Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 22
elisor spune:
Gabitza 
in sfarsit o femeie dasteapta. Nu ti-e rau de atata caldura la impachetari? Banuiesc ca tre' sa fii sanatos tun...Mie mi-a facut in spital un cockeil cu Ca si alte mirodenii, dar pana s-a imprastiat prin corp am zis ca ma descompun
Mickyyy ce vocabular bogat are Daria, Bibi doar "mama", ade=haide si ata=gata, restul bebeluseasca, vad ca se poate si mai rau cu lipsa iepurasilor. Pana la 11 luni si Bibi avea 2, iar acum are cu 3 mai mult si inca 2 se vad in gingie.
Laura chiar singura nu-s, ca am ajutor consistent de la Dan (dupa ora 16), mami m-ar putea ajuta doar daca ar lua-o pe Bibi la ea, eventual si pe Andreas in vacanta (greu cu greu, dar mai rau e fara ei, cand a stat 3 luni la ei am crezut ca ma ofilesc de dor), iar socrii nici o baza, dar nici nu simt nevoia de ajutor din partea lor (ma rog eu cu socru-meu am razboaie)
...iar apa e pe drum...

Cornelia daca la Bibicu meu te referi multam de complimente
Dupa 14 ore de somn s-a trezit si Bibicu mic, de cand e pe lume nu mi-a oferit o asemenea desfatare, ma simt om din cap pana-n picioare.
Ptiu, ce-am mai scris.
Gata, plecam. Vremea e numai buna de plimbare.
Noi:A+B+C+D+E
monu spune:
ola fetelor, situatia nu prea e roz. azi l-am internat pe sot. urmeaza sa il taie ca sa scoata puroiul. luni il opereaza. si va sta in refacere o luna si jumatate. iar soacra nici sa nu auda sa vina pe aici. sper sa ma descurc singura dar .. nu stiu. o sa vad.
va pup
5+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Cornelia spune:
Monu, multa sanatate sotului tau! Iar tie putere sa faci fata perioadei care va urma! Pupici de la noi!
Elisor, de Bibi a ta era vorba
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Monu, sanatate sotului...
Ioanailincam, mai ce tort super ati avut la motata. Mancacios rau... Si pozele imi plac mult de tot. Si rochita e tare draguta..
Al meu azi febra de la vaccinul de ieri... Arde tot... sa vedem ce o mai fi pana diseara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Salut
Scriu si citesc in acelasi timp, sunt tare ![]()
Sa va zic intai ca mi-au venit rusii, asa ca n-a mai fost cazul de testare azi dimineata.
Elisor, in legatura cu feelingul, eu nu l-am avut nici cand am ramas cu Filip, chit ca speram si chiar facusem ceva in sensul asta nu ca acum.
Intr-un fel imi pare rau, ar fi fost frumos sa mi se intample asa pe neasteptate si sa fiu scutita de luarea acestei decizii.
Intr-un fel e si o parte buna: de saptamana viitoare ma apuc de dieta pe care mi-o propusesem, am timp destul sa rezolv problemele de sanatate pe care cand eram in incertitudine ma dadeam cu capul de pereti ca nu le-am rezolvat si nu in ultimul rand mai am o sansa sa testez metoda de a face o fetita (e o teorie care are legatura cu momentul ovulatiei, desi sunt total bulversata si habar n-am cand a fost ovulatia luna asta
)
Andutzy, cu rinita alergica te inteleg perfect. Am avut si eu astfel de accese de-mi venea sa-mi iau campii. Am avut vreo 3-4 ani in care eram "racita" si mucioasa si stranutoasa cate 6-8 saptamani si sanatoasa cate 2 saptamani. Si asa am alternat ti-am zis atatia ani. Anul asta, fara sa fac nimic special am scapat. Sper sa nu ma apuce iar.
Elisor, hai ma nici acum nu ati reusit sa scoateti cheile din masina? Ce masina aveti?
Clara si Gabitza, super tari glumele!!! 
Monu, multa sanatate pentru sotul tau. O sa fie bine, nu avea grija te vei descurca. Daca pot sa te ajut cu ceva zi-mi si te ajut cu mare placere.
Ma duc sa vizionez pozele lu Mogaldea...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Cuscra n-a fost sa fie...eu mai stiam ca e fac fete daca mama mananca anterior conceptiei mancarea mai sarata decat deobicei...sau ca sa vii in ajutorul teoriei tale vezi ca la farmacii se gasesc teste pentru fertilitate ...
Monule imi pare tare rau sa aud asemenea vesti...este pacat ca l-au si internat si asta inseamna drumuri multe pentru tine pana luni plus cele firesti de dupa operatie...iar soacra ce-i cu ea,nu vrea sa vina sau nu vrei tu?!Ca ai cam avea nevoie de ajutor avand-o pe Alexia si inca un bebe mic in devenire...eu te-as ajuta cu cea mai mare placere insa distanta ne omoara...sanatate multa
Clara da de ce la mare vara asta nu...macar de-un we acolo doar n-o fi foc...
Elisor ei bine eu nici ajutorul ala de dupa ora 16 nu-l am...luni si miercuri ies din discutie ca domnu are tenis pana la 9 cand copilul deja este spalat,stors si eventual culcat,apoi marti joi si vineri in cazul in care nu are vreun control prelungit sau vreo actiune ad-hoc vine pe la 7,iar sambata si duminica cum mi-o fi norocul...deci tragand o linie,adunand pe diagonala si scazand pe de-a dreptul ma ajut de una singura...Probabil si din cauza asta am numai nervi tot timul si-mi vine sa-i crap capul cand il vad iar cand aud de ma-sa intru de-a dreptul in sevraj...bine macar ca are bunul simt sa nu-mi pomeneasca de ma-sa mai des de-o data la juma de an...si cum deja a facut-o am scapat anul asta...
Si in vacanta asta nu lasi nici un copil la mama ta?!Macar cat sa te mai degrevezi un pic,cu toate ca doru-i greu...
Cu masina daca cautai un hot de masini cred ca aveai acuma vreo trei randuri de chei...ca priceputi tare
...
Ma duc azi la Sensiblu sa intreb totusi de biscuiti din aia de la Nestle...si-mi spune aia de-acolo ca nu pot primi pentru ca nu-i au trecuti in calculator la coduri
...ori eu is dusa rau ori alea nu au minte...ce-o fi frate asa de greu sa treci niste coduri parlite in softul ala?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Buna
Marile mele examene s-au terminat dar cu un esec la scria neavand nivelul 2 ,lucru care ma daramat.
Dupa cu infectia mea e de groaza si se pare ca vineri am sa vizitez un pic spitalul,plus ca cu tati nu ma mai inteleg deloc am ajuns ca 2 straini,dar asa e viata cat imi mai da am sa mai duc.
Mara a cazut si-a belit nasul si are o energie in ea de toate zilele.Cu nodulul de la san e mai bine o sa merg sa o vada un medic pe 6 iulie.
Va rog sa ma credeti ca va citesc si vreau sa va multumesc pentru urari care mi-au ajuns in inima si nu m-am mai simtit singura
Monu multa sanatate sotului.
Androix sper sa iti iasa planurile.
Loreen nu poti sa ai tu gura mai mare ca a mea
.
Beatrice sanatate lui Alex.
Clara lasa ca scapati voi si de asta.
Cornelia sanatate lui Stefan.
Gabitza si Clara m-ati facut sa rad cu glume .
Elisor sper sa iti vina apa
.
Andrutzy sa scapi cat mai repede de alergie.
Sunt la curent cu toate stirile dar nu pot sa scriu ca in viata mea cam totul e negru acuma si numai vad nimic bine
Pup dulce mamicile si copilasi ca bebei numai sunt demult.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
elisor spune:
Saluti tuti!
Ne-am recules de prin parcuri ca deja e topenie, am incropit un pranz si sa speram un nani linistit.
Am intrat in posesia carticelei, multumesc inca o data Monicica si Laura, pe mine m-ati facut fericita, e atat de frumoasa, sper sa ii placa si maimutzei. Va dati seama ca am desfacut-o acolo in posta ca salivam de nerabdare. A pipait-o, a intors-o pe toate partile, pentru o tura de parc a fost interesata, apoi...o arunca din carucior ca nu-i mai trebuia, sper sa revina la sentimente mai bune si interesate.
Laura cheile ca cheile ca in momentul asta ma lasa rece, oful meu cel mare e apa.
Hai mai sa-ti trimit macar o cutie de biscuiti Nestle ca au in carrefour si ai vazut ca in 2 zile ii ai pana isi fac softul mama masii lor de romani. Si-asa sunt datoare...
Pe Andreas l-as face pachet si-n secunda urmatoare la cati nervi imi produce, dar pe Bianca n-as lasa-o nici 5 minute. Mi-e draga de nu mai pot...
Monule sanatate sotzului, sa aiba operatie usoara si refacere rapida. Chiar daca te calca pe bataturi soacra ti-ar prinde bine un ajutor la menaj cel putin sau mama, am inteles ca sta pe scara cu voi...Trebuie sa ai grija la orice efort, stres in primele saptamani, in fine stii tu mai bine.
Androix renault 21 avem, nu merge sa intram nici prin portbagaj
, chestia e ca n-am idee unde sa mai caut rezerva.
Sexul bb poate fi determinat si de nu stiu ce "calendar" chinezesc, e probabilistic e-adevarat, dar la mine a mers, l-am gasit pe acest site (pacat ca nu v-am gasit si pe voi de pe-atunci). Asa cum spuneai si tu puneti la punct sanatatea si apoi stai linsitita, cand s-o intampla s-o intampla.
Am sunat la cretinoizii de la apa sa-i iau la rost ca au anuntat ca la 10 vine si deja au trecut 5 ore, sa-mi aduca apa cu cisterna asa cum au anuntat ca vor face. Cretinul naibii mi-a inchis telefonul spunandu-mi ca spitalele au prioritate si sa mai am rabdare vreo 2 ore ca va veni si apa.
S-a declansat un miros de kk in toata casa de la tevile din ghena de ma ia cu rau, Andreas a zis ca parca am avea 1000 de pampersi de-ai lui Bibi desfacuti si plini de kk 

elisor spune:
Gusta ma bucur ca mai dai cate un semn, dar imi pare rau ca lucrurile stau prost in viata ta. Sanatate! Stai mai mult p-aici sa vezi ce infuzie de optimism bagam in tine...oricum felicitari pentru ce ai reusit sa faci tu acolo ca intradevar e o limba grea, daca iti doresti sa ramai pe meleagurile lor vei vedea ca in final vei reusi sa-ti iei toate examenele, mami la 40 de ani s-a apucat sa invete limba, o noua viata, tu ai avantaj tineretea si pe Mara...
Ce fel de desene ati aplicat pe geam?
Beatrice of mititelul Pifos prin ce trece cu febra, saptamana viitoare intram si noi in varful acului,
sa isi revina cat mai repede.
babygirl spune:
salut!
sunt in urma cu cititul,dar recuperez pe seara,cand revin de la curs.nici nu stiu ce sa va scriu,atatea sunt de zis.ma rezum la urgenta pana ma pun la zi:
ema nu manca in ultima vreme,iar eu mama tuta nu-mi dadeam seama de ce.ei bine,copilu' nu mai vrea sa fie hranit,vrea sa manance singura.dragelor,mamici cu experienta sau cu mai multa minte-n cap decat mine,spuneti-mi ce si cum sa fac.momentan ma uit consternata la ea in timp ce eu ii bag ii gua,ea scoate din gura ca sa-si bage din nou singura. asist la un speclacol al mazgalelii,zugravelii,al morcovilor in urechi si al capsunilor strivite pe haine.dupa masa care acum tine cam 45min,asta ca sa fie sigura ca a murdarit bine bine tot ce se putea murdari,scutur copilul,bag copilul in cada, spal bine copilul cu dusul,curat parul si urechile,scot painea de sub unghii, schimb copilul si apoi sterg scaunelul,dau cu aspiratorul,curat peretele,sterg gresia...dimineata,la pranz si seara
stiu ca n-are cum sa stie peste noapte cum sa manance frumos,dar eu cum sa o ajut?ma uit la ea si ma apuca rasul, cand vad cum isi scoate bolul alimentar din gat si-l pune in farfurie,iar apoi din farurie il arunca pe jos,nu mai stiu ce sa fac.Manevreaza 2 lingurite odata,dar niciuna n-ajunge plina la gura ei.Sunt uluita..si nu radeti de mine...![]()
Pe langa episoadele de hranire a copilului traim si episoadele de plimbare si amuzament.Mai, deci nu mai sta in brate.Daca nu o las pe jos face ca toti dracii.In parc pleaca.Se duce fara sa se mai uite in spate.Nici nu se uita la noi.Ocheste cate o teava,un caine,o ghinda,si pleaca.Strigam dupa ea:"Ema,plecam!"si ne zice "PA!"vazandu-si de drum..
Azi a venim mama sa stea cu ea pt ca eu trebuie sa ies.A fost uimita sa vada ca Ema pune mana la gura cand casca.Am educat copilul..E atata de simpatica.
hai ca tre'sa plec.revin si citesc din urma.
va pupa fetele!