Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana m-am uitat cu rabdare si cu mult drag la motzul Anei. Foarte frumoasa rochita si vad ca te-ai asortat cu fiica-ta (by the way, arati super), bunica (mama ta) arata si ea foarte bine ca la un moment dat nu eram prea sigura daca esti tu sau ea...tortul are un design deosebit, tati nu se mai dezlipea de printesa lui, dar soacra-ta ce statea asa retrasa intr-un colt, uitata pe noptiera, pardon canapea.
Ai o frumusete de copil, fa-i pereche, nu mai sta pe ganduri
Acum e randul meu sa spun ca am constatat unele asemanari intre Ana si Bianca, anumite ipostaze m-au surprins ca am recunoscut-o pe Bibi...

Mikka aici nu uitam pe nimeni, eu cel putin nu te uit cum ai vrut sa dai cu tortul de peretii mei

Si ca sa nu fiu prea rea cu ziua de marti sa spun si-un lucru bun: Bibi a adormit la 19.45 si sper ca pana dimineata, trebuie notat acest eveniment. Am pus-o in patut ca prea misuna prin praf si moloz (sper sa nu faca viermisori), a marait vreo cateva minute suparata ca e inca ziua si ea e in patut, dar pana am mai strans una alta a adormit...fara cina.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara gagici!
Bai, sa nu radeti de mine, dar ma doare capul de mor! Si cand zic sa nu radeti, nu ca ati rade de durerea mea de cap, ci de modul cum am facut-o, mai exact am dat cu capul de marginea patului...exact asa, numai ca neintentionat, am stins veioza si m-am mai aplecat dupa aia o data sa iau ceva fara sa o mai aprind si nu am apreciat...intelegeti....mai rau mi-e teama sa nu fac ditamai vanataia sa zica lumea de mine ca ma bate sotu acasa, ca nici gand de asa ceva, el mai rau , rade tare de mine cand fac de-astea...., ca zice ca ma bat singura...
Loreen, dar ai descoperit de ce varsa atat de mult Delia? Te compatimesc sincer, eu cred ca as muri sa verse Dragoselu mai mereu , de atatea ori! sanatate maxima si rabdare! de la noi, Filipache nu fii gelos!!!
Monu, sanatate sotzului si recuperare usoara!
In seara asta ne-am revazut cu forumista noastra Tora si cu Ana. Ana e o supermegadulcica, vedeti aici o poza cu ea.
Si inca o poza cu Dragoselu stapan pe telecomanda facand ordine prin reviste si programe tv aici.
Va pupam, noapte buna!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Andutzy sa inteleg ca l-ai insurat pe Dragoselu, hm? Intradevar dulcica papusica. Eu intrebam daca pe bune doarme...
De cate ori l-am vazut pe Dragoselu mi se parea cunoscut si nu stiam de unde il stiu, bingo, mi-am dat seama.
sa nu raman urma

Imi retrag si eu destele de pe tastatura si va spun NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani IULIA NICOLA, LUANA MARIA si CRISTINA! Sa fiti fericite, sa primiti si sa oferiti dragoste!

Mamicilor, scuzati intarzierea... Felicitari! Sa va traiasca!

Recunosc, (a cata oara? ) nu pot tine pasul cu voi.

Suntem bine. Stefan nu pare sa mai aiba nimic. Am terminat azi antibioticul, ar tb. sa mergem la dr. la control azi.

Nu am mai citit, dar vad ca majoritatea va planificati concedii in Eforie. Nu uitati ca pe noi ne gasiti aici tot timpul.

Va intrebasem si eu despre cazare la munte, dar nu stiu daca mi-a raspuns cineva . Intre timp mi-au mai venit idei : Ofer cazare la mare contra cazare la munte (~ o sapt. in august). Sper sa nu ma trimita moderatorii la mica publicitate.
Mie numai la concediu imi sta capul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am lenevit azi pana pe la 8 in pat acompaniata de tipetele lui Delia din dormitor de la ea...era in pline proteste nu se stie de ce...ca si azi noapte la 4 protesta la fel de vehement si cand m-am dat la ea sa vezi ce-a pus botu in pat si a dormit...insa pentru mine s-a dus somnu undeva departe...

Andutzy varsa ca se inneaca cu mancare gen grisine sau sticksuri pentru ca sunt mai tari si neavand masele nu poate mesteca bine si inghite ca atare...asta acuma ca inainte cand era mai mica chiar nu am idee care o fi fost motivul,oricum nu eram impacata sufleteste tinand cont ca la morfo mi-a spus ca nu are stomac...

Ioana am vazut fata draga si scumpa...este minunata,chiar daca a plans la mot si nu stat smirna ...vorba lui Elisor mai faceti unul ca ies copii frumosi si buni...este si pacat...acuma poate ti se pare o prostie ce-ti spun unii si altii insa in timp tot chinul si efortul ai sa vezi ca si-au meritat rostul...mai ales ca are cine sa te ajute cat de cat...iar tu semeni extraordinar de bine cu mama ta...sa va traiasca fata ca-i o scumpa tare tare...mi-ar placea mult sa o cunosc ...

Elisor azi va desputiti...vine apa?!Cum te descurci cu doi nonstop acasa?!

Mikka anytime esti binevenita chiar si pentru un helau scurt...

Andutzy am vazut si eu poza Anei...scumpa tare...sa inteleg ca v-ati incuscrit?!

Clara era sa ma iau ieri pe starda de una care semana tare cu tine...ma si oprisem in drum si-mi dadusem ochelarii pe nas sa o vad mai bine...saraca ce-o fi gandit,ca ma folosesc de copii ca sa ies la agatat de femei...apoi m-am gandit ca nu ai cum sa fii aici si mai ales fara Teodora...

Olgutza din America cum mai sunteti?!

Stefania si voi?!

Diaspora nici un semn?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Neazta!
Cum ati dormit? Se pare ca bine din moment ce nu gasesc pe nimeni p-aici...

Cornelia bine ati scapat de boala, sa inteleg ca nici tuse nu mai are Stefan.
Cu cazarea banuiesc ca vrei o statiune montana, cu toate ca locuiesc prin preajma muntelui habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, pana la urma de unde il stii pe Dragos?ca nu m-am prins...
Cat despre incuscrit, nu suntem departe, ca tare dulce e fata, insa Dragoselu daca nu merge inca, nu poate sa tina pasul cu ea...INCA!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Laura cum ma descurc cu doi?! Ca si tine sau te refereai la lipsa apei...am tot vazut ieri prin oras cisterna cum patrula, am zis ca mai rezistam eroic pana la pranz, in orice caz e nasol fara apa, cum vine ma pun pe treaba
P.S. nu-i mai da o vreme grisine, inlocuieste-le cu paine (pe care-o molfaie un pic ca sa se inmoaie) sau biscuiti sau...nimic si scoate-ti din capsor chestia cu "fara stomac"

Chiar asa, nici un semn de peste ocean...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor pai io sunt nimeni?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Andutzy nici n-ai cum a te prinde, seamana cu baietelul unei cunostinte plecate peste ocean de vreo 2 ani, Dragoselu imi tot amintea de cineva si nu ma prindeam...ei cum arata vanataia?

Monu tinem pumnii...

Florentina cum merge intarcarea?

Laura chiar m-am mirat ca nu te-am gasit la prima ora, am postat in acelasi timp, aproape

Mergi la inceput