Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
elisor spune:
Cloreta au inceput sa faca mutre si cei din Selgros cand intri cu caruciorul si mai nou trebuie sa dai acea declaratie ca la Metro. Am ramas surprinsa de noile lor norme, dar nu mereu e asa, ultima oara i-am zis eu sa-mi puna eticheta aia cu proprietatea clientului si nu m-a intrebat nimeni de sanatate, depinde peste cine dai sau de dispozitia lor, cel putin la Bv asa e.
Monu zau ca eu negri i-am vazut, dar imi amintesc ca ai spus la un moment dat ca au acea culoare...indefinita, scuze.
Beatrice sa aveti cat mai usoare reactiile, las' mai sa fie suplu ca se misca mai usor, 3 cm intr-o luna mi se pare mult, ca acum nu mai cresc asa spectaculos...
Noi:A+B+C+D+E
patriciaRO spune:
Elisor, da si mie mi s-a parut spectaculor.
Oricum a si zis doctorita ca pe perioada verii si cat timp e cald nu au pofta asa multa de mancare si nu trebuiesc obligati in niic un fel...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Cloreta spune:
Elisor, am sunat la ei, nu dau voie cu carucior
Cica asa e politica firmei. Poti sa e duci cu el dar il lasi la ei in paza. Apoi eu unde sa pun copilul? Ca la 10 kg sa te cari cu ea in brate nu prea e comod si eu ma duc sa cumpar, nu sunt la muzeu. Au si carucioarele alea platforma si in partea de sus e cam incomod de pus copilul. Ce sa fac daca nu merge inca?
Loreen, ce faci? Ah, uitasem ca si tu ai avut show cu posta. Deci suntem trei.
Pozele mele
Danelutza spune:
La multi ani ! Cristina
La multi ani si casa de piatra in continuare Tdi ! Si bineintzeles, concediu placut
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
loreen spune:
Clara fac bine...am una din zilele alea tipice de marti cand imi blestem de una singura zilele si ma intreb cu ce-am gresit in viata asta si apoi ma iau de mama cine a pus-o sa ma faca...sigur Nelia m-ar apostrofa ca simt si gandesc asa,imi aduc aminte de cuvintele ei insa chiar nu ma pot abtine sa ma jelesc de una singura ...
Sa stii ca apetitul Deliei a luat-o iar din loc...o fi ca urmare Liv 52 ca la graunte am renuntat pe motiv ca vomita mancarea dupa ce i le dadeam...poate a fost doar impresia mea,dar de cand nu i le mai dau nu mai varsa...a ajuns sa manance iar 2 feluri la pranz si fructe dimineata...sunt multumita ce sa zic,fatza de saptamana trecuta este foarte bine...
La Selgros cand ma duc o pun pe Delia in caruciorul ala mai mic,nu cel cu platforma si marfa jos pentru ca arunca tot din carut...si sta...si uite asa ne facem treaba amandoua...ca nici la noi nu-i voie cu caruciorul,dar de ceva vreme...
Florentina cum mai sunteti azi?!
Monu asa si ochii lui Delia...nici cal nici magar...sunt zile cand trag nadejde ca s-ar mai face verzi ca ai mei,dar cu trasu' raman...iar cu mancatul de la caldura o fi vreun adevar cine stie...Bianca nu avea probleme de genul asta manca din orice pozitie si orice fel,iar Delia nu vad sa fie afectata deocamdata...numa ca la noi de la briza pare mai racoare...
Beatrice pe la noi au mai fost reactii la vaccinul asta,daca-ti mai aduci aminte il facusera copii la 7 luni marea majoritate...de exemplu la Delia a aparut o falsa raceala,Alex a Oanei a avut si niste bubite ca un fel de rujeola...depinde de fiecare...poate voi scapati...
Ioana ferice de voi ca aveti cum sa lasati copilul si sa plecati...eu fac parte din categoria condamnat pe viata...poate din cauza asta nici nu-mimai doresc sa plec p enicaieri pentru ca sunt constienta ca nu am cum...
Fran asa sunt ochelarii cu rame flexibile din cauciuc cred...i-am luat de la chicco si mai aveau si alte culori...vad ca sta cu ei cel putin in exterior...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
[maron]Aseara nu am mai revenit ca-mi era rau...sa va spun ce patesc cu Delia si daca stiti vreun leac...
Tipa...poate nu-i o noutate,or mai face si ceilalti,insa asta tipa de innebunesc.Au ajuns sa-mi spuna si vecinii pe-afara ca se aude, mai ales ca stau la doi si chiar la strada...nu mai zic seara cum se aude....
Daca nu o las sa faca ce vrea ea,sau nu ajunge unde crede de cuviinta pielea ei,daca ii iau din mana ceva ce vrea tipa...se si incordeaza din maini precum culturistii si tipa de vreo 3-4 ori la rand...daca-i spun sa taca face mai tare...si tipa oriunde,nu numai in casa...eu una nu suport si nu tolerez asa ceva dar nu stiu cum sa o fac sa inceteze...
Azi ne-am intalnit cu femeia care va sta cu ea...de unde alta data Delia radea la ea sau chiar se ducea acuma se uita indiferenta ...ma apuca groaza cand ma gandesc ca mai am putin si merg la munca...nu stiu cum s-or descurca mai ales ca-i catar rau de tot copilul asta...
Clara spunea-i de un concediu fara copii...cum spuneam si anterior este ceva imposibil pentru mine,dar cred ca nici nu as putea pleca stiind-o cu cineva...cu Bianca nu-mi fac probleme nu neaparat ca-i mare,este altfel de copil,insa cu Delia este altceva...si nu stiu care din nou doua are mai multa nevoie una de alta...cred ca mai degraba eu sunt dependenta de ea...ma noi cere pupaturi de la mine,imbratisari si alintaturi...
Elisor de unde pana unde te-ai gandit la sarcina ?!Doar nu te gandeai ca faci parte din 1% ala ?!
Andutzy am facut si eu budinca ta de gris...gustoasa intr-adevar...insa Delia nu a fost cea mai incantat si atunci a trebuit sa ma sacrific,nu?!Si era destul sacrificiu ...de vreo 4 oua
[/maron]
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Loreen daca te consoleaza cu ceva, itzi spun ca si a mea urla, tzipa, da din picioare, cind urla ea mai tare, incerc sa o imit, doar asha tace. am noroc ca stau la casa, dar oricum la ora 8 dimineatza trage un urlet puternic, asta in balcon, ca sa-i trezeasca pe totzi adormitzii ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Mickyyy spune:
La mine se-ntampla o chestie ciudata, imi arata 13 pagini la subiect, dar cand il deschid sunt de fapt 12, pagina 13 nu exista!!
Si nu e prima oara, s-a intamplat la fel la pagina 12 si erau doar 11, si tot asa. Mai are cineva problema asta??
PS: uite si dovada , chit ca-s cam multi puricei acolo, dar se vede totusi ca's 13 pagini!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
loreen spune:
Mickyyy am patit si eu asa dar saptamana trecuta...parca si Elisor spunea ca-i afiseaza un numar de pagini inexistent...
Daniela tu macar stai la casa...eu dac ama apuc sa tip cu ea cot la cot poate nu ma trezesc cu politia la usa...
si Delia 26.04.05
Danelutza spune:
Mey si la mine arata 13 pagini 

Ieri a ajuns ploada in dormitor, a deschis sertarul de la dulap, nu stiu cum a reusit ca eu trebuie sa trag cu nadejde de el, am gasit toata camera inshiratzi chilotzi de-ai lui tatsu. Noroc ca n-a deschis sertarul cu camashi calcate, ca altfel o puneam rau de tot. Cred ca nu i-or fi placut cum erau aranjatzi, ii punea pe culori, alb-roshu, roshu-alb ![]()