Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Felicitari adriana sa fie intr-un ceas bun.
o veste minunata.

Flori, saracutza cred ca e mai nasol sa o intarci asa mai mare.da biberon nu vrea deloc? sau suzeta?? o s aadoarma intr-un final, am citit undeva ca daca vrea mama sa intarce copilu cea mai buna metoda este sa plece citeva zile de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

pisik eu as vrea 14. dar vreau in citeva luni.
5-6 si ajung cum eram inainte de a naste. dar eu vreau mai mult.
cu regimul asta intr-o saptamina am dat jos 1,5 kg,1cm din talie si 2 de pe sold,ma rog, este un pic nerelevant, vom vedea dupa o luna.
si pe bune daca nu maninc mai mult decit inainte.
acum vreau sa ma duc si la remodelare la acelasi salon unde este si adina. ca sa fiu sincera ce ma deranjeaza extraordinar de tare este burta care a ramas si soldurile, de aceea vreau sa dau jos si citiva cm. sa vedem ce o iesi. va spun la sfirsitul lui iulie.

elisor, io cu regimurile am uitat ce mai intrebat, da a iesit din nou, dar nu stiu sa-ti spun intervalul dar a disparut tot asa ca prima data, e nedureros ca eu am testat la Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce seara de tot rahatul, scuze...
Sa va zic pe scurt, cat se poate de scurt la mine , am ajuns si la faza de lambriu in bucatarie si ce credeti ca ne-a ajuns? nuuuuu, dupa masuratorile lui Dan, evident ca nu. Chiar vazusem azi in Brico ca nu mai aveau expus din ala, dar am zis hai totusi sa dau un telefon si culmea norocului ca am gasit. Cand sa plecam n-avem cu ce, cheile de la masina radeau de noi bine mersi, in contact si usile incuiate. Cele de rezerva, doar ele stiu pe unde-s. No, las' ca-i bun si taxiul si surpriza tipul cu care vorbisem ne-a pastrat un pachet ca altfel nu-l mai pupam nici p-ala ca tocmai ce se vanduse, in juma de ora.
Partea super proasta e ca din seara asta si pana miercuri la pranz tot orasul nu va avea apa. No, repede tot familionul la dush (eu cu ce mai era pe teava) si sa vezi maine distractie cand oi spala curu lu' Bibi cu apa rece si aia din cada.
Vorba cuiva: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Adriana felicitari ca ati obtinut ce v-ati dorit! Exista si asemenea hoteluri in Germania, credeam ca numai la noi mai exista relicve de imputiciune.

Monu e frumoasa Alexia chiar si asa tunsulici, ii scoate ochisorii mari si negrii in evidenta.
Pai zi asa frate vas de ceramica/lut...oho de cate ori l-am bagat in cuptor naimbaiat inainte si n-a avut nici pe naiba.

Lucas, Laura mai tineti minte in cate zile le-a disparut carnita de la fundulet? Se retrage sau cum? Nu-mi place deloc si am aflat ca pediatra nici nu e saptamana asta.
Ma oftic ca n-am vazut exact cum a inflorit doar am gasit-o.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

lucas, curaj! iti tin pumnii! eu zic ca daca ai deja rezultate dupa o saptamana e extrem de incurajator si e un regim echilibrat, nu risti sa ai carente. nu ti-e foame intre mese?

Mergi la inceput

Aaaa, Gabitza vazut Andreiutu, primii lui pasi, ca un pui de caprioara nou nascut si pus pe picioare. Emotionant...
Felicitari! Nu-ti mai trebuie salon la cat ai de alergat.

Lucas apare din nou??? Pai care sa fie cauza?
Ca doar constipata a mai fost si inainte, of, asa nu-mi place , stiu ca nu o deranjeaza, dar pe mine da.

Monu abracadabra, ciribaboi, ti-a trecut capul nu-i asa?

Flore noapte usoara si voua!

noapte usoara mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Da, Pisik si fetele, haide-ti aici sa va dau o apa curata de la robinet ca bani nu mai avem, cu atetea cheltuieli pe toate astea luna asta suntem in pod :)

Eli, buna zicala :), chiar ca asa e.....

Gata, ma duc la somn ca mi-o fi si mie pe ziua de azi....Aidan doarme de la 8.30 saracu....de la 6 dimineata am tot umblat...dar a fost un cuminte peste tot, a mancat bine, carnati cu paine, un borcan de 250g de mancare si apoi acasa inca unul de 250g si inainte de culcare aproape un blid de cereale.Asa ca poate sa doarma :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Flori, cumnata mea cand l-a intarcat pe nepotul nostru (mai mare decat Sara cu o luna jumate) l-a lasat sa doarma cateva zile cu bunica piticului...Si el sugea si noaptea...Stiu ca si ei i-a fost greu ca dormea in camera vecina si il auzea cum plange si ar fi fugit la el de numa...Dar dupa vreo 2-3 nopti s-a intarcat si
acum bea lapte de vaca.rabdare si putere...poate la Maya o dura mai putin.Doamne ajuta!
Loreen, taticu este mort copt dupa fetitza lui...are o rabdare de nu ai vazut asa ceva...sta ore intregi sa o adoarma, ii face toate poftele...si Sara are multe pofte, uneori nici ea nu stie exact ce vrea dar vrea...De cand era pitica mica mica...era un botz de om si se lumina toata cand il vedea...Sunt cam geloasa sa spun drept ca il prefera atat de eveident pe el, dar asta este.Poate cand o creste mai mare, imi fac si mie loc intre ei ca deocamdata nu prea este...
Si da...in mare este cuminte...adica doarme noaptea de la 3 luni...toata noaptea ....dar ziua are o energie de cand merge de te termina...trebuie s afii realmente cu ochii in 4...i-am dat drumul zilele trecute pe hol si m-am dus pana in bucatarie sa iau ceva..chestie de cateva sec...cand am aparut pe hol am gasit-o cu mainile in pungile de gunoi scoase la usa de la intrare, scotocea de zor, ea stie dupa ce...biata pisica fuge de ea de nu mai stie nici ea incotro s-o ia cand o vede pe pitica distrugatoare...Dar de cand a fost bolnava si era asa molesita, fierbnte si ii era asa rau ma bucur ca face prostii...inseamna ca este sanatoasa...
Am uitat sa va zic...am fost sb asta la ortoped...aveam eu o pasarica ca isi tine labutele indoite spre interior cand sta...ne-a zis ca nu are absolut nici problema ca merge normal ...si ca are platfus dar c este normal la varsta asta...parca Ema Adinei era suspecta de asa ceva...mi-a aratat cum sa ii fac masaj la talpa la baie ...cumva la scobitura ii freci locul respectiv si ii rotesti laba piciorului miscari circulare dar cu tendinta spre interior...nu stiu daca ai inteles ceva, sper ca da ...si s-a lasam cat mai mult desculta pe iarba, nisip, pietris sa isi formeze muschii de la laba piciorului.Asa ca duminica am descaltat copilul pe iarba in Gradina botanica.In parc nu prea imi venea ca vezi rahatzi de caine cam peste tot.Dar acolo era curat...inca
Eu ii dau lapte de vaca Sarei...amestecat cu cereale ca altfel nu il papa.dar sincer cred ca este mai simplu cu ala praf si nu cred ca iesi mai ieftin...Stai sa il fierbi plus ca se termina una doua...Sara bea cam 800 ml pe zi...asa ca noi cam in fiecare zi cumparam cate un litru de lapte... eu as mai fi tzinut-o cu lapte praf (noi am trecut pe vaca de la 10 luni) dar ea bea hipp3 si aici in tara nu am mai gasit si mi s-a parut aiurea sa ii schimb laptele praf pt 2-3 luni ca apoi sa ii fac trecerea la vaca.Plus ca pedi mi-a zis ca este absolut ok sa o trec pe vaca...

Adroix, cum este? este cu ochi sau fara?
Monu, dragutza foc Alexia fara par...
Ioana, asteptam poze si d ela tine
oana, Alex este mortala cu bretonelul ala si brozata asa...pare mai mare tunsa asa...si in colac...ai fata mare, mai.....
Elisor, vas roman gasesti pe la taranii aia care vand vase d elut in piata sau la aia care vand pe marginea drumului chestii din alea de artizanat.
Fran, multumesc de raspuns.Mi s epare super complicat sa plec cu toata casa dupa mine sa gatesc pe acolo...eu speram s aii pot da ce mancam si noi daca om manca la restaurantul hotelului.Sau sa iau papa facuta acasa si sa tin acolo la congi...dar ar trebui sa am cum s-o incalzesc acolo...s-o dezghet...offff.
Mie in pozele de la mare mi s-a parut ca seamana cu tine...dar tu stii mai bine.dar sa stii ca ei s emai schimba si pe parcurs.Eu asa sper...pe parcurs sa semene si cu mine.Ca acum toata lumea zice ca seamana doar cu el, desi eu imi revendic gura si nasul...

Mergi la inceput

Adriana eu cer si supliment la apa ca sunt in pod, eventual iau si portiile refuzate, cica am pus dop la cada sa avem de buda si nu mai e, tre' sa chem cisterna sa-mi aduca, pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mai, am avut o zi luuuungaaaaaaaaa. Poate maine o sa ammai mult timp sa scriu si eu ceva.
A inceput Teodora sa se trezeasca zilnic la sase se vede treaba. Azi am paalit-o cu niste apa si s-a culcat la loc pana la 7 si 15 dar pe urma gata, in picioare. Asa ca am plecat a piata si plimbare la 8.45.
Maine cred ca ii voi da bibe daca se mai trezeste asa devreme si poate doarme mai mult.
Azi am si gatit, am iesit de doua ori afara, am spalat si am stat cu ea. Ma doare spatele cam tare, am venit de la piata cu un rucsac plin in spate, in mana stanga Teodora si o sacosa cu rosii si in mana dreapta carututl. Si asa am urcat 4 etaje.
Iar pe seara am fost intr-un parculet si am dat-o in leagan, tobogan si balansoar, m-a ruuuupt.

Am rezolvat cu pozele de la semnatura sper

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am citit pe fuga ce ati scris, ca nu am timp nici sa respir. Gatesc si m-am apucat si de o curatenie generala, dar generala rau de tot pe care vreau sa o termin cit pot de repede. Nu am pus mina deloc pe carte, adica pe franceza si acusi e septembrie. Dar cica nu pot sa invat pina nu-mi vad casa in ordine! Iar Tudora, pe linga faptul ca e mofturoasa cum nu am mai vazut-o (tot dintii aia!?! Fir-ar sa fie ei!), tine cu tot dinadinsul sa ma ajute.
Am pus niste poze facute pe unde am fost in weekend, in ultimul album.

La multi ani, sarbatoritilor!

Adriana, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Florentina, of! Am tinut neaparat sa-ti raspund, pentru ca stiu prin ce treceti amindoua. Te inteleg atit de bine, am trecut prin asta cind am incercat sa o intarc pe Agata la 15 luni. Si voi trece sigur si cu Tudora, de aceea amin momentul cit pot, nici nu mi-am propus cind va fi, am zis ca atunci cind nu se mai poate, din diverse motive. Tu ai facut foarte bine, chiar ma gindeam intr-o zi la tine ca ar trebui sa faci cit mai repede asta, pentru ca altfel te va termina si sarcina si alaptatul... dar nu am mai apucat sa-ti scriu. Eu nu am reusit la 15 luni sa o fac, dar am fost singura, nu avea cine sa stea cu ea. A fost cumplit, urla, se zvircolea, se musca... Iar eu ma simteam ca un kk, ca ii fac asta puiutului meu. Am reusit atunci doar sa-i dau dimineata si seara, am scos pe cele din timpul zilei si mai ales al noptii. La doi ani, in schimb, a fost extrem de usor (Gabitza, cred ca atunci ii intarcam pe Andrei si pe Tudora). Nu ceda: las-o sa doarma cu altcineva, da-i orice crezi tu ca ar putea sa inlocuiasca tita (o cana noua, o jucarie noua etc.), spune-i mereu ca o iubesti, dar ca e fetita mare si nu mai e lapte la titica si ci in canita respectiva si tu pune comprese cu apa rece sau chiar gheata (dar nu direct pe piele) si cu tarite de griu. Nu bea multe lichide. In trei-patru zile, maxim o saptamina trece tot, Maya va uita, sper ca si tu! Ei s-ar putea sa-i treaca chiar si mai repede. Va tinem pumnii si sintem alaturi de voi!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput