Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 26
pisik 4ever spune:
danelutza, uite am mai pus niste pozici cu saculetul rosu.
nelia, in afara de gel nu prea poti sa faci mare lucru ptr dinti. eu as incerca cu homeopatia, in franta aveam o doctorita romanca homeopata si mergeam la ea. mai poti sa incerci si ambra. iei un lantisor nou, il porti 24 de ore tu apoi i-l pui ei. are efect preventiv, ptr urmatorii dinti. pentru acum e prea tarziu. eu i-am pus la a mea dupa ce mi-a facut bubite la fund de a trebuit sa ii dau cu antibiotic. ca are efect sau nu, nu stiu sa va zic, in orice caz, la urmatoarea eruptie dentara bubitele i-au trecut rapid, in 2 zile.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
loreen spune:
Buna dimineazta...
O sa ma duc definitv naibii cu copii astia ai mei...azi de dimineatza s-a trezit Delia urland pe la 5 de-am zis ca o taie careva in dormitor...eu fug sa-i fac laptele,tac-su sa o ia din patut.Destept cum este ca orice militian in loc sa stea cu ea acolo vine la mine si dai jelanie mai mare pe capul ei ca de ce nu o iau in brate...m-am luat de ala de dimineazta ca nu-l duce capul mai mult ca pe bibilica si mi-am vazut de treaba,Delia de urlat,etc si toata lumea era multumita...
Ca nu am mai putut dormi dupa aia nu se pune,piua-piua...
Iar acuma vreau nu vreau trebuie sa ma duc la plaja...daca si azi Delia ma freaca la melodie si nu sta jos,macar pe prosop,eu una nu mai merg...ca nu pot sta in brat ecu ea pana ma trec toate apele...
Nelia s-ar putea cum spune si Pisik ca leacurile homeopate sa aiba totusi efect...mai povesteam eu despre finutul meu cu convulsiile date de febra,mai ales de la dinti...i-a dat vreo 2 feluri de graunte si vad ca-i mai bine,nu a mai facut febra,nici crize de durere...acuma une gasesti acolo asa ceva?!
As mai sta cu voi ca nu mi-am baut nici cafeaua,dar trebuie sa echipez trupa si sa plec...offf vai viatza mea de tot angajamentul...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Nelia, nu-i problema ca e imaginea culcata la dropshots. Ai sa vezi alaturi de filmulet cind ruleaza, un buton "Rotate". Poti sa vezi filmuletul si stand in cap
E grozava Tudora cum danseaza!
Flori, m-ai facut sa lacrimez de dimineatza! Ca eu mi-l inchipuiam pe Andrei cum plinge dupa tzitzi. Ca acum de cite ori are ocazia e cu mina in sin, zicand titi, numai sa-i simta el acolo.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
gabitzam spune:
Azi avem gasca de fete cucuiete sarbatorite ![]()
La multi ani mandrutelor
DARIA MARIA, ANA ILINCA, SARA! 
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
elisor spune:

LA MULTI ANI ANA ILINCA

LA MULTI ANI DARIA MARIA

LA MULTI ANI SARA
]
Sa aveti sanatate si noroc, sa fiti destepte si iubite, sa fiti mandria parintilor vostri...
Noi:A+B+C+D+E
elisor spune:
Neazta!
Pisik e scump foc bursucul tau (ma rog, numai bursuc nu e) si curios...just like cat
Daniela sac rosu gasesti si aici, dar bursuc curios n-am vazut ![]()
Nelia treceti voi si peste eruptia iepurasilor, ati trecut prin incercari mai grele, cel putin asta, chiar de e dureroasa, e fireasca...ma incurajez si pe mine ca ma gandesc cu groaza ce m-asteapta, dar am solutia aplicata la Andreas si anume plimbarile nocturne, si daca e cazul asa voi proceda si cu Bibi, o voi scoate la miezul noptii cu caruciorul prin parc.
Cat priveste partea cu Romania, paradoxal sunt tot aici desi mi-am dorit intotdeauna sa plec cat vad cu ochii, dar mi-a lipsit curajul, dupa ce am dat-o-n bara cand am pierdut un apartament, n-am avut parintii langa mine, mai multe...De cate ori n-am urlat la luna cand am vazut cum voit se vrea ca tara asta sa se duca de rapa, sa ne afundam tot mai mult in mocirla incat am ajuns la o oboseala si efectiv nu mai imi pasa, avem exact soarta pe care ne-o meritam...
Daca as putea as lasa totul in urma fara regrete, la ce-mi folosesc, si as lua de la capat...in alta parte. Asa ca sunt asentimentul Laurei si daca copiii mei vor dori sa traiasca in alta parte ii voi intelege si sprijini, dar tot mai sper ca pana atunci s-or schimba lucrurile si in tarisoara noastra de kk. Pune-te in locul meu si traieste 3 zile fara apa, cara sticlele de la fanatana arteziana (am crezut ca suntem noi nebuni, dar de dimineata am intalnit oameni fericiti ca mine la fanatana), cumpara bidoane intregi de apa potabila ca sa speli fructe, sa gatesti, sa speli copiii la fund si sa mai ai si intelegere pentru incompetenta si indolenta cu care ne trateaza...la voi s-ar putea intampla asa ceva? no way, doar in caz de calamitate, razboi as avea intelegere.
Imi scarpin creierii sa vad ce-as putea face azi in asteptarea orei 22 cand ne-au promis ca vom avea apa (promisiune incalcata si ieri)
Sa aveti o zi buna! Aaaa, ma duc sa vad filmuletul.
Cloreta spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI!
DARIA MARIA
ANA ILINCA
SARA
Fetite dragi,sa cresteti mari si frumoase, sanatoase, iubite si rasfatate, sa veti o viata plina d bucurii!
Florentina, m-a emotionat povestea ta cu Maya, e uimitor cat e de matura. Ai un copil minunat.
pe amandoua
Elisor, rezista, rezista! Pai cum sa nu iti spui ca traim intr-o tara de rahat?:))))
Nelia, e o minunatie de copil Tudora, nu imi vine sa cred ca un pui asa mic danseaza atat de bine. E mortalaaaaaaaaa!
Pisik, e o scumpete bursuca ta scotocitoare
. Ma uit la pozele cu puii nostri acum si vand niste schimbari extraordinare, ce evolutie are omul in atat de scurt timp.
Danelutza, bine ca aveti gradina voastra unde sa iesiti, noi am putea iesi in fata blocului printre gropi si masini eventual.
Loreen, ieri nu te vazusem pentru ca atunci cand am scris eu mesajul tu nu aparusei. Pentru ca l-am pierdut si a trebuit sa scriu altul, a durat ceva si intre timp ai scris si tu.
La mare nu vin anul asta, pentruy un sfarsit de saptamana mai bine stau acasa. Eu sunt topita dupa mare, imi place sa stau la plaja si mai rau ma amagesc cu 2 zile si alea injumatatite de drum.
Mai degraba ma duc la mosie, mergem la Slanic la bai sarate, nu arde soarele ca la mare, e foarte multa verdeata si aer curat, liniste si asta i-ar face bine Teodorei. Chiar daca nu am baie acolo ma descurc, in fond si eu tot asa mi-am petrecut vacantele, pot sa ma spal si la lighean o saptamana doua, in rest avem tot ce ne trebuie, e o gospodarie in toarta regula acolo. Avem curte si gradina de 6000mp asa ca avem unde sa ne zgenguim.
Si acum sa imi vars oful.
Abia asteptam week-endu' sa iesim si noi in parc si tati iar a plecat din tara
. Ma ia damblaua, nu pot sa duc si eu copilul asta sa se zbenguie in aer un pic mai curat si la verdeata. Si a luat si camera
ca a fie tacamul intreg. Sa il ia £%$"& de cartier plin de praf.
Teodora s-a mai linistit, a dormit bine azi noapte si s-a trezit pe la opt si ceva dimineata
. Nu ma lasa sa ii scotocesc prin gura sa vad daca a rasarit ceva dar mananca mult mai bine. Ma declar multumita!
Pozele mele
patriciaRO spune:
DARIA MARIA, ANA ILINCA, SARA
Sa fiti iubite, sanatoase si sa cresteti mari!
Noua ne-a scazut febra. Eu sper sa nu mai aibe reactii, altele decat febra... Om mai vedea!
Fetelor abia astept sa ajung in RO, sa mananc savarine, branza de vaca, sa ajung la bunica la tara, ca imi este dor, sa-mi vad casuta, parintii si prietenii... si sa ajung la mareeeee... abia asteptam!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
elisor spune:
Nelia puiuta ta e plina de gratie, promite...
Beatrice pai cand o puneti de-o vacanta?
Clara nici mandra mea nu ma lasa s-o caut de dinti, cam banuiesc eu ce-i pe-acolo...
OlgaM ce mai faceti voi? V-ati recuperat taticul? Sper ca sunteti bine.
OlgaT nici o veste de la voi...
Andutzy te-ai programat la examen?
Mi-ar place sa merg la Reci cu cortul, asa rustic...cu Andreas am fost la 11 luni si a fost excelent, e si apa de balaceala, leagane, motel, pe gustul fiecaruia si nu e chiar departe, vreo 40 km
Cred ca merg pana la un service sa aduc un lacatus, poate imi recupereaza cheile din contact...
Sa aveti o zi buna!
andutzy spune:
Hello gagici!
Tuns Dragoselu! Are o fatza de BAIETOI acum, de mori de ras! Nu am apucat inca sa-l pozez, dar e de caterinca! Insa de vestitul Ciufolici, fereasca sfantul, nu mai calc acolo nici MOARTA!!!
Gabitza, poate tu cand ai picat nu era aglomerat, dar acum erau copiii acolo ca la abator, pe banda rulanta, frizeritzele grabite si precipitate, intr-adevar l-a pus intr-o masinuta dar nici nu a apucat bietu copil sa vada ce si cum, ca poate l-ar fi captivat, ca s-a si infipt cu masina in parul lui, s-a speriat Dragoselu si a facut o criza de plans tot tunsul, de s-a facut vanat la fata, nici la vaccin nu a urlat asa....
. Am zis ca mi se rupe inima si sincer nu a meritat 22RON, cu toata masinuta de jucarie primita la final...nu a fost nici o scutire de stres pentru el, ce am sperat eu fata de o frizerie obisnuita....
Loreen, chestia cu urlatu' pe motiv de canini o traim si noi, mai e putin si sparge nemernicu...
Simona, Peritolul este intr-adevar si pt alergii, eu l-am dat la urticarie si a avut efect si de la farmacie mi l-au dat fara reteta, e adevarat, ca ma stiu baietii astia de aici ca sunt clienta fidela..
Azi avem ora de soferie! Uraaaa!
Va pupam!
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU