Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ioana, frumoasa foc Ana, frumos tortuletul, frumoasa rochita lui mami asortata ! e o placere sa vizionam pozele tale!

mikka, noi facem parte din clubul manechinelor. dar ne-ati furat primul loc, noi aveam 8.2 kilutze la 1 an!

loreen, biata diaspora doarme la 9 dimineata la voi... sau mai bine zis ar trebui sa doarma, ca pisicoasa mea iar s-a invartit in pat vreo 2 ore azi-noapte...

monu, ce horror ne povestesti tu... sanatate!

gusta, curaj!!!

nelia, tu le-ai dat ceapa verde??? ca asa am inteles din ce zici tu. de cat timp esti plecata? am citit ce scriai la sfarsit si ma intrebam daca e ceva in neregula cu mine, ca pana acum mie mi-a fost dor doar de...pisica!!!

am introdus-o pe smekeroasa la somn ca de dimineata mi-a batut recordul : 30 ml lapte!!! dupa aia nimic! si cand se miercanea am vrut sa merg s-o impac si am bagat un picior in usa de la masina de spalat vase de am facut o vanataie mare cat o zi de post...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

cautatoarea de comori

acum daca tot am inceput sa caut

dar tot CD-urile lui mami sunt mai interesante

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Imi dati voie sa ma mai plang? Zau ca m-au lasat nervii, asa ceva numai in tara noastra de rahat se poate intampla si tolera...
Nu mi-ar fi dor de Ro nici o secunda daca as fi in alta parte
Inca nu am apa si ca sa fie totul perfect pe ziua de azi am schimbat 5 scutece cu kk .

Pisik hai ca-i haioasa foc papusa ta...

Simona e bine ochisorul, i-a trecut cu kanamicina, multumesc de urari.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor da-mi voie sa rectific...tara noastra de kk daca tot ai schimbat 5 pampersi frumos mirositori si plini de esenta...iar Andreas cred ca a gasit cea mai realista comparatie ,chiar daca tie iti vine sa urlii la luna de nervi...
Facem schimb de copii...dar daca-i place lui Andreas aici ce te faci?!

Pisik tot frumoasa a ramas micutza frantzuzoica ...de voi intrebam dimineatza pentru ca deobicei cand dormeam noi voi erati active...

Simona eu folosesc Advantan Milk pentru bubele alea de transpiratie, dusuri dese,tamponari de piele in loc de sters cu prosopul...si numai bumbac...iar la vaccin poate avea ca reactie o aparenta raceala cu nas curgaret si fara alte simptome sau o forma usoara a bolii ,dar dupa vreo 5-10 de la vaccin...cam asa ne-a spus noua cand l-am facut...iar doctoritei un original salut marinaresc 4M...

Nelia eu procedez asa cu mancatul la copii pentru ca nervii mei sunt mai puternici si mai capatanosi decat refuzul ei de hrana...adica vrea sa manance cum vreau eu bine daca nu eu,nu o las sa-si bage labele in castron sau sa scuipe sau sa faca ce vrea cu mancarea...vrea bine ,nu vrea sa faca foamea...deocamdata functioneaza cu toata indarjirea Deliei...dar este ceea ce nu am putut suporta eu vreodata si chiar nu pot trece peste...nici daca as mai face 5 copii...iti dai seama ca mi-ar placea mult sa o stiu un strip mai independenta dar mi-e mai mila de rabdarea mea...

Florentina nu ai mai dat nici un semn...este bine sau este tot rau?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

M-au linistit cretinoizii astia definitiv si irevocabil pentru inca 24h, tevile de acum 30j de ani toamna nu erau bune, a trebuit sa faca imprumuturi mondiale pe banii mei si-ai tutturor si li s-a fisurat gaura in fund si le mai ia inca o zi sa remedieze. Ca de obicei nu s-au asteptat.
Noi nici in decembrie nu suntem pregatiti cu dezapezirea, toate ne iau prin surprindere...
Mai au si tupeul sa spuna prostimii sa sune ca vine cisterna prompt acolo unde e nevoie, eu mi-am lipit receptorul de ureche, dar curand n-am sa aud vocea suava pe care de abia astept s-o bag undeva...

Bianca nu doarme ca doar era prea frumos sa se repete somnul de ieri si nu ma vrea decat pe mine cu ea agatata

Fetelor ma iertati ca nu m-am cenzurat, nu sunteti obligate sa-mi suportati lamentarile, asa ca treceti mai departe...

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sara buna! Toata casa doarme, iar eu am intrat sa fac prezenta ca la birou nu am apucat.

Multumim in primul rand pentru complimente pentru copil si eu ma intreb cateodata (si nu numai eu) cum din 2 parinti uratei a iesit asa copil frumos. Sa traiasca si sa se faca mare, iar noi sa fim sanatosi sa-i facem si pereche!

Mai ca imi vine sa o laud, dar tare mi-e ca dat fiind ca aseara a fost a trie zi de miracol sa nu o patesc azi. Este vorba de problema somnului, care a atins apogeul perfectiunii azi-noapte, adica a dormit singura in patul mare pana la 6.45. Ca atunci s-a trezit definitiv, asta e alta poveste. Din cauza asta acum sunt zombie si mi-e greu sa leg 2 cuvinte, d'apoi sa le scriu. Insa trebuie sa rezist ca am pus o mancarica de dovlecei la foc.

Asa ca ma rezum la 2-3 raspunsuri:

Babygirl - eu nu am de gand sa o las sa haleasca singura pentru ca nu as suporta sa o vad cum manjeste totul in jur si nici putere sa strang de 3-4 ori pe zi dupa ea (in week-end adica) nu am chef. Asa ca Dumnezeu cu mila, spre 2 ani sper sa incep cu etapa asta. Multumesc Domnului Mogaldea mananca fericita tot ce-i dau si nu avem probleme.

Gusta - o vorba buna pentru tine, sa treceti peste greutati, nu de alta, dar Mara are nevoie de tine. Iar de examene ce sa mai zic, am zis ca ma reapuc de studiu d ela 1 iulie, dar sincer ma strange in spinare si imi vine sa prorog termenul. Numai ca acum s-a pus si mama cu raul pe mine, ca cica trebuie sa dau examenul asta si ea va face totul sa ma ajute, inclusiv sa imi plateasca ea salariul daca simt nevoia sa-mi iau concediu fara plata.

Daniela - am uitat sa va zic urmarea la trezirea matinala a lu' Mogaldea: am pus-o in patut, n-a stat mai mult de 10 minute, am dus-o in sufragerie si eu m-am culcat pe canapea, da rnu voia sa se joace singura, asa ca in final am aruncat-o in patul conjugal si eu m-am retras sa-mi fac somnul de frumusete inca vreo 10 minute cat mai ramasesera pana la ora de trezire. Cand m-am trezit intr-un final, barbatul plecase la munca si plodul statea cocotat in varful patului ca gaina in varful gunoiului si privea la TV. Cand m-am vazut evident ca a inceput sa urle, iar eu aveam atata treaba de nu stiam ce sa mai fac. Ce jucarie am inventat? I-am dat punga cu chiloti, a mea de data asta si jumate de ora nu i-am auzit gurita: a ros la sutiene, a mancat niste etichete de la sosete noi, ce mai, nu s-a lasat pana nu a forat in toata punga. Bine ca stiu, de-acum am ce ocupatie sa-i dimineata cand are insomnii.

Mikka - cum sa te uitam, chiar intrebasem de tine, ca si de alte fete, care vad ca nu raspund la apel.

Pisik - e mortala si pisicuta ta si curioasa foc. Dar de ce te miri de ceapa? Au facut anul, de-acuma gata, au liber la de toate. Eu i-am dat cartofi cu usturoi deunazi, mama, ce-i mai placea. Ceapa n-am avut ocazia, dar i-o introduc si pe-aia cat de curand.

Androix - eu dupa ce am nascut ma pipaiam mereu pe sani de mi-a zis frate-meu ca am facut un tic. Dar stii cum, nu ma intersa unde eram, si afara si la piata. S-or fi crucit multi, dar eu simteam nevoia sa pipai starea natiunii

Mai, fetelor, nu mai e mult si fac anul toti, ce facem cu titlul capitolului? Parca nu se luase decizia finala! Mie imi venise in cap la un moment dat COPILANDRI DE MAI IUNIE. Dar lista ramane deschisa.

Acestea fiind zise ma retrag ca mi-am amintit ca vreau sa ma spal si pe cap. Ce ne facem, frate, cu caldurile astea? Pana acum ne plangeam ca nu mai vine vara, dar acum ne-a omorat in 3 zile, mai ales la Bucuresti cu km asta de asfalt. Iar Mogaldea e cea mai joasa speta de sconcs, dupa ce o scot din baie in jumate de ora iar e acra toata. Iar acum nu mai sunt boraciunile sa dau vina pe ele, pur si simplu transpira mult si puteeeeeeeeeee.
Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fetelor!

Ieri am scris nici mai mult nici mai putin decat patru mesaje si cand eram pe punctul de a le trimite mi se inchidea calculatorul pur si simplu. Se incingea prea tare cred! Imi venea sa disper nu alta!

Astazi in schimb am stat mai toata ziua pe afara si nu am avut timp sa ma opresc sa scriu cate ceva...

Sa va spun de noi... se pare ca ce a fost greu a trecut! Oricum pe mine m-a solicitat mult toata experienta asta cu intzarcatul...poate si unde sunt si mi s-au intensificat emotiile... cert e ca ma topesc cand o vad cum se abtine sa nu ceara. E ceva greu de explicat! Am incercat sa stau cat mai mult timp departe de ea sa nu ma vada si sa nu o mai vad eu cum sufera! Azi s-a intins langa mine in pat si din joaca a ajuns cu capul pe pieptul meu. Si-a ferit privirea...nici nu suporta sa se uite in directia aia.. apoi ma atingea la subrat si ma mangaia... era ca un fel de apropo subtil si jenant pentru ea. Intelege perfect ca nu i se mai da si face forturi mari sa uite de tzitzi al ei drag.

A dormit cu mama. Prima noapte a tinut-o numai in brate si i-a cantat..nu a dormit nici una. Nici de plans nu a plans, mai mult se jelea in surdina, azi noapte insa s-a trezit numai de trei ori si a adormit repede dupa ce a baut putin ceai. Iar acum nu a mai vrut sa adoarma cu mama, a plans dupa mine. Am adormit-o eu si am lasat-o tot la mama in camera.

Nu stiu insa ce sa fac pentru a opri lactatia. Am inteles ca pastilele ar afecta lactatia la urmatorul bebe, mai ales ca timpul este scurt pana nasc. Asera m-am muls ca nu puteam sa dorm. Mi se umflasera beton... am scos la lapte de credeam ca nu se mai termina. Desi credeam ca nu mai am mi-am dat seama ca Maya sugea destul in fiecare zi. Azi vad ca e mai bine... parca nu mai sunt atat de durerosi.

Oricum... ma bucur ca am trecut peste ce a fost mai greu si pentru asta va multumesc si voua ca ati fost alaturi de noi, ca ne-ati trimis o vorba buna si sfaturi de ajutor!

Vroiam sa va scriu tuturor in parte insa mi se inchid ochii de oboseala, oricum va trimit fiecareia un gand bun si o imbratisare calduroasa!

Tina 13+ sau 14- si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Elisor zi-le mama ca le zici bine...io una te sustin si vin cu baxu' de bilete...dar sa stii ca asa-i peste tot si asa va fi pana la capat...ca io am mai zis-o ,ne meritam soarta de romani fraieri...
Daca eu nu pot pleca de-aici macar copii mei sa o faca unde-or vedea cu ochii,numa sa le fie bine ...

Monule cu o vorba buna te ajut si eu...profita de orice ajutor ca ai nevoie la maxim...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Mai fetelor ori eu m-am tampit ori pediatra asta a mea este culmea indolentei( asta ca sa fiu finuta rau de tot). Revin asupra subiectului cu pediatra ca o baba care se tot repeta.
Asa sa va spun si voua. O intreb frumos cu ce sa-i dau lui Dragos ca face un fel de alergie la tantari. V-am mai povestit ca se umfla si arata rau de tot cand il musca vreun tantar. Si-mi zice PERITOL.
E bun pentru alergiile la tantari. Am notat frumusel de tot pe-o hartie si-am trecut urgent la intrebarea urmatoare. Nici macar nu m-am gandit ce am scris. Acum pe seara ma uit pe hartie si-mi sare-n ochi. Eu v-am auzit pe voi ca dati Peritolul pentru pofta de mancare nici vorba pentru alergii. Va rog frumos care mai aveti prin casa prospectul imi spuneti si mie daca macar se mentioneaza cuvantul alergii?
Eu una o cred ca-i ca un cadavru umblator pentru ca are o fetita de vreo 2 luni si nu doarme noaptea dar chiar sa ma puna sa-i dau ceva aiurea copilului.
Ma indoiesc ca Peritolul e bun si la alergii.
Luminati-ma si pe mine va rog frumos.

Simona deDragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Simona uite aici despre www.farmaline.ro/farmacie.php?cid=5&pid=3893&&38eab7d31c21b94cf604a3353f2ab5e4=2061901013" target="_blank">Peritol...
Eu i-am dat peritol nebunei in doua cazuri...unul cand a avut un acces de dermatita atopica si apoi cand imi facea greva prelungita de foame...
Cred ca daca dr.ti-a spus sa-i dai,o fi stiind ea ceva...dar mai sunt si Ketoful sau Claritinul antihistaminice...si stai asa ca Peritolul nu se da fara reteta...

Mergi la inceput