Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea.a spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Chiar eram in dilema cu masa de seara. Tot de vaca ii dau. M-ati salvat! 
lucas spune:

da, dieta pentru mami.
Andreea eu nu ii dau inca lapte de vaca, am zis sa mai stau un pic.mi se pare ca laptele formula e mai bun (are mai multe in el) da la noi Matei este paralel cu mincarea.
loreen spune:
Elisor nu te gandi ca Delia a avut vreo suferinta cat am stat la posta...aiurea...era in elementul ei...eu eram plina de draci...
Sper sa se bucure Bianca asa cum s-a bucurat Delia de carticica...ea in fiecare dimineata o rasfoieste si danseaza...
Monu scumpa foc papusa...deja ma gandeam daca sa ma uit sau nu la poze gandindu-ma ca ai tuns-o zero...ca pe Andrei a lui Gabitza tare nu-l pot vedea tuns asa de tot...data viitoare cand ne-om intalni sper sa aiba mai mult par...
Si eu aveam dureri crunte de cap cand eram gravida...poate este ceva trecator...
Da reteta ta de pui nu merge si la vas grec?!Ca am niste vase yena made in grecia ca vase romane canci...
Florentina daca Maya sufera dupa san cum sufera Delia dupa mine atunci te inteleg foarte bine...e greu sa-i cauti o alinare mai ales ca ea nu intelege de ce trebuie sa se intample asa...sper insa sa treceti amandoua cu bine peste aceasta perioada de incercare...
Care-i faza cu carioca?!
Sufletzica nu pot sa cred ca Sara cea din poze cu chip de inger poate sa faca asa ceva...adica te cred ca si a mea la prima vedere este smirna...insa dragostea intre tati si Sara este recirpoca ...transpira asta din toate pozele...
Andreea.a eu abia din toamna o trec pe lapte de vaca,autorizata,ca atunci se elibereaza vaca si poate face si lui fii-mea...dar daca gaseam mai devreme nu cred ca aveam nici o retinere,chiar mai devreme de un an...aaa si vezi ca dr de la dispensar sunt rude cu functionarii de la posta
...
Lucas da dieta asta este individuala dupa cate am inteles din ce ai spus tu...adica poate foarte bine la altii sa nu aiba efectul scontat...cred ca trebuie sa-mi fac si eu curaj sa ma duc la noi ca am auzit de una bucata dr. buna in domeniu...
Ma duc sa spal porcu si sa-l culc si apoi vreau sa va intreb ceva...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen cred merge reteta si la vase de yena doar ca atunci va trebui sa pui ceva apa/sos sa nu se arda. ma gandesc eu care nu stiu cum se gateste la vase de yena.
si cred ce de acum incep distractiile legate de sarcina - in afara ca ma doare capul, ma simt umflata ca un pepene, am un bolovan in stomac, am palpitatii, am greturi si ma simt ca naiba.![]()
5+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
lucas spune:
Loreen, da, e personalizata. cred ca difera cantitatile in primul rind, pentru ca pe mine m-a intrebat si cite kg vreau sa slabesc. eu am ajuns la nutritionist pentru ca din ianuarie pina acum o luna am tinut Monti, in prima luna am slabit un kg dupa care nici un gram!!! si atunci am zis, mai bine intreb pe cineva decit sa testez una ,alta. mai bine ma duceam din ianuarie, ca m-am chinuit degeaba.aia 3-3-3 la mine nu a mers, dupa 3 zile de lactate BTW astea chiar imi plac mi-a fost rau si am zis STOP. dar rau!!!
gabitzam spune:
Nu mai stiu cine ma intreba, parca Flori, daca il mai alaptez pe Andrei. Da, inca ii dau sa suga, noaptea. Peste zi nu-i trebuie, dar distractia lui favorita mai nou este sa imi bage mana in san. Cum il iau in brate, imediat e cu mina la mine in tricou. S-a prins ca e subiect de ris chestia asta si o tot repeta.
Aseara la Constanta am reusit sa-l prind in direct cind a facut 2-3 pasi singur. Vorba aceea, un pas mic pentru noi, un pas urias pentru el. O sa inceapa sa-si dea drumul. Azi la plaja a mai facut 2-3, acasa pe seara inca tot asa. Sper in citeva zile sa o ia din loc. Vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=98909&cdate=20060618&ctime=223559" target="_blank">aici momentul memorabil ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
gabitzam spune:
Karmen, pe ce data e nascuta Ancuta ta? Ma bucur ca ai inceput din nou sa scrii, te asteptam mai des, cu povesti, poze, filmulete, ca noua asa ne place ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
Florentina G spune:
Of, nu stiu cum o sa trecem de noaptea asta!
Am lasat-o sa doarma cu mama, e moarta de oboseala dar vad ca nu e chip sa o adoarma. O aud cum plange si nu stiu cum o sa rezist sa nu ma duc la ea!
A fost agitata toata ziua, nici la baita nu a stat, a plans intr-una, nu a vrut sa se aseze in fundulet in cadita si ne-am chinuit rau sa o spalam pe cap, si mai ales sa o clatim ca nu suporta sa-i vina apa pe fata!
Loreen, faza cu carioca e ca m-am pictat pe sfarcuri si arata asa de urat ca Maya dupa ce a vazut nu i-a mai trebuit tzitzi!
Multumim de incurajari si de gandurile bune!
Monu, am vazut-o pe Aexia tunsa, e tare dragalasa, pare mult mai grasuta decat cu par!
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
blackpanterro spune:
Feteleeeeeeeeeeeeee, sunt rezidenta a SUA!!!!!!!!!!!!In sfarsit dupa 2 ani si o gramada de bani cheltuiti.
Azi ne-am intors de la Frankfurt ca nu am mai putut sta in hotelul infect pe care l-am gasit....cel mai ieftin si a fost 175 euro pt 2 zile!!!!Ma doare capul de cat am platit....mirosea a spital inauntru![]()
Am fost la 7.30 la interviu care a fost super usor si apoi la doctor pt analize unde am mai dat 125 euro
Acum tot ce mai trebuie sa fac este sa merg in State sa imi iau cartea verde si nr. de asigurare sociala(ca si CNP la noi)...apoi o sa depun actele pt cetatenie si in aproximativ 6 luni o sa obtin si cetatenia - yooohooooo!!!!Ce a fost mai greu a trecut....
La Multi Ani copilasilor care au implinit anul, sper ca ati avut petreceri frumoase :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
pisik 4ever spune:
lucas, si cate kile vrei sa slabesti?
blackpanterro, dai tu de baut sau dam noi?
felicitari!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05