Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

La multi ani sarbatoritelor de maine: DARIA MARIA, ANA ILINCA si SARA! Sa aduceti multa bucurie in familiile voastre si sa fiti iubite!

Elisor, eu acum am mai prins cate ceva: tu nu ai apa deloc???? Adica, nici rece??? De ieri?

Se pare ca am ratat ceva torturi si freze , c anu mai gasesc link-urile de la poze, dar citesc comentarii.

Gusta, iti doresc in primul rand sanatate! Daca rezolvi problemele de sanatate, vei avea alt tonus si poate nu vei mai vedea totul asa de negru. Multi, multi pupici de la noi si pupa si Marutul mic!

Loreen, replica celor de la Sensiblu cum ca nu aduc marfa daca nu au codul in calculator ? imi aminteste de un coleg din clasele primare care a zis ca nu si-a facut tema ca avea stiloul in penar .

Beatriced, sanatate lui Alex!

Despre mancatul singur: si Stefan face figuri de genul: scoatea mancarea din gura, o pune pe farfurie si mananca el cu manuta lui ; sau apuca lingurita si nu se lasa pana nu ramanae la el. De obicei, vrea sa se hraneasca singur can nu prea ii mia e fome, ca la inceputul mesei abia reusesc sa duc lingurita din nou in castron ca el a si deschis gurita. V-am zis ca nu mai mananca asa de mult? Si a inceput sa faca mofturi la anumite alimente.

Se mai face un colaj? Trageti-ma si pe mine de maneca daca e asa. Pana cand se pot trimite pozele?

Pupam copilasii dragi si mamicile lor! Cate un pupic special pentru burtici!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bravo, Florentina ma bucur pentru tine ca ai reushit cu intzarcatul, dar cind ai povestit cum se lipea de tine, m-a apucat pe mine jalea, nici nu-mi imaginez ce-o sa sufar cind va trebui s-o intzarc si eu. Aici, am auzit, ca atunci cind nu vrei sa dai lapte la copil, asta bineintzeles ca fac in spital, pun o fasha strinsa in jurul sinilor, ca un fel de burtiera, strins bine si dupa aia cica dispare laptele. Nu ma pricep, zic si eu ce-am auzit.
Ioana buna jucarie i-ai gasit , achusica trece la probat sutienul
Pisik curioasa pisicutza ta, dar ia spune unde era bagata in prima poza, ca n-am priceput
Olga T cum au ieshit analizele ?
Olga M nu ne mai povestesti nimic ?
Monu sanatate sotzului, gata linisteste-te ca faci rau la bebelush.

Mai fetelor, la mine-i cald de nu se poate sta, in seara asta pe la 9 am lasat-o pe Isa cu tatsu in gradina, bineintzeles ca era in carucior, papase si facuse baitza, n-am riscat sa se mozoleasca iar toata, statea mititica si urla precum lupul la luna, specific urlaaaa, eeeee, aaaaaaa, nu plingea, miriia in legea ei. Saraca ma uit la ea ca nu rezista, e prea cald. Cred ca de asta s-a si trezit asta noapte plingind.

Gata, va spun noapte buna, somn ushor si somn linistit la bebelushi

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Tot eu dar de data asta ce ceva dragut ce am primit de la Pampers.ro

CINE ESTE ȘEFUL? La această vârstă minunată, copilul tău se află în dificultate: simte nevoia de independență, abilitățile îi sunt limitate, dar are nevoie și de ajutorul și siguranța pe care numai tu i le poți oferi. Manifestă o dorință nemărginită de a explora lumea și de a se descurca singur, dar în același timp nu poate suporta să fie departe de cei dragi. Vrea să fie îndrăzneț și aventuros dar are nevoie să te știe mereu aproape. Copilul încearcă în permanență să își controleze piciorușele și mânuțele și este preocupat să rostească acele combinații de consoane și vocale care formează cuvintele. Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește anxietatea despărțirii, ai răbdare și concentrează-te asupra dezvoltării limbajului. Joacă-te cu el jocuri de mimă, repetând cuvinte simple și încurajându-l să te imite și să reproducă sunetele. Bate din palme și chiuie ca să îl faci să râdă, astfel va avea satisfacția încercărilor sale și va învăța să îndrăgească limbajul.

Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia unde m-ai pui ca am intrebat la toate cele 3 farmacii si mi-au spus acelasi lucru asta dupa ce le-am spus ca in revista lor am vazut produsul ca se uitau ca Mougli la Zidul Chinzesc la mine...

Florentina mi s-a strans inima-n mine cand am citi despre trairile Mayei...bietul copilut...este atat de mic sa spui ca mama isi iubeste puii in egala masura si ca trebuie sa fie la fel pentru toti,si totusi este atat de matura si accepta situatia...Imi dau seama cat de frustrant este pentru amandoua...
Iar pentru ablactare cum nu ai voie medicamente poate cu niste comprese reci sau cataplasme cu frunza de varza,daca mai tin bine minte...sa te strangi nu poti sa urlii de durere dat fiind sarcina...
Un mare pentru Maya si pentru tine...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hai ca pana am trimis eu un mesaj, voi ati mai umplut o pagina.

Florentina, curaj in continuare cu intarcatul! M-ai sensibilizat si pe mine cu povestea ta, care nu prea stiu ce e aia alaptat!

Simona, cred ca e bun Peritol-ul pt. alergii. Eu i-am dat Mariei Claritine (era umflata toata de la ciupituri).

Noapte buna!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Laura, Cornelia multumesc pentru sfaturi. Incerc mai intai cu Peritol sa vedem ce-o iesi. Asta inseamna un drum pe la pediatra pentru reteta

Florentina draga de tine ce tare trebuie sa fii. pentru amandoua

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si ca sa ma duc impacata sufleteste la nani spun:

LA MULTI ANI Ana ...
LA MULTI ANI Daria...
LA MULTI ANI Sara...

...sa aveti parte numai de impliniri,fericire, sanatate si o soarta prielnica. Nu uitati, suntem rezultatul propriilor noastre stradanii. A te lupta cu tine este lupta cea mai grea,
dar, a te invinge pe tine este biruinta cea mai frumoasa ...

Deja ma mir si eu de mine asa ca la nani...noapte racoroasa si lunga tuturor...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina nici nu-mi imaginam cat de traumatizant poate fi intarcatul atat pentru mama cat si pentru pui, m-ai impresionat, Maya e cuminte si intelegatoare.
Si noi puiul mic si pentru sufletul tau

Cornelia asa e, n-am apa rece, ca daca as avea-o, pe calda mi-o fac singura. De luni seara

Simona eu i-am dat Claritine pentru alergie, dar nu de la tantar ci la Cexyl (antibiotic)

Ne-am intors cu o provizie de cateva sticle de apa de la arteziana din parc, evident ca am luat-o si pe Bibi si uite asa a facut si ea o plimbare neprevazuta sub clar de luna. Am pus-o in patut, n-a zis nici pas, in 2 minute a adormit.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Florentina, tinem pumnii in continuare, inca nu s-a terminat, dar greul a trecut. Eu iti mai scrisesem intr-un mesaj, nu stiu daca ai mai apucat sa-l citesti: comprese cu gheata (dar nu puse direct pe piele, ca va degera) sau cu apa rece, sau cu tarite de griu muiata cu apa rece, mie asta mi-a facut cel mai bine. Si cu varza, cum a zis Loreen. Nu bea multe lichide, tine dusul cu apa rece pe sini (sa stai aplecata peste cada, ca sa nu racesti prin alte locuri) si leaga-i mai strins cu ceva, cum a zis Danelutza.
Pisik, sint plecata de 4 ani, pe 16 iunie i-am facut pe muchie, dar dorul de tara si de tot ce inseamna ea pentru mine e foarte puternic. Nu mi-e dor de Romania in sine, ci de ceea ce este romanesc in mine, de ceea ce reprezinta ea pentru mine. Dar nici nu-mi pot petrece viata asteptind sa treaca, pentru ca asta s-ar intimpla in lentoarea schimbarilor care se petrec acolo. Mi-e dor de tot ceea ce e romanesc cam cum ti-e dor tie de pisica, adica nu intru in sfera realului, e undeva mai presus de mine si de intelegere, e la nivelul simtirilor, perceptiilor si al afectivului. Cum sa-ti explic, nu e un dor din ala bolnavicios, care sa ne faca neaparat rau... dar pot sa-ti spun ca aici am inceput sa apreciem, si eu si sotul meu, multe, multe lucruri romanesti pe care acolo nu dadeam doi bani sau pur si simplu nu le observam. Sintem mai romani aici decit am fost acasa... daca pot sa spun asa. Elisor, nu te grabi sa spui asa, pentru ca la cum te percep eu virtual, sint sigura ca ti-ar fi dor de ceea ce spui acum ca nu ti-ar fi nici 5 secunde. Si Loreen la fel... Sint sigura ca intoarsa in Romania as avea sentimente oarecum asemanatoare fata de tara in care traiesc acum, pentru ca e normal sa te legi de locuri, de persoane, sa devina particele din viata si sufletul tau. Dar ceea ce e romanesc in noi e ca genele, nu poti sa schimbi prea mult nici daca ai vrea... si noi sigur nu vrem! Desi, sigur ca nu-mi place chiar tot ce am mostenit sau ce s-a incetatenit in noi din acest punct de vedere.

Pentru ca prietenii m-au rugat sa nu sterg filmuletele de pe dropshots, ca tot intra si se uita la ele si nu m-am invrednicit sa le trimit cite un CD, am facut un alt album in care am mai pus citeva filmulete cu Agata care isi face curatenie in camera si Tudora care danseaza (iar am tinut camera invers, scuze daca va amorteste un pic gitul cit timp va uitati la el) si care isi schimba melodia pentru ca prima era prea lenta pentru gustul si dispozitia ei. Le gasiti www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">aici

Vad ca nu s-a trezit inca Tudora, asa ca hai sa va povestesc ce dupa-amiaza si seara de cosmar am avut... si inca nu s-a terminat! Tocmai ce ma laudasem in mesajul anterior ce linistita a inceput ziua...Tudorei ii ies dinti. F....-le mama lor de dinti, ca nu am mai vazut asa ceva. Atunci cu virusul si cu febra mare i-au iesit doi, acum cred ca ii ies toti. Plinge, miriie, musca tot ce apuca, nu a mincat mai nimic, e nervoasa, se da cu capul de parchet, arunca tot... mincare, jucarii, cana, le ia in mina si le arunca de sus, asa, ca sa inteleaga dom'le omu' ca nu are nevoie de nimic. A dormit doar 40 de minute astazi, in brate la mine, suspinind si scincind. De ce? Pentru ca o dor gingiile si nu poate sa suga. La fiecare serie de dinti a facut asa. Si atunci musca titza, ca si cum ea ar fi vinovata de ceva, saraca. M-a muscat de m-a terminat si de la 10 nu i-am mai dat deloc. E jale mare! M-am muls, ca plesneam altfel si am incercat sa-i dau si in canita, si in biberon... le duce la gura si le arunca cit colo. E haioasa foc in jalea ei, ca vorbeste cu tita, o arata cu degetul, ca si cum mi-ar spune mai incercam, o ducem la gurita, poate nu mai musc. I-o dau, incearca sa suga, se vede ca nu poate si iar ma musca, iar i-o iau si iar se pune pe urlat si pe jelit. Asa am tinut-o toata dupa-amiaza si seara. Am adormit-o in brate, pe baladele lui Sting, dansind-o, dupa ce i-am dat cu gel calmant si o lingurita de Motrin. Partea buna este ca la 20.30 amindoua fetele dormeau, dar mi-e groaza de noaptea care vine, pentru ca daca ma musca in continuare, tot nu pot sa-i dau si noaptea chiar ca nu stiu cu se s-o amagesc. Dupa ce a adormit, m-am uitat in gurita, are totul umflat, de asta si sta numai cu miinile in gura. Si locul caninilor e alb, si al maselelor... Oare cit o dura toata nebunia!?! Pentru ca daca dureaza mult si continua sa ma muste, va trebui sa o intarc, desi i-as mai fi dat...

Am vrut sa mai scriu, dar s-a trezit Tudora. Mi-e groazaaaa! Nu stiu ce sa-i fac daca ma musca iar! Cu ce o adorm!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

multumim de complimente!

da mai loreen, este activa asta mica... noaptea! nu stiu ce are de la o vreme, se scoala pe la 2 si ne maraie vreo 2-3 ore pana ni se duce somnul de tot...suntem cheauniti amandoi, si ea este obosita dimineata...

ce vb tu acolo de parinti uratei, ioanailincam??? ana e frumoasa ca mami a ei! sau mami e frumoasa ca ana?

PS si eu i-am dat un sutien sa se joace cu el si a ros la bretele pana i-am facut supita de am zis ca-i dau toata colectia daca merge asa.

i-am dat si eu grapefruit si a mancat, dar ceapa si usturoi... parca mi-e teama. sa vad ce fatza face.

danelutza, este un fel de cutie din material textil in care pun eu rufele murdare cand ma lasa fata.

nelia, ai dreptate cand spui: "...dar pot sa-ti spun ca aici am inceput sa apreciem, si eu si sotul meu, multe, multe lucruri romanesti pe care acolo nu dadeam doi bani sau pur si simplu nu le observam." si mie mi se intampla la fel. ma apuca nostalgia dupa mancarea de craciun si dupa zapada si dupa colinde si dupa atmosfera de sarbatoare de acasa... in fr, ca e craciun, pasti sau 14 iulie, tot o branza! aici in state nu stiu. eu sunt plecata din 2000 si am avut ocazia sa merg acasa de craciun cam de 2 ori de atunci.

help! nu mi-a iesit branza!!! am pus la fiert lapte de vaca cu capra jumate jumate, cateva picaturi de lamaie si o jumate de borcanel de iaurt organic, si l-am fiert, si tot lapte a ramas!!!

vestea cea mare: mai, a inceput sa zica cu-cu!!! face niste buzici rotunde si il scoate de pe undeva de pe langa ombilic. haioasa foc!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput