chiar peste tot dar "promite" bine...in rest e tot asa catastrofica, se murdareste si-o spal si schimb de zeci de ori pe zi, demoleaza tot, sparge, rupe si sfasie cu dintii (si apoi inghite!), ne musca si ne zgarie intr-o veselie, se crizeaza daca nu o las sa faca ce vrea sau nu-i dau rapid ce-mi cere...jur ca suntem tzandari si eu si tac-su...singura consolare e ca-i sanatoasa tun, altfel ar fi mai cuminte!
hai c-am batut destul campii...ma duc la treaba, asta daca reusesc s-o adorm pe atomika...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Ana Ilinca !!
La multi ani Sara !! .

Multumim de urari! Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an...

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ANA, DARIA si SARA! Sa fiti fericite toata viata

Fetele a luat Dragos o tranta pe gresie de a vazut stele verzi. Ma dispera cand aude ca deschid usa de la baie e imediat prezent si el. Vine inarmat cu o jucarie asta ca s-o arunce in wc. Nu va spun ce pot recupera din wc......... Ridica capacul si arunca ce apuca.
Si pentru ca azi numai ce spalasem pe jos a alunecat si a tras cu capul de gresie de mama focului

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

DARIA MARIA, ANA ILINCA, SARA

SA CRESTETI MARI SI FERICITE, SA AVETI PARTE DE IUBIRE SI DE O VIATA FRUMOASA LIPSITA DE GRIJI.

ola,
multumesc de incurajari. ma tarasc si eu cum pot sa impac pe toata lumea. sotu e mai bine asteptam acum ultima faza - operatia.
alexia e tare ciufu si nu mai vrea sa pape. nici sa nu vada mancarea. si a devenit tare capricioasa.

5+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am promis, asa ca va pun poze cu Dragoselu frezat:
inainte de tuns si dupa tuns1 si dupa tuns2

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput