Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!

LA MULTI ANI Tdi, sanatate si tot ce va doriti...

Am ziua asigurata n-am apa, firar mama masii de viata nu pot face nimic azi si ca totul sa fie "perfect" si banca mi-a cam dat cu flit.

Laura nu e de felul ei constipata, are scaunele chiar normale, nici prea prea nici foarte foarte, spuneam ca nu s-a intamplat asta cat a fost constipata...
Habar n-am cum arata hemoroidul, dar asa mici sa faca hemoroizi?

Androix mie mi-au iesit 2 teste negative cu Bianca dar eu stiam ca sunt, simptomele de gravidutza pot fi induse, trust me...eu zic ca nu esti

Tdi concediu placut si sa va incarcati bateriile...of, ce va mai invidiez

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix aia de la pizza stiau ca ti-e dor de mare si ti-au impanat-o cu nisip si pietricele , scuze ca o gasesc amuzanta dar imi si imaginam faza...
Mie mi-au venit musafirii dupa 6 saptamani, nici in ziua de azi nu stiu daca a fost sarcina sau nu...

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte de tot norocul din lume! Poate intra si mamica ta sa ne spuna ce mai faci...

Teddy - la multi ani si voua si multa fericire tot restul vietii. Si petrecere frumoasa la mare, 10 zile, trai neneaca!

Din absenta mea de aseara intelegeti ca internetul iar face figuri, am reusit sa citesc, dar a fost imposibil sa scriu sau sa pun poze. Mor de ciuda, nu alta. Asa ca pe scurt:

Karmen - bine ai venit.
Simona - bine ai revenit.

Loreen - pe Mogaldea nu o luam in sejurul din august cu noi pentru ca sincer nu mai pot. Se face anul de cand nu mi-a luat-o si mie o zi cineva de pe cap. Stiu ca sunt mult fete in situatia asta, dar daca pot profita de mama sa mi-o tina o saptamana, zau ca voi profita. In plus plecam cu prietenii de la Bacau, care lasa si ei plodul acasa si cu prietenii a caror jumatate feminina va fi insarcinata in 7 luni la acel moment - deci zic eu ca tot vom avea un copil dupa noi. In schimb vrem sa venim in weekendul din 15 iulie, prelungit cu ziua de luni, cu ea ca sa stea macar 3 zile la mare. Poate ne vedem atunci, desi noi precim vom sta intr-o statiune.

Androix - astept vestile cu sufletul la gura.

Sufletzica - asa si Ana cu tac'su. Daca vreau sa o iau de la el din brate, se tine de hainele lui ca maimuta. Si el are o rabdare de fier (mai putin in noaptea aia cand a dat-o jos din pat ca urla fara motiv (sau cel putin noi nu il vedeam), se joaca cu ea in toate felurile (mai ales alea care implica ridicari, ceea ce mie nu prea imi mai este la indemana). Sunt un pic geloasa, dar ma gandesc ca e mai bine asa decat cum am fost eu cu tata, care si el ma iubeste ca pe chii din cap, dar relatia este (si a fost) inexistenta din punctul de vedere al comunicarii.

Andreea.a - si eu tot bebelac ii dau, dar asta pentru ca mai am rezerve din lunile in care alaptam si nu l-am folosit. Ca-mi adusei aminte, mai am o reteta - ultima, din pacate - sa-l trimit maine pe barbat sa ia laptele, am auzit ca se da iar Bebelac. Daca il mai ia si pe asta imi mai ajunge vreo 3 luni, dar dupa trecem pe vaca fara remuscari. Succes in lupta cu posta romana, aoleu, sa trec si eu sa iau alocatia (wpw, luna asta primim 480.000 ca vine restanta pe martie pe care nu o ridicasem de la posta) si stimuletul ca mi-a venit instiintarea de vineri.

Florentina - sa stii ca eu am intrebat la alocatii pentru colega mea ca nici ea nu a depus dosarul si mi-au zis ca daca face copilul un an nu se mai da retroactiv, ci numai pe viitor. Dar vezi si tu daca o poti scoate la capat cu plecatul din tara.

Adriana - felicitari, sa vina si cetatenia cat mai curand!

Elisor - m-am topit dupa grasunica, si eu ii fac poze Anei plangand pentru ca cele cu zambete sunt majoritatea, dar trebuie sa vada si ea cand va creste ca a si plans, plus ca are o fetica amuzanta cand isi varsa amarul...

Gabitza - felicitari pentru primii pasi. Si ANa a stat aseara cateva secunde in picioare fara sprijin (credea ca o tine tati) si a facut si un pas, dar a cazut repede, de-acum nu mai e mult. Am vazut si filmuletul, mor de dorul marii.

Florentina - cum ati trecut peste noapte? Acuma zic Doamne ajuta ca s-a intarcat maimuta singura, dar tu ai luat decizia corecta, nu se mai putea sa o tii cu alaptatul, ca are nevoie si organismul de bruma de nutrienti pe care nu ti-o ia ala micu' si pe deasupra si alaptatul.

Nis untem bine, in principiu, dat fiind ca treaba cu somnul e f... definitiv. Desi inregsitram progrese la dormit singura noaptea (ieri a dormit in patul de la ea din camera pana la 5, iar azi pana la 4 - si am o banuiala ca e datorita faptului ca si-a gasit o lighioana cu care sa doarma, de fapt e o pernuta de blanita care are niste urechi de iepure care ies din ea), in schimb la 7 (iar azi la 6.30) e trezirea definitiva. Nu stiu ce ma fac in ritmul asta ca vad ca programul meu de somn scade vertiginos spre 5.30-6 si nu ma vad bine. Om trai si om vedea.
Acum va las, fetele mosului, ca am pierdut o gramada de vreme si ziua de abia la inceput. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am uitat
Loreen, cum mai e apetitul Deliei?
Monu, a dat rezultate saramura aia?

Eu cred ca o sa ii fac copro pana la urma, papa numai in figuri, ma rog de ea, sarim peste mese, ia numai cateva lingurite, ma dispera!
Partea buna e ca macar bea laptele seara si dimineata. Nu spun ca nu mananca deloc dar mai sare o masa, injumatateste pe alea pe care le ananca si uite asa. Si miroase kk cam urat de la o vreme si nu pot sa spun ca am bagat nu stiu ce alimete in plus. De cand nu mai ia Fe, e si kk molcutz asa, mai dihai e cand il fae in pampers ca la oala nu se mozoleste si nu iti dai seama f tare/

Florentina, fara trimitere de la medic e mai scump la analize? Ca daca nu ar fi vreo mare diferenat nu as mai bate drumul i pana la dr., desi trebuiesa ii iau vigantolul.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

La multi ani Cristina !!

Androix, tinem pumnii sa iasa asa cum vrei tu ! Si fa odata testul ala....cred ca suntem mai nerabdatori noi ca tine !
Florentina, succes cu intarcatul! Eu am avut noroc, Malina era mica atunci cand am ramas gravida, si a renuntat singurica pe la 7 luni la tzitzi. Asa ca sfaturi din experienta proprie nu am, insa asa cum spun si fetele, orict ar fi de greu, tine-o departe de tine cateva nopti. Trebuie sa se dezvete.
gabi, am admirat si eu mergaretul ! In 2-3 saptamani n-o sa te mai poti tine dupa el prin casa, mai greu e inceputul.
mygirl, superbe pozele de pe plaja .....vreau si euuuuuuuuuuu!! ce bine de voi ca aveti marea atat de aproape si puteti merge ori de cate ori aveti chef!!
lucas, succes cu dieta! si eu m-am apucat de vreo saptamana, de regimul disociat, si vad ca reusesc sa-l tin, acum ramane de vazut si daca o sa dau jos ceva, ca mi-am propus sa ma cantaresc abia dupa prima tura 3/3/3, ca altfel o sa-mi piara entuziasmul daca vad doar cateva sute de grame lipsa pe zi.

Si gata...am fugit ca am ceva treaba....pupici si mai vorbim!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

CRISTINA, sa cresti mare si frumoasa si sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii.

TDI si distractie placuta.

Noi am fost o tura scurta pe afara sa luam laptic si acuma doarme. Iar afara e ingrozitor de cald.
Elisor, Alexia nu are ochii negrii. Are o combinatie ciudata intre verde inchis si maro. Nici noi nu stim prea bine.
Cloreta nu stiu sigur daca a scapat ca analiza nu am repetat-o. De mancat vrea dar in conditiile impuse de ea. Adica cu mana in farfurie.

Eu sunt un pic ingrijorata ca tocmai m-a anuntat sotul ca a fost la dr si are un chist pe piele de la un fir de par si are trimitere la chirurg. Astea se elimina si cu laser sau numai cu bisturiul?

5+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Vai Monu, ce semnatura frumoasa ai M-am topit.

Pitica mea a adormit iar eu sunt asa lesinata ca nu stiu de ce sa ma apuc. Ma luase somnul cu ea acolo dar in camera asta e asa cald ca mi s-a luat de nani. Nici de ordine nu am chef, ca sa nu mai spun ca am un munte de rufe de calcat, in principal pentru tati,care iar pleaca din tara si ii trebuie camasi la bagaj. Al meu e navetist, ajunge sa plece de doua ori pe luna din tara, ce ma enerveaza[duel. Asta inseamna ca nu pot sa merg in parc in week-end si imi ia si camera.

Stiti daca la Selgros te lasa aia cu carutul cu bebe?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Neatza fetele,

LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!!!!!!

multumesc de urari, ma bucur tare mult ca in sfarsit fac si eu parte din club :), sunt tare implinita zilele astea, Aidan merge de-a busilea si eu am obinut rezidenta.

Loreen, sotul si Aidan sunt cetateni americani, numai eu nu eram....:(

Florentina, sper sa terminati cu alaptatul cat mai repede...la noi Aidan se intarca singur....nu a mai supt de 2 zile si vad ca azi-dimineata a supt iar.Cert este ca se intarca.

Tdi, am stat in Gaeta, intre Roma si Napoli.Au americanii o baza militara micuta acolo.A fost frumos ca este un orasel turistic, doar oamenii se plangeau mereu ca sunt americani acolo si acum or sa plece si toti se roaga de ei sa mai stea....nimeni nu cheltuie mai multi bani decat americanii acolo.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

CRISTINA

Salutici! Noi am fost la vaccin azi dimineata si acum ne-am intors ca am mai trecut si un pic pe la cumparaturi... Asta este un vaccin care este obligatoriu care se face si in RO... Are ceva impotriva rujeolei, rubeolei, chestii din astea. Nu stiu exact cum se numeste. Dar mi-a zis doctorita ca o sa faca febra. Ca asta este mai ciudata decat celelalte, dar ca este k!

L-am si cantarit nitel si cum am banuit a scazut cu 200 g dar in schimb a luat mult in inaltime... La 1 an avea 75 cm si acum 78 cm dupa 1 luna... Fara cateva zile... A zis ca datorita caldurii a scazut nitel in greutate si ca el bea multe lichide, dar ca sa nu-mi fac griji ca este k. Eu imi fac ca orice scadere in greutate nu este asa grozava, dar ma rog... Mi-a zis sa-l pun pe lapte cu 3.5% grasime ca o sa ia rapid in greutate...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

credeti ca din cauza caldurii nu au pofta de mancare? iar mi-a aruncat mancarea pe jos!

5+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput