Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua,dragelor!
Pana una alta am inceput sa ma mai interesez si in stanga, in dreapta sa vedem cum e cu CIC2, deja se aduna prea multe idei una in contradictie cu cealalta....

Aseara am zis ca mor, alergia care ma supara de aproape o luna si jumatate a atins un apogeu, dupa 2 tratamente nereusite, ma mancau in asa hal nasul, ochii, stranutam, imi curgea nasul de imi venea sa-mi smlug fata din loc....nu stiu daca intelegeti ce zic....am mers la astia la farmacie de la noi la 11 noaptea si noroc ca o stiam pe fata aia, ca altfel sigur chema salvarea de la 9...incepusem sa ma dau cu capul de marginea ghiseului ca sa-i explic cat de tare ma mananca nasul si ochii....saraca mi-a dat Alerid, care cred ca pentru mine va fi noua revelatie, nu de alta dar Claritinul si Aerius au dat 0 efect. Azi sunt alt om!E absolut necesar sa vad de la ce fac alergie in fiecare an la vremea asta:ba bube(urticarie), ba ma umflu tot corpul, ba ce am facut anul asta...din comoditate insa uite ca dupa ce imi trece nebunia, neglijez si iar nu depistez de la ce a fost... Aseara insa nici nu ma puteam uita la Dragoselu, saracu i-a dat ta-su sa pape de s-au facut amandoi ca purceii.

Ma intreba cineva daca ta-su chiar doarme in poza cu Dragoselu in mijlocul zilei, daaaaaaaa, erau la somnul de frumusete de dupa amiaza cand eu invatam si faceam chestionare pt scoala de soferi...

Androix si acum mor de ras de una singura cand mi te inchipui pipaindu-te in intersectie sub privirile contrariate ale colegului de trafic.... MARFAAAAAA

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belea de caldura ce a fost azi in Bucuresti! La stiri au zis ca au fost 36 de grade. Cum ati rezistat? Andrei a stat cu bona in parc toata ziua, la umbra. Eu am fost la impachetari, cind am iesit din salon mi s-a parut chiar racoare

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daca stiti vreun descantec de blestemele zilei de marti sa-mi spuneti si mie ca altfel o sa ma ia naiba de atatea belele...
Am vrut sa merg si eu la cazino cu fetele sa-mi plimb copii ...asa ca le-am gatit pruna,le-am urcat in masina si la drum...stau eu linistita si ii dau nebunei de mancare in asteptarea gastii...binenteles ca m-am incarcat de doamne ajuta de una care avea si ea copil mic,mai mic cu vreo 3 luni decat Delia si care o fi zis ca eu am invatat-o pe nebuna sa se bage in sufletul omului si sa stea ca miloaga...I-am articulat niste injuraturi mutuale si am luat plodu de-acolo,mai mult aruncand-ul sa nu cumva sa o apuce greata pe aia...Au venit fetele,ne-am desfatat burtile cu niste inghetata fie de la Cafe Gelato( asta-i pentru Costi a lui Gabitza) fie cu niste vafe si cand sa hotaram sa ne etalam copii pe estrada imi tranteste Delia o varsatura direct in carucior,ea fiind in fatza lui,adica a avut azimut ...am vazut stele verzi in fatza ochilor...iar nervii mei erau la intensintate maxima...asa ca am facut cale intoarsa dupa nici juma de ora...
Am pus harnasamentul caruciorului la spalat...sa vezi draci sa-l montez la loc...

Cuscra ca sa ma binedispun pana se termina programul la masina de spalat am mai citit un pic despre orele tale sexuale de la semafor si pizza cu iz marin...ai si tu un "noroc" mai porcesc ca al meu cateodata...zici ca facem concurenta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu tot cu curatenia ma lupt. Nu stiu de unde dracu au aparut iar atitea lucruri, ca doar prin martie scapasem de o gramada. Nu am apucat sa citesc decit prima pagina scrisa de voi astazi si am ajuns la Loreen... frumoasa familie hai sa zicem, dar linistita!?! De unde atita? Sintem niste nebuni, toti! Ne-a tunat si ne-a adunat! Credeam ca Tudora e un pic altfel... dar de unde! Aseara a venit administratorul sa ne repare cite ceva si cred ca, daca pina acum avea dubii la plingerile vreunui vecin, acum s-a convins ca saracii sint niste martiri. Tudora tipa ca si Delia, dar nu numai cind nu-i dau voie sa faca ceva, ci asa, din senin, ca ii place sa se auda. Cind l-a vazut pe saracu' om si pe mine stind de vorba cu el, s-a apucat de un tipat, apoi a inceput sa plinga, sa urle, se izbea cu capul de parchet... Agata plingea in alta camera ca o pedepsisem si nu avea desene... telefonul suna... ma pufnea si risul, ca l-am vazut cum s-a grabit sa termine treaba si sa plece repede-repede. Cind a venit soacra-mea a zis ca daca mai sta o saptamina la noi ajunge la nebuni (era si perioada cu crizele de personalitate ale Agatei). Asa ca, sintem cum vrei tu, numa' linistiti nu! Dar ne iubim si sintem fericiti, mai sintem si pe alocuri sanatosi, asa ca... mergem inainte!

Fetelor, daca ati vedea ce a afara! Am inchis toate geamurile, mi-e si frica, noroc ca tati e la servici si Agata sigur e la gradinita, ca e timpul siestei. Uragan! Bate vintul, a rupt crengi de copaci si le-a aruncat cit colo, tuna, fulgera... Tudora doarme, sa vedem pina cind. S-a intunecat de zici ca e seara... e cumplit! Si eu care voiam sa plec pe jos, cu carutul, sa fac niste cumparaturi! Noroc cu curatenia asta! Si voiam sa sterg geamurile astazi... am scapat!

Ma duc sa mai citesc si sa vad si eu poze si filme din urma, ca nu am apucat. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu am inima cat un purice ca maine merg cu sotul la spital sa il vada un chirurg si sa hotarasca cand il opereaza. Numai asta imi mai lipsea! Iar ca sa puna capac maica-sa cam caraie sa vina sa ne ajute cat e la spital. Iar fii-mea urla si nu a vrut sa manance nici la 13 nici la 17.

5+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu sper ca problemele sotului nu sunt grave, e totusi operatie, oricat ar fi de simpla emotiile tot exista.

Mikyyy am spus si eu acum cateva zile de ciudatenia cu paginile, inca mi se intampla, dar m-am obisnuit.

Laura si Bibi varsa inca si nu inteleg de ce, cand era doar pe lapte asta era, dar acum cand mananca mai ales mancaruri cu sos de rosii e aiurea cum le pateaza.

Ioana am citit azi povestea nasterii Anei, m-a impresionat, m-a emotionat, m-a tulburat. Foarte frumos ai scris, as spune ca ai avut inspiratie, dar la tine e o stare de fapt.

Azi m-am trambalat cu plozii in oras la banca, si ca sa intru in club, m-am luat in clanta cu ofiterul de credite, bai dupa ce ca ei traiesc de pe urma banilor nostri mai fac si pe grozavii, ca apoi sa-si ceara scuze voalat ca a gresit.
Am facut si eu pe grozava si nu mi-am luat caruciorul ca am zis ca nu-l mai car in autobuz, mare greseala , la dus mi-a rupt mainile, la intors l-am pescuit pe tati.
Mi-am racait creierii sa gasesc cheile de rezerva de la masina, stam ca prostii cu masina la scara si ma trambalez cu autobuzul .
Nu mai am rabadare pana maine la pranz cand vine apa, parca toata casa pute a kk, parca vad ca voi chema cisterna maine dimineata ca ne lasa rezervele.
Nu mai spun ca acum a fost soare peste 5 minute turna cu galeata.
Concluzia: zi de tot kk, dar e marti asa ca...am spus totul.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelooor, seara buna!

Uite ca am reusit sa citesc ultima pagina, si sa dau o veste...

Sanatate maxima pt cei cu probleme, Multi Ani celor care au de sarbatorit! Si FELICITARI tuturor noilor mamici, ca vad ca s-au inmultit. Mai primiti?

Noi suntem bine, adica, ma rog, mik este bine, ca eu m-am intors la munca si nu am timp de nimic... I-au mai dat 2 dinti jos, in total are 8, si cred ca mai vin inca 2 ca is deja formati in gingie. In rest, face numai nebunii, pune telecomanda in vasul de la wc, baga maiinile in closet sa se joace cu apa, e addicted de topogan, leagan, nisip pe care si-l pune numai prin gura si prin buzunare, se apleaca dupa toate frunzele si chistoacele de pe jos, si ii trebuie creanga aia din urma cu 10 pasi, nu alta... In fine, stiti si voi, asa ca nu va mai povestesc. Trebuie sa-i mai fac un vaccin, cred ca saptamana viitoare. Cu greutatea tot dezastru, nu cred ca a trecut de 8 kile... Mai e cineva asa slabanog?

Fetelor, plec si eu acasa de la munca, va pupez pe toate si pliiiiiz nu ma uitati!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia da chiar asa emanati ...liniste ...ca acuma in mediul vostru sunteti precum uraganul asta-i partea a doua a povestii...insa pentru exterior sunteti o oaza de liniste...

Monu nu te incarca cu stari negative ...este normal sa-ti faci griji pentru partenerul de viata...numa stii si tu prea bine ca parpatii sunt eternul pacient ipohondru si ca de multe ori si muscatura de tantar ii face sa zaca 3 luni in concediu medical...menajeaza-te un pic pe tine si pe puiu mic din burtica ca sa poti sa-i oferi serviciile oll inclusiv in covalescenta...
Gluma gluma,ina serios vorbind sper sa fie bine si sa scape repede si fara prea multe complicatii ...Alexia pui mic de morosan fi mama draga cumintica zilele astea pana trece buba lui tati...

Elisor io nu stiu cine naiba a putut inventa ziua de marti...se putea si fara...ca dupa soul cu caruciorul acasa Delia mi-a servit partea de final cand si-a dat cu tastatura de la calculatorul lui sor-sa in cap si cu masa peste picioare,a mai luat si niste trante din zbor si este numa o vanataie pe picioare...
In seara asta mi-a varsat ca mancase niste grisine si a inghitit bucati...altfel poate scapam si era totusi o zi buna pana la urma...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello, merge netul, dar stiti cum? Brici! De mult nu am avut asa spor la incarcare poze si au fost multe, nu gluma.

Deci sa va arat pe indelete turta, cum am urlat cand mi-au rupt turta, cum am urlat cand nu aveam chef sa aleg nimic de pe tava, toaleta de gala, tortul, tunsul si rezultatul final.

Sper sa aveti rabdare sa le vedeti pe toate.

Mickyyy/Elisor - si la mine arata pagina 13, dar cand am dat pe ea chiar era. Cred ca inca au probleme cu noul server.

Monu - multa sanatate sotului, tinem pumnii sa fie bine!

Loreen - chiar ca ghinion. La noi in afara de faptul ca a fost o zi in care am avut senzatia ca nu am facut nimic nu s-a intamplat nimic deosebit. Insa observ la mine ca am inceput sa vin cu drag seara acasa, intr-o vreme ma terifia gandul ca ma ia de noua Mogaldea si veneam cam cu frica

OlgaM/Cornelia - unde ati disparut?

Elisor - multumesc de complimente, cred ca o voi reciti si eu joi pentru ca desi o oarece emotie ma incearca, parca nu pot retrai momentul.

Gabitza - sa vezi la noi rasul lumii cu caldura pentru ca avem 2 aparate de aer conditionat in biroul meu (este foarte mare), dar cel din dreptul meu nu mai da aer recem, iar celalalt e in dreptul unei colege care este alergica si stranuta din orice, asa ca nu-l poate tine deschis non stop. Sa vezi sauna ce era azi la noi pe la 4. Bine macar ca acasa s-a mai racorit.

Gata, va pup de noapte buna, ma duc si eu la dus si poate ajunge si barbatul acasa (ca s-a intors la birou la 10 noaptea fiindca uitase sa-i ia niste medicamente sefei si asta pleaca in Franta maine dimineata). Pa, pa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana am vazut pozele, mamaaaa dar ce ochi frumoshi are Ana . Scumpa in toate pozele, unde doarme cu tati, unde plinge, cu rochitzica de la motz care-i vine foarte bine, ce mai, n-am cuvinte, sa-ti traiasca.
Monu sanatate sotzului, gindeste-te ca totul va fi bine, fii optimista si o sa treci mult mai ushor peste operatzia lui.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput