Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
Gabitza felicitari pentru mergaretz, eu de cind a inceput sa mearga serios, am incepus sa dau kilele jos, iote asha nu-mi mai trebuie nici o cura de slabire. Ii place mai ales sa ma omoare pe scari, sus-jos, jos-sus... alea le face cu mami de mina
Monu scumpa foc tunsulica, ii sta foarte bine cu parul periutza, ca nu pot spune ca-i fara, mai are un picutz, dar e frumushica foc.
Adriana felicitari pentru rezidentza.
Sufletzica si eu o las in piciorutzele goale, nu-i mai pun nici macar ciorapei. Sa vezi cum se strimba cind da de pietricele, de asta a si inceput sa mearga mai repede, pentru ca nu putea sa mearga in patru labe ca o dureau genunchii, iar de pozitzia cimpanzeu se cam saturase, noroc ca n-a cazut niciodata in nas.
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Danelutza spune:
Nelia ma inscriu si eu pe lista neintzarcatzilor ![]()
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
elisor spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!
Sa cresti mare papusico, sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata...o asteptam pe mami sa mai povesteasca despre tine cu exemplificari
Clara m-am uitat pe pozele voastre, s-a facut o domnisoara in toata regula Teodora, dar zau ca pare tare cuminte in poze, e atat de delicata si frumusica si linistita
Noi:A+B+C+D+E
Androix spune:
Fetele, moama da ce de-ati mai scris
Sunt varza cu carne abia scriu dar tot vreau sa zic doo vorbe, am incercat sa citesc tot dar nu-i kip.
Flori, mi se rupe sufletul cand ma gandesc la pitica si la tine. Sper sa scapati repede. Offf
Gabi,
chiar ca emotionant!
Oana, vazut poze, imbolnavit la vederea bulanelor si a burticii si inebunit la vederea marii
offf nu mai vine o data vacanta aia?
Ma intrebati de oki...
Habar n-am. Am mai cumparat un test si nu stiu cand sa-l fac, l-as face maine dimi sau as mai astepta o zi. Deja mi-am facut iluzii si acum chiar mi-ar parea rau sa-mi vina. Ciudat e ca retraiesc o gramada de "semne" pe care le-am avut si la prima sarcina: oboseala (azi la curs mi se inkideau okii de somn si asa am patit si saptamana trecuta dar atunci nu banuiam nimic), sanii nu ma dor deloc, desi inainte de menstruatie pe mine ma dor destul de tare si fara sa-i ating (la prima sarcina chiar a fost amuzant ca stand cu masina la semafor m-am pipait si nu ma dureau deloc, si m-a vazut unul si se uita dubios la mine, o fi crezut ca am vreo intentie necurata
iar azi in drum spre curs m-am pomenit facand acelasi lucru tot la semafor
de data asta nu m-a mai vazut nimeni.) Asa ca habar n-am. Cred totusi ca mai astept si ziua de maine si abia poimaine daca nu imi vine repet testul.
Am fost la doctor, mi-a dat sa fac niste analize si a vehiculat niste diagnostice posibile cam naspa zic eu: poliartrita, reumatism articular sau nu mai stiu de care dreq
Oricum e cam nasparlie situatia tre sa ma duc sa ma analizez si p-orma mi-a dat trimitere la reumatologie...
Ma duc sa ma culc ca pic
Andreea mamica lui
Filip Stefan
andreea.a spune:
quote:
Originally posted by loreen
aaa si vezi ca dr de la dispensar sunt rude cu functionarii de la posta...
Loreen, esti mortala!!!!

Tdi spune:
Buna seara...banuiesc ca dormiti la ora asta
...ma refer la "dincoace de balta" ca-n america-i devreme![]()
tocmai am terminat de spalat vasele si curatat bucataria...a mancat pitika mea macaroane cu ragu' si se vede
.
nu puteam merge la culcare fara sa dau cu nasul pe aici si sa va salut, am citit tot dar fiind cu un oki la pitik si fugind dupa ea tot la 5 secunde n-am retinut mai nimica...ma iertati?
azi am plesnit-o pe atomika, [desi am zis ca n-o sa dau in ea si mai ales n-o sa repet greseala maica-mii care ma batea din orice, inclusiv "preventiv" (ca "sigur ai facut tu ceva!
")], m-a enervat atat de tare si s-a straduit din rasputeri sa fie cat mai insuportabila ca pana la urma a furat un sfert de palma! mi-a parut tare rau dar sincer m-am si racorit! imi exploda capul de urlete, ragete, trantit pe jos si altele asortate, facute clar cu intentie!
pe de alta parte sunt tare happy ca maine tati e acasa, sarbatorim 3 ani de cand suntem impreuna si - cadou - si-a luat liber
, imi pica tocmai bine ca il fac beibisitar
si ma dedau cu nerusinare la treburile casnice! sambata mergem la mare pentru 10 zile si mi-e groaza cate am de pregatit...noi parca ne mutam si daca plecam doar 4-5 ore de acasa!
Vazut poze si filmulete! Felicitari Andrei pentru pasi!
Florentina, sper sa scapati repede cu intarcatul asta...offf, imi pare rau...eu am regretat enorm ca n-am putut alapta mai mult de 3.5 luni dar parca acum ma bucur, pe masura ce cresc e tot mai greu cred. hai ca trece si asta!
Andreea - Alyssa bea lapte de vaca de vreo luna si-i place tare mult. initial n-am vrut sa-i dau, ma gandeam la unul tip 3 dar pedi a zis ca nu-i cazul, toti copiii tre sa bea lapte normal dupa 1 an...(clar, daca nu sunt contraindicatii!)
Nelia - daca termini curatenia generala te asteptam si la noi!![]()
![]()
Danelutza - asa si io cu slabitu'...ma alearga pitik de gafai toata ziua si se duc si kilele
.
Lucas - succes cu dieta, cred ca nu e greu de tinut, nu? la mine doar gandul sa fac o cura imi declanseaza o foame primordiala!![]()

Loreen - nasol cu caprele astea de la poste s-alte spatii unde se freaca menta pe banii si nervii cetatenilor...noroc ca plecai din tzara ca sigur ma vedeati pe la stirile de la ora 5 
Elisor - scumpa foc "suparata! 
Sufletica - parca ai descris-o pe pitika mea...au fetisoare de ingerasi dar aparentele inseala!![]()
Adriana - felicitari pentru rezidenta...sper c-am retinut bine. am uitat sa te intreb unde ati stat in italia?
Bun (re)venit la fetele noi!
ma duc si eu la nani...ar fi cazul! noapte buna!
Album Alyssa
loreen spune:
Buna dimineazta...
LA MULTI ANI Cristina... 
...sa cresti mare si armonios,sa cresti frumoasa si sanatoasa,sa ai noroc cat trebuie ...
LA MULTI ANI Tdi...sa fiti sanatosi si fericiti,sa va iubiti o vesnicie si sa nu uitati sa fiti cei mai buni prieteni si parinti...
Am avut o noapte de cosmar ...m-a traznit o tuse cu arsuri in plamani de la 10 pana pe la vreo 4 noaptea...ma durea diafragmul de atata tuse si nu stiam ce naiba sa iau sa ma potolesc...adormisem si cu Delia in pat la mine si m-am gandit sa o mut la ea...ei bine proasta idee am avut ca tot la mine a ajuns pe motiv ca si pe ea o apucase tusea cum a dat de patul ei...si era si transpirata fleasca...
Iar acuma ma simt tare rau,ametita,dar o ameteala ciudata nu de oboseala...mai degraba miroase a tensiune...
Elisor uite ca nu mi-am dat seama in cat timp s-a retras ...la Delia aparea ca un fel de hemoroid...si nici pe ea nu parea sa o deranjeze...daca spui ca Bibicu este constipat in mod curent atunci poate fi cauzat de asta...
Lucas succes cu dieta si pastreaza-ti ambitia ca asta e la fel de importanta daca nu mai decat dieta in sine...
Tdi concediu placut si sa va distrati bine...
Florentina rau imi pare pentru voi doua,desi chiar nu-mi pot da seama pentru ca la mine alaptatul nu a fost punctu forte al calitatii de mama...va doresc sa treceti repede peste si fara urmari pentru voi doua...
Adriana felicitari pentru ceea ce-ati obtinut...pe undeva este si normal sa va bucurati asa tare tinand cont de dezamagirea produsa de tara de origine...sa fiti mai impliniti si mai fericiti ca si cetateni americani...
Cuscra cunosc sentimentul dezamagirii si parca io as vrea sa fi gravida...cartile spun sa faci testul la o saptamana de intarziere ca atunci apare in urina hormonul secretat de sarcina...eu atat de tare am dorit-o pe Delia incat am pierdut numarul testelor facute...zeci...ma rog deja bat campii...sa fie ceea ce-ti doresti...
Nelia sunteti o familie tare frumoasa si linistita...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Buna dimineata sau ce o mai fi
LA MULTI ANI CRISTINA!
Sa cresti mare si frumoasa!
Ei, dragele mosului, am avut o repriza minunata azi noapte exact dupa ce m-am bagat in pat. A inceput Teodora sa planga de nu se mai oprea, am incercat toate cele, plangea cu sughituri, se proptea cu mainile si picioarele in mine sa sara din brate ca abia am putut sa o stapanesc si sa nu cada, doamne fereste! Nu stiu ce a avut, banuiesc totusi ca de la caldura, e cam rea de caldura ca tati bag seama. Era transpirata de era ud sub ea cand s-a trezit. A plans pana i s-a umplut nasul de mucusori care o inecau asa ca, evident, a vomitat. Cu apa rece pe fata ce s-a calmat mai tarziu si am reusit sa o linistesc intr-un final.
Dimineata s-a trezit si cerea apa de zor, a baut tot ce era in bibe si din fericire s-a culcat la loc, nici nu stiu cat era ceasul dar era intuneric. La sapte a chitait iar dar nu s-a trezit de tot, eu m-am carat in sufragerie si am mai dormit pana la 8.20.
Ei acum sa vad ce imi mai amintesc din ce am citit ieri.
Am vazut poze de la mare, de la un anisor, filmulete.
In primul rand GABITZA, felicitari pentru pasi! Gata, acum poate a alerge fetele:)) Am vazut si filmul de pe plaja
Simona, vazut poze si vorba Laurei, foarte frumos tortul, nu am vazut inca asa. Ii sta bine lui Dragos cu albastru....pe fata:))
Adriana, felicitari pentru rezidenta! Mare implinire. Am baut virtual un paharel pentru tine.
Florentina, greu trebuie sa iti fie, acum ma gandesc totusi ca a fost mult mai usor la 7 luni cu intarcatul desi nu a fost alegerea mea. Sotia varului meu a facut asta acum 2-3 saptamani dar pitica ei a luat biberonul fara probleme. Eu eram speriata ca nici Teodora nu a luat bibe sau suzi de mica dar cand a vazut ea a nu mai are laptic a luat si bibe. Iti doresc sa ai multa putere!
Aaa, ieri am vazut o doamna cu o fetita in carucior care semana izbitor cu Maya.
Lucas, uite asa imi place mie sa aud despre socri, ca ii pune cineva la punct
Bafta cu dieta!
Sufletzica, rar dar bine:)Nazdravana Sara ta. A fost asortata cu tortul la ziua ei.
Karnem, bine ai revenit, ateptam mai multe.
Elisor, Teodora e cuminte dar creste deh, incepe sa vada si ea ca se poate obtine ceva daca face figuri. Doar ca eu nu prea ii fac pe plac daca " bate din picior", nu o las sa ma incalece cum s-ar spune, mai ales ca ei vor numai prostii:). Ce dulce e Bibi, eu nu cred caam poze cu a mea plangand. Dar ce inseninata e dupa
Andreea, esti de-a mea! Bravo, sa nu ii lasi pe nemernici ca d-aia merg multe prost in tara asta.
Loreen, ce e cu tine? Tie ti-ar trebui un mare concediu fara copii cred. Tusea iti lipsea. Sanatate multa, ai grija de tine
Androix, eu iti doresc sa fie DA![]()
Fran, am vazut pozele cu Iepu, ce cuminte e! Mi-a plcut sapca aia hoata a ei si cum dormea ea ostenita pe plaja
Tdi,multi ani inainte, fericiti si plini de impliniri!
Cred ca mai avem de zis dar nu mai tin minte
Ma duc sa vad daca o pacalesc pe Teodora sa pape ceva si sa ma apuc de treburi.
va pup
Pozele mele
Androix spune:
Salutari
Am amanat testarea pentru maine. Intre timp nici urma de rusi. Sunt deja in ziua 33, cu aproximatie
iar dupa calculele mele trebuiau sa apara maxim in ziua 30. Sa vedem. Am inceput acum sa ma tem si de o dereglare, desi n-am avut asa ceva in viata mea.
Aseara m-am umplut de super nervi. Am comandat o pizza si ne-a adus-o plina de NISIP si PIETRICELE 

Noi comandam in mod frecvent de la o pizzerie de pe la obor, il divino ii zice, sa nu mai omandati daca o faceati cumva. Dupa ce ca in loc de o ora a durat fix 2 pana a venit, dupa ce ca pizza avea o martgine de coca goala de trei degete latime, iar in mijloc nu stiu daca am numarat 4-5 ciuperci si 2-3 felii de salam, mozzarella aproape inexistenta mai vine si plina de nisip sa ne rupem dntii. Am sunat foarte indignati sa vina sa le ia si sa ne dea banii. Pana intr-un final a aparut ala si ne-a dat banii iar noi am ramas nemancati. Noroc ca cumparasem cand am fost la curs niste covrigi si am mancat covrigi si am dat cu cola sa se umfle 
Gata fug ca au intrat banii si sufla vantul prin frigi, e musai sa cumparam haloi. Vorbim cand ma intorc.
Andreea mamica lui
Filip Stefan

...