Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ei am scris un mesaj dcat o zi de pot care s-a duuuuuuuuuuuuuuuusssssss.
Am vrut sa va spun ca noua ne iese un canin, e a doua noapte cu rlete la 12.30, doar ac de data asta am potolit-o mai repede. Aseara nu a baut NICI O PICATURA DE LAPTE, e pentru prima data.

Sunt nervoasa acum ca am pierdut tot ce am scris, nu stiu daca mai am timp ca se trezeste garga.

Ioana, am vazut pozele cu frumoasa ta. Sunteti niste zane amandoua.
Elisor, ma umfla rasul de faza cu cheile desi nu prea e de ras sa mergi cu copiii in autobuz pe caldura asta.
Mikka, eu inteleg din meajul tau ca intri la categoria cu viitoare mamici? Sau sunt dusa rau.
Va rog sa ma intelegi, e a doua noapte cand ma culc la 2.30 Ba, dupa ce am adormit, am visat urat si m-am trezit pr urma ca am avut impresia ca plange fata.

Cornelia, te trimit eu la tara nene, la Slanic Prahova - ma rog, la 6 km - dar nu e baie acolo ca nu exista canalizare. Dar poate iti place sa traiesti in sanul naturii. Altfel, frumos tare, ditamai gradina, locuri de bantuit. Moca, eu anul ata nu merg la mare :)))
Danelutza, ce fac chilotii lui tati? La locul lor?:)))) Ia vezi ce mai scoata azi din dulapuri, misunatoarea mica.
Andutzy, fuguta la doctor, trebuie sa vezi ce fel de alergie ai ca sa poti lua un tratamt adecvat. Eu cred ca am scapat de asta o data cu batraneatea:))
Dulcica foc Ana a Torei, eu am vrtu sa comunic cu ea cand eram cu burtici ca era singura care nastea la acelasi spital cu mine dar nu prea era activa atunci. Si acum mai mult sotul
Monu, sanatate multa sotului tau cel tinerel! Sa se refaca repede ca il asteapta niste fete frumoase acasa.

Gabitza, in ce te-au impachetat maaaaaaaa? Ceva cald?
Adina, tu pe unde esti? E totul ok?
Loreen, astept sa apari ca s-a dus ziua de marti! Sper ca esti mai bine azi
Nelia, nu imi vine sa cred ca sunteti ca o furtuna, bine zice Laura, sunteti ca o oaza de liniste diin afara. Citesc cu placere mesajele tale si ma calmeaza.
Mikky, asa vad si eu, o pagina in plus de cand s-a facut cap de 20 dar de vreo doua zile doar.

Slava domnului ca a venit mama, pot sa ma misc si eu. Am de platit facturi, de facut cumparaturi, de calcat si facut bagaje azi, o zi de balamuc

Teodora doarme si la ora asta!!!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mi-am amintit ca incepusem cu Florentina
Scumpa, esti bine? Ce face Maya?
HAi sa pun si traznaia asta aici, sa umplu pagina macar:)))

Scrisori de divort

Draga sotzule,

Iti scriu aceasta scrisoare deoarece vreau sa te parasesc
pentru
totdeauna. Am fost o sotie buna pentru tine (cred eu), timp de 7 ani si nu am nimic sa imi reprosez.
> > Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant. Seful tau m-a
sunat
> > sa imi spuna ca ti-ai dat azi demisia, iar asta a fost picatura care
> > a umplut paharul. Saptamana trecuta, ai venit acasa si nu ai
> > observat ca mi-am aranjat parul si unghiile, ti-am gatit mancarea ta
> > preferata si am purtat chiar si o rochie de satin noua. Tu ai venit
> > acasa si ai mancat in 2 minute, apoi ai mers direct la somn, dupa ce
> > te-ai uitat la meci.
> > Nu imi mai spui ca ma iubesti, nu ma mai atingi... Ori ma
inseli,
> > ori nu ma mai iubesti, indiferent care din aceste doua lucruri s-au
> > intamplat,
> > PLEC.
> >
> > P.S. Daca incerci sa ma gasesti, mai bine renunta. FRATELE tau
si
cu
> > mine ne mutam impreuna in West Wirginia ! Sa ai o viata minunata !
> >
> > Fosta ta sotie
> > *************************************************
> >
> > Draga fosta sotie,
> >
> > Interesanta scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti
timp de
> > 7 ani, insa faptul ca "ai fost o sotie buna" e mult prea departe de
> > adevar. Vizionez meciuri atat de mult fiindca m-am cam saturat sa ma
> > tot cicalesti. Imi pare rau ca nu a mers. Ba da, am observat ca
> > te-ai tuns aproape zero saptamana trecuta, insa primul lucru care
> > mi-a venit in minte a fost: "Arati ca un barbat!"
> > Mama mi-a spus ca mai bine nu spun nimic decat sa spun ceva
urat.
> > Cand mi-ai gatit "mancarea favorita", probabil ca m-ai
confundat cu
> > fratele meu, fiindca eu nu mai mananc porc de 7 ani. Am plecat
> > direct la culcare dupa meci fiindca am vazut eticheta cu pretul care
> > atarna inca pe rochia ta de satin noua. M-am intrebat daca a fost o
> > coincidenta faptul ca fratele meu a imprumutat de la mine 50 $
> > dimineata, iar pretul rochiei tale de satin era 49.99$.
> > Dupa toate astea, inca te mai iubeam si simteam ca pot face
ceva ca
> > sa mearga intre noi. Asa ca, atunci cand am descoperit ca am
> > castigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia si am
> > cumparat pentru noi doi 2 bilete in Jamaica. Dar cand am ajuns
> > acasa, plecasesi.
> > Cred ca totul se intampla cu un motiv pe lumea asta. Sper ca ai
> > viata pe care ti-ai dorit-o mereu. Avocatul meu a spus ca, avand in
> > vedere scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei vedea un cent de la
> > mine. Asa ca ai grija !
> >
> > P.S. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, insa Carl, fratele meu,
a
> > fost inainte Carla. Sper ca asta nu e o problema pentru tine.
> >
> > Cu bine,
> > Ex-sotul tau

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Clara nici tu nu ma vezi ca doar sunt o ,am si pentru vreo 10 ani si mi se aude gura cand tip pana la Negresti-Oas...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Clara si Bibi doarme inca de aseara de la 19.45, cred ca calatoria cu autobuzul a obosit-o, acum pe bune ma duc sa vad de ce dorm plozii asa bine, o fi de la vreme?
Nasoala faza cu sotii, dar incheierea e

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, sar'na de intrebare, vanataia mea nu e chir fff vanata, doamne ajuta si noroc ca m-am tuns cu breton...
Clara, mai bine nu-mi spuneai, prefer sa astept batranetea decat sa ma apuc de analize-glumesc...

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, eu te-am vazut si auzit eu, stai linistita!

Cloreta, multumesc de oferta. Imi place mult in mijlocul naturii , dar nu mai mult de o zi. In tinerete , cand mai ieseam si noi cu cortul, eram insuportabila, ca dupa o zi pangeam ca vreau la hotel!

Uitasem: am vazut si eu cateva poze cu frumusica Ana si acum cateva zile am admirat-o pe Bianca! Ce dulce e!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, impachetari fac cu crema de termosudatie si la termocuverta, sa tot fie fo 60 de grade in chestia aia. Asa ca iti dai seama ca afara la 35 era racoare

Hai sa va scriu si eu o chestie cu sotz si sotzie :

Razbunarea unei femei
Prima zi si-a impachetat lucrurile in cutii, genti si valize...
A doua zi, au venit sa i le ia...
A treia zi, s-a asezat pentru ultima oara in sufragerie, si la lumina lumanarilor, leganata de o dulce muzica de fond, si-a pregatit un ospat cu creveti, caviar si sampanie.
Cand a terminat masa, a mers in fiecare camera din casa si a pus in suportul perdelelor cativa creveti pe care nu ii mancase.
Apoi a curatat bine bucataria si a plecat.
Cand sotul ei si noua lui prietena s-au intors la casa, totul a fost perfect, indragostiti, in primele zile.
Apoi, incet, casa a inceput sa miroasa urat. Au incercat totu': curatare, spalare, ceruire, aerisire... Degeaba.
Au verificat atunci conductele de aerisire, pentru a se asigura ca nu sunt blocate de mizerii.
Toate covoarele, mochetele si tesaturile murale au fost curatate, si au fost instalati purificatori de aer in cele patru colturi ale casei..
Deoarece mirosul persista, sotul si prietena lui au plecat cateva zile la hotel pe perioada cat o firma va face o dezinfectare completa a casei contra gandacilor.
Cand s-au intors, mirosul mai era.
S-au hotarat sa schimbe covoarele si mochetele.
Si mirosul a persistat.
Prietenii au incetat sa ii mai viziteze, postasu' ii evita si uita sa le distribuie posta, femeia de serviciu si-a dat demisia...
In final, incapabili sa indure mirosu', au decis sa se mute imediat ce casa va fi vanduta.
O luna mai tarziu, desi au redus pretul casei la jumatate, nu au gasit inca un cumparator pentru casa lor mirositoare.
Deja se stia, si nici agentii imobiliari nu mai le raspundeau la telefon.
Ca un ultim recurs, au imprumutat o importanta suma de bani pentru a putea cumpara o alta casa.
Sotia barbatului l-a sunat, sa afle noutati. El i-a povestit despre casa mirositoare. Ea l-a ascultat politicos, apoi i-a zis ca se plictisea teribil de casa, si ca ar fi gata sa accepte sa-si reduca cererile in negocierile de divort daca ar putea recupera casa.
Stiind ca sotia lui nu putea sa-si imagineze cat este de puternic mirosul, sotul a vrut sa-i cedeze casa cu pretul de 10 ori mai mic decat valoarea ei reala, cu conditia ca ea sa semneze actele in aceeasi zi, peste o ora avocatii sotului ii trimisera hartiile. Ea accepta si, peste o saptamana, barbatul si noua lui prietena afisau un zambet fortat privind lucrurile lor scoase si mutate in noua lor casa. Tot, absolut tot. Inclusiv suporturile de perdele...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza si de la noi.

mikka, bine-ai revenit. Si daria se-nscrie in clubul fotomodelelor , la 11 luni avea doar 8.300g!! Acum parca parca a mai pus ceva pe ea, eu zic ca 8.500 poate chiar cateva zeci de grame mai mult, dar nu cine stie ce.
Ioana, ti-am admirat si eu printesa la mot , o frumusete de fata, chit ca era ea cam suparata.
Cloreta

Si cum tot ziceam c-o sa va mai povestesc si despre noi.....Daria e super activa, alearga non-stop (mersul simplu nu mai are nici un farmec) prin toata casa, a invata sa ia curbe, sa se ridice singura cand cade fara sa aiba nici un punct de sprijin, merge chiar si cu spatele, impinge caruciorul de jucarie al Malinei peste tot (e asa scumpica, caruciorul e mare iar ea atat de micuta ca abia se vede din spatele lui) vorbeste de te-nnebuneste, a trecut la cuvinte complicate (gaca = gasca, maanaa = malina, caelu = catelu, baaon = balon, papc = papuc, paatz = partz - asa a fost printre primele pe care le-a invatat, etc), stie cum face calul, cainele, gasca si pisica (imita caragios mieuneli si ga-ga-uri) intelege aproape tot ce-i zici, reactioneaza la cereri simple (adu-mi masinuta, du-i lu'Malina biscuitele, etc), e o iubareata si jumatate, stie sa faca mai-mai (adica sa mangaie) si sa dea pupu (deschide larg gura si te mozoleste pe obraz ), stie cand e de iesit afara si fuge sa-mi aduca sandalutele (e placerea ei cea mai mare) si face pa-pa la toata lumea pe langa care trece .
Cu kilogramele ziceam mai devreme nu stam noi tocmai pe roze, dar e in limite normale asa ca nu-mi fac griji. In schimb la capitolul dinti stam incredibil de prost: are doar unul !!! Si lu malina i-au iesit tarziu dinti (abia la 10 luni) insa pana la 1 an avea deja 4, iar acum ii are cam pe toti (mai putin ultimele 4 maselute). Si pediatra s-a mirat ca nu are inca dinti, dar a zis ca deocamdata nu-i motiv de ingrijorare, n-o sa ramana ea fara !

Si cam atat deocamdata....am fugit...dar sunt cu ochiul pe voi

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Elisor la modul general intrebam cum te descurci,desi nu m-am gandit (cred ca nu mai am cu ce dupa cati nervi am prin cap)ca si eu sunt exact in situatia ta singura cu doi...mai ales ca-i moloz peste tot la voi...ca fara apa merge cat este o perioada tranzitorie...eu cand nu aveam centrala si se facea revizia anuala eram turbata 2 saptamani fara apa calda...si atunci eram foarte sigura ca eu nu voi putea trai la tara...

Clara ..."desteapta" femeie...zici ca-i blonda

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Mickyyy citesc ce spui despre Daria si-mi dau seama pentru a mia oara care-i avantajul diferentei mici intre copii...se indeamna una pe alta si invata lucrurile mult mai repede...

Elisor grisine ciugulea afara...ca in casa nu ciuguleste nimic din morive bine stiute...eu afara nu-i dau decat biscuiti moi tocmai din motivul asta cu vomitatul,dar daca vede la altii ea de ce sa nu...?!

Mai nou,de vreo 3 zile,cand o cert sau ii interzic anumite lucruri imi spune un "tai" ratoit ceea ce traduc eu ca inseamna taci...iar daca o iau cu texte de genul "da e voie sa pui mana" la fel de ratoit imi spune "da"...insa daca nu o bag in seama cand stie ca-s suparata mai ales pe ea vine la mine si ma pupa,sau ma imbratiseaza,sau imi da palmutza sa i-o pup...ca sa vezi pana unde duce parsivitatea feminina...

Gata fug sa le scot afara pana nu vine ploaia aia care o anunta astia de vreo 3 zile...

Mergi la inceput