Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cloreta, Gabitza buuune rau bancurile
Cloreta numai chilotzii i-a rezolvat, in rest incearca sa mai bage cite o mina in wc, vrea sa vada daca-i dezinfectat
Mikka bine-ai revenit, eu nu te-am uitat, dar ia baga tu niste poze sa-tzi vedem fotomodeala
Laura si a mea-i la fel de bandita mica-mare, cu pupici si se cearta ca la usha cortului. Ieri seara m-am suparat, a vrut sa-mi traga o palma, maaaaamaaaa, am dat eu cu palma in masutza ei, de si-a retras minutza automat. Doamne ce mama denaturata sint, nu las copilul sa se manifeste cum vrea.
Gusta imi pare rau ca ai probleme, sper sa treaca, totzi mai avem caderi sau neintzelegeri, sper ca si ale tale sa se duca pe apa simbetei.
Babygirl in afara de faptul ca a mea nu arunca mincarea pe jos, e la fel ca Ema. Spalat, dezinfectat, par, urechi, unghii si toate cele, de vreo 3-4 ori pe zi. Tatsu ma tot intreaba, iar i-ai schimbat hainutzele ? Cind scapa afara e jale, aseara s-a apucat de reparat trotuarul, bineintzeles cu tatsu alaturi, el facea treaba serioasa, dar avea ajutor de nadejde alaturi. Asha ca inainte de cina, spalaturile de rigoare.
Elisor da-le niste injuraturi mai puternice, poate totushi ajung cu apa, te cred pe caldurile astea... pute numai daca faci kk si tragi apa, dar cind apa nu-i deloc
Beatrice sanatate lui ginerica

Gata, e cald de mor, dar dispar sa mai sparg niste geamuri, poate daca le spal se mai racoreste in casa

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Io n-am mai pomenit asa ceva ...la mine nu merge yahoo la fii-mea da...i-am dat restart,safe mode si nimic...sa ma ia dracu daca io stiu ce naiba sa-i mai fac...ca parca nu am maini si craci fara messenger...

Elisor sa fie Bibicu albastrel sanatos si sa se joace cu cartea macar jumate din cat o rasfoieste fii-mea...iar cu restul o sa-mi dai o inghetata cand ne intalnim,la mare sau la munte...Am vorbit la Sensiblu cu o tanti sa-i spuna distribuitorului de la nestle macar pe persoana fizica sa aduca biscuiti daca pe farmacie nu au cod...si a ramas sa-mi dea raspunsul azi sau maine...ce ma nedumereste pe mine este insa altceva...de ce nu se gasesc pe nicaieri la noi,ca doar nu toti au un soft asa de complex ca al celor de la Sensiblu...
Crezi ca mama ta o sa vrea sa o trimit si eu pachet pe Bianca ca ma scoate din minti pana la refuz...cu Delia ma mai descurc dar asta mare este ca raia...

Adina esti sigura ca asta inseamna refuzul hranei la Ema?!Ciudata metoda sa-si arate disponibilitatea pentru a se hrani singura...cu supele cum faceti atunci?!Ai incercat sa-i faci sandwisuri,sa i le tai bucatele mici si sa o lasi pe ea sa se serveasca,asta ca sa o verifici daca intr-adevar asta vrea...nu stiu zic si eu...Delia de exemplu cand scoate afara din gura inseamna ca nu vrea sa manance,iar Bianca cand a inceput sa manance singura a facut-o pur si simplu,insa pe la aproape 2 ani...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Na ca pana m-am foit eu a revenit messengerul...alta viata ...

Chris parca ziceai ca pleci maine cateva zile intr-o mini vacanta...atunci sa fie distractie si relaxare acolo unde mergeti voi...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, nici la mine nu se "leaga" messengeru', nu's ce are, dar cred ca e de la ei. Am reusit doar pe meebo sa ma leg, si acolo cu greu.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura nici de mine nu i-a placut messangerului...nu e
In prima faza ar lua-o bucuros pe Bianca ta, apoi daca e ca fiu-meu, le-ar zice sa mai mearga si pe la mamele lor ca ea cu ce-a gresit , ca niciodata nu ma crede cand spun ca sunt la limita suportabilitatii cu Andreas si dupa o zi de stat cu el incepe sa-mi dea dreptate
Am alta idee, hai sa-i schimbam pe astia mari macar o saptamana si daca ne place ramane asa...

Apa n-a venit

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Mai da ma scoate din tzatzani Bianca...nu pricepe pur si simplu ca nu-mi place sa merg la plaja si cu atat mai mult sa merg sa stau cu Delia in brate doua ore ca sa se balaceasca ea in apa...pentru ca asta mica nu sta pe prosop mai mult de 10 minute,in nisip mai deloc iar la apa ce sa mai zic...si asta mare ma tot bazaie la cap si ma scoate din draci...
Stiu ca pare stupid da mie chiar nu-mi place sa merg la plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura nu gasesti colegi de-ai ei care pot sa mearga cu parinti, bunici si s-o lasi si pe ea, mi-e mila de nervii tai, dar de ea si mai mila, e vacanta, of ce m-as mai balaci si eu

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola intru rapid ca ma pregatesc sa merg la spital sa ii duc de mancare. sunt terminata de oboseala. m-a fatait alexia de numa, carat in brate si tinut dupa fundul ei plus facut de mancare. abia acum a adormit dupa ce am chinuit copilu vreo 2 ore ca sa adoarma la ea in patut. cu ajutorul mai rarut ca e mai dragut. maica-mea cam o ora in medie pe zi plus acuma ca va dormi noaptea cu noi. socrela da din colt in colt ca nu vine, nu vrea, si in final dupa lungi negocieri a scos un sa vedem poate vine poimaine. la sfantul asteapta!poate? ma duc sa bag un nospa ca nu mai pot.

MULTUMESC PENTRU INCURAJARI!pup

5+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Da credeati ca eu pot avea 2 zile legate de net? Nuuuuuuuuu, la mine nu se poate asa ca sunt plina de draci.
Iarasi am ratat ca felicit niste prichindei

LA MULTI ANI CRISTINA! Sa ai parte de noroc, fericire si sanatate cat cuprinde.

Acum revenind la starea mea super nervoasa sa va mai zic o chestie. O sun azi pe pediatra si o intreb daca poate sa-i faca lui Dragos ROR-ul. Da, cum sa nu zice ea foarte amabila ca de obicei. Vine pe la 4,30 cand numai ce adormise Dragos si cu tot cu vaccin si suc ........a stat 3 min. Toata distractia 600.000. Bun, o intreb si eu de una alta( ca nu vrea sa manance decat pasat cu furculita, ca nu vrea fructe) iar raspunsul ei.........vaiiiiiiiii ce copil mofturos. Imi venea s-o paletez nu alta. Nimic despre reactii adverse, absolut nimic. Asa ca vog rog frumos pe cele care ati vaccinat copiii luminati-ma si pe mine ca-s intr-o ceata totala.
Intr-o alta ordine de idei, abia acum am reusit si eu sa recuperez si o sa va rog frumos sa ma scuzati daca raspund cu intarziere.

In primul rand, felicitari umblaretilor: FILIP( ANDROIX), TEODORA (CLORETA), ISABELLA (DANELUTZA), ERIC( ANDREEA.A), AIDAN (ADRIANA), si nu in ultimul rand ALYSSA ( TDY)
MONU, CORAIL - FELICITARI PENTRU BB2. Sa aveti o sarcina usoara.

Elisor- sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa. Cum mai este Biencuta cu ochiul? Sau ai scris si mi-a scapat?

Gusta, cu intarziere : LA MULTI ANI! Sa dea Domnul ca toate zilele negre sa se termine si sa rasara si soarele pe strada ta. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi de Marutul mic si scump.

Laura, felicitari pentru rezultatele scolare ale Biancai. Ti-am zis eu ca ai doua fete frumoase si destepte foc.
Am ras cu lacrimi la faza cu Delia si banana. Vazut si filmuletul cu mica vorbareata. E scumpa foc.

Andutzy v-am vazut pozele. Foarte frumoase iar tortul....bestial.
Imi place tare mult coafura ta. Vreau si euuuuuuu

Adriana, felicitari pentru rezidenta. De mult tot vreau sa-ti spun dar ba n-am net, ba ma lasa neuronii. Cand veniti in tara sigur ne vedem ca doar stam la o aruncatura de bat.

Florentina ti-am trimis poza nr.2 pe mail.Multumesc pentru observatie

Mihamiha bine ai venit printre noi.

Danelutza poti sa ma si bati dar nu stiu cum se numesc florile rosii. Am primit niste seminte si le-am plantat acum 2 ani. Abia anul asta au inflorit.Dar ma interesez si-ti pot spune.

Ioana, superba rochita lui Mogaldea. Printesa mica ce mai.....

Monu sanatate multa sotzului si insanatosire grabnica.

Of ca mai aveam de scris ceva dar s-a trezit manzul chitaitor.
Repede sa nu uit sa va mai intreb ceva. Dragos s-a umplut de bubite de la transpiratie. Cu ce sa-l dau? Pediatra ne-a recomandat Nidoflorul dar eu sincer m-am cam saturat de el. La orice Nidoflor. Parca altceva nu ar mai stii...
Sper sa revin mai pe seara.
Pupici

A si sa nu uit multumim tuturor pentru aprecierile asupra tortului. Pe cat a fost de aratos pe atat a fost si de gustos. Crema de visine si ananas. Acelasi tort, adica identic cu asta am avut si la botez. Am vazut o poza pe net si asa l-am comandat si eu.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca am zis ca nu scriu, doar citesc, ca sa fiu la zi, dar as mai avea cite ceva de spus si nu ma lasa inima... I-am facut citeva poze Tudorei si le-am pus in ultimul album, astazi am avut o zi linistita, ne-am plimbat, ne-am jucat cu un catel, cu o pisica, am vazut vreo cinci veverite si o gramada de pescarusi... E atit de dulce si cuminte copilul asta al meu, ca acum m-a apucat jalea ca trebuie sa o dau din toamna la gradinita, doar patru ore pe zi, dar mi se pare deodata foarte mult timp sa n-o vad... Din fericire, si aia mare s-a cumintit de lao vreme, e mai potolita, tot sufera de surplus de energie, dar macar e ascultatoare si avem niste zile destul de placute impreuna... desi, cum spuneam, e totala nebunie la noi, dar asta e din cauza temperamentului, nu e vina noastra...
Am citit, am vazut poze...
Ioana, e o scumpa Ioana! O frumusesete! Sa va traiasca si sa-i faceti pereche!
Beatrice, sper sa-i treaca febra lui Alex si sa nu faca vreo complicatie.
Monu, sanatate si putere! Iar cu ajutorul... daca nu vine de la sine, mai bine descurca-te cum poti, ca dupa aia sa nu-ti para rau.
Gusta, sper sa rasara soarele si pe strada ta! Imi pare rau ca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, nu vreau sa-ti tin lectii de optimism acum, pentru ca nu rimeaza cu starea ta... dar iti spun doar: zimbeste, intotdeauna e loc de si mai rau sau chiar de foarte rau!
OlgaT, OlgaM... sper ca sinteti bine... Mai dati un semn de viata!
Adina, la mine amindoua fetele au mincat asa de la 10 luni. Pur si simplu, nu au mai vrut sa le hranesc. Asa ca: fructele si felul doi le tai marunt si le aranjez frumos si estetic pe o farfurie de plastic, pentru copii, colorata, ca sa le atraga. Am grija sa pun intodeauna si ceva rosu (rosii, ardei) si ceva verde (ceapa verde, salata)... si cit mai colorat, chiar daca nu maninca tot de acolo, asa, pentru design. Le-am pus alaturi lingura sau furculita, le-am aratat de citeva ori cum se procedeaza, un servetel, o cana de plastic cu apa sau suc sau canita cu cioc. Si le-am lasat singure in scaun, facindu-mi de lucru pe linga si mai indemnindu-le sa ia si de aia si de aia... Supa, iaurtul si altele de genul asta le mincam la doua linguri... Dureaza un pic, la inceput va roade lingura sau furculita, va minca servetelul, va varsa apa...dar intr-o luna sau doua... sau trei... va sti ce sa faca cu toate si chiar va minca singura. Eu acum le pun pe amindoua la masuta mica in bucatarie (cind nu e Agata, Tudora maninca in scaunul ei), le pun la amindoua la fel (am scapat, nu mai gatesc separat) felul I, II si apoi desert si maninca fiecare cum poate si cit vrea. Dar sint doua si Tudora o mai imita pe Agata mincind, dar tu ai putea sa maninci odata cu Ema si ar putea sa te imite pe tine. Scuza-mi incoerenta, sper ca ai inteles ce vreau sa spun, ca vreau sa scriu mult de repede, ca nu am timp, si iese o varza pina la urma... Ceea ce vreau eu sa-ti spun este ca o hranesc pe Tudora ca pe un copil mare, cit maninca bine, cit nu, nu... oricum nu pot sa-i mai bag cu forta pe git. Si eu tot asa procedez dupa fiecare masa, baie la copil, menaj complet pe locul faptei... dar la un moment dat capeti dexteritate si intr-un sfert de ora ai terminat tot si ai culcat si copilul. Si mie mi-ar fi placut sa fie cum e la Loreen, sa nu stau toata ziua si sa string mincare de pe copil si de pe jos, dar la mine nu s-a putut altfel sau eu nu am fost eu in stare sa gasesc alte solutii.

Fetelor, cind vad poze de la munte, mare, ma apuca cite un dor de coltul ala de lume, de ma seaca la inima. De dimineata ascult numai muzica populara romaneasca si nu numai, romaneasca sa fie... si am asa o jale in mine, ca m-as urca in primul avion si as veni acasa! Sper sa nu ma tine mult, ca sigur nu am cum sa ajung anul asta si nu stiu nici daca la anu'! Nu stiu cum se intimpla si de la ce, dar sint zile cind pur si simplu ma usuca dorul asta de tara si de ce am lasat drag acolo... parinti, surori, prieteni, locuri. Of!

Va pup si va doresc sa aveti o noapte si o zi buna!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput