Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
loreen spune:
Dupa cum am prevazut am avut show la posta ...m-am pus la coada la ghiseul unde se expediaza colete...cand am zis ca vreau un colet cu plata ramburs mi-a dat o foaie iar pentru mandat m-a trimis la alta coada,la alt ghiseu...iar pentru plic trebuia sa stau la o a treia coada intre cele doua ghisee...care ghisee erau unul langa altul fara nici un paravan despartitor,adica cele trei matracuce erau efectiv una langa alta si ar fi putut sa-mi dea oricare dintre ele ceea ce vroiam...Si toata povestea asta am suportat-o cu Delia in brate.Las copilul jos care evident a inceput sa circule pe unde-i venea ba sa mai si tipe...una dintre ele a inceput sa comenteze si pana aici mi-a fost ca am inceput si eu
...tui pastele mamii ei de tzara de tot rahatul cu oameni corigenti la politete si bune maniere...Intr-un final am reusit dupa o jumatate de ora sa trimit ceea ce vroiam...
Cuscra Delia a iesit pozitiva in a zecea zi de intarziere intr-o luna in care nu o mai asteptam mai ales ca trecusem prin socul pierderii unei sarcini...asa ca vorba medicului meu oualele rosii se fac de Paste...poate este cu ochi si te mai tine in suspans...ca uitandu-ma la poze ce copil frumos ai sigur ti-ar sta bine cu doi
...
Am spilcuit si chestia cu trompele legate...ca sa vezci ce ti-este si cu copii astia...eu una nu fac nimic pentru al avea pe al treilea,dar daca vreodata se va intampla inseamna ca a vrut sa fie si el cu noi...
Elisor da tu crezi ca mie-mi convine sa fac mancare la ora aia?!Chestia este ca trebuia cineva sa o faca si daca mai vreau sa ma bucur in continuare de sanatatea copiilor atunci eu va trebui sa o fac ca barbate-miu slabe sanse
...nici laptele nu stie sa-l faca
Andutzy dar fara suzi nu ati incercat?!Zic si eu ca sa nu adorm acuma cu capul pe tastatura ca doar Delia adoarme cu destu-n gura,adica tot un fel de suzi...
Simona asa tort frumos nu am vazut pana acuma... extraordinar, frumoase si restul pozelor,scump protagonistul,insa mi-au ramas ochii beliti la tort...
Lucas nu ma supar pentru nici o sugestie,chiar imi prind bine si probabil sarcina discutiilor mie imi va reveni ca multe altele,pentru ca tac-su este prea scortos ca sa te imbie la vreo discutie,mai ales pe niste teme asa delicate...
Soacra ta s-a uitat la prea multe filme cu mama Omide de le are cu chestii de genul "i-am taiat craca de sub picioare"...cred ca Matei daca ar fi inteles ceva din ce se intampla si-ar fi exrpimat opiniile chiar si mutual...
Fran ma uit la poze si sa mor daca nu am senzatia ca-s facute pe alta plaja,asa peisaj frumos apare...iar Iepu se vede ca se simte in elementul ei...vino mai des la mare pana incepi munca...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Simona, Karmen, bine atzi revenit printre noi
Lucas ia spune mai multe, daca i-a taiat aerul dintre picioare, acum alearga kupilu' sau nu ? Si Isabella mea plinge cind vede persoane straine, ieri la biserica nici n-am putut s-o impartashesc, n.-a vrut sa deschida gura la preot, de fapt nu primeste nimic de la nimeni, nici macar sa n-o atinga, ca se supara rau, ce mai e fragila si fina ![]()
Andutzy imi place poza unde doarme cu tati, aia prima... 
Simona vazut motzatul si tortul albastru
. Stii ce-am okit, florile alea roshii din gradina, frumoase, cum se cheama ca nu mai stiu si vreau si eu 
Florentina si a mea suge, dar adoarme fara tzitzi, ii dau eu sa se mai joace inainte de culcare, iar dupa aia o pun in patutz cu suzeta si ursuletzul de plus, mai trage cite urlare
, o mai mingii, ii mai spun povesti, bineintzeles ca ea sta culcata in patutz, dupa care dispar si o gasesc adormita.
Bea lasa ca recuperatzi voi cu dintzucii, nu_i nici o problema, sintetzi inaintea noastra la mers ![]()
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
andutzy spune:
Loreen, si asa adoarme el greu, cu o mie de foieli si intoarceri pe toate partile, fara suzi cred ca ar ajunge mami direct la BALAMUC!
Bine le-ai facut la posta, mama ei de tzara cu oameni de tot rahatul! Fii dura ca asa merita!
Va pupam,
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
sufletzica spune:
Salutici mamici
Bagam si noi capul din an in pashte pe aici...scuze ca nu pot tzine pasul cu urarile, dar realmente nu am timp...De-abia apuc sa citesc...si aia, mai mult pe diagonala...
Multumim de urari...O sa va pun poze d ela sarbatoarea sarbatoritei...promit
Noutati despre noi: am facut vaccinul de un an saptamana trecuta, nu a facut nici un fel de reactie pana acum din fericire.sper sa nici nu facaIn schimb acum cateva zile am gasit-o cu un ochi umflat si taiata la pleoapa...Cauza nu se cunoaste..sau cel putin nu se stie sigur.Banuiesc ca maica'mea a lasat-o singura in camera d enu stie sigur in ce s-a lovit.Arata destul de rau...dar din fericire i-a trecut...Si mai ales nu a patit nimic la ochi.Slava Domnului!
In rest mananc de rupe pamantul, multumim lui Dumnezeu...Nu stiu unde s epune ca nu arata...Dar si este intr-o continua miscare de dimineata pana seara..are o energie de te rupe efectiv...Ieri cat statea cu taica'su ...la un moment dat el atzipise si ea s-a dus si-a luat cana cu apa de pe comoda si s-a apucat sa ii toarne lui ta'su apa in cap.Apoi a deschis usile d ela sifonier a scos punga cu chiloti si a golit-o pe indleete in mijlocul camerei...si tot pe indlete ii livra cate o pereche lui ta'su...si alte de'astea.Daca scapa la baie o gasesti cu mainile prin wc sau prin castronul pisicii sau si mai rau in wc pisicii (Doamne fereste-asta nu s-a intamplat pana acum).Scormoneste in orice punga gasetse la niv ei...zici ca este o baba din aia curioasa, ma cauta in geanta mereu si apoi desarta tot portofelul pe jos...Ia olitza si si-o pune in cap sau isi pune jucariile in ea si pleaca cu ea cu tot la plimbare...
A invatzat sa jucariile in cosul de jucarii, cuburile in punga si tot asa...are un cub din asta cu forme ce trebuie bagate in diferite orificii si asta este singura jucarie cu care are rabdare sa se joace...sta tacticoasa si le baga in cub si uneori nimereste s ale bage si prin gaurile alea...se mai joaca cu mingea...stie s ao arunce si sa dea cu piciorul in ea...dar asta numai cu ajutorul nostru ca are un stil de a calca pe minge si singura ia busituri
ieri a descoperit cum este s ase invarta in jurul ei si numai asta facea...ii placea cred ca ametea ca dupa aia cadea in fund de ametzita si era tare vesela din cauza asta
Ieri am fost in Gradina botanica cu ea si am lasat-o descultza prin iarba...a fost in extaz...Am facut si poze...astept s ale primesc si va arat si voua...:)
Si ieri in Gradina botanica cred ca ne-am intalnit cu Georgia lui Luluku...nu sunt prea sigura ca era cu tati dar semana cu piticutza lui Luluku si era nascuta tot in aceeasi zi..Luluku, daca esti pe faza, a fost tati si bunica cu piticutza ta ieri in Gradina botanica?
Noi avem la un an 10.100 kg si 80 cm.Si 6 dintzi...ma rog 4 intregi si 2 pe sfert.Am reusit si s ane spalam pe dinti intr-un final.I-am luat periutza normala de la chicco si ma lasa acum sa ii igienizez dantura...:)
De vorbit nu ne laudam cu prea multe: zice tata intr-un aba chiar s-a prins ca ta'su vine cu masina si cand vede o masina zice tata...by the way, este lesinata dupa taica'su.Cand apare el in peisaj nu mai exista nimeni altcineva...si in timpul zilei mai intreaba de el...de mama niciodata.De fapt mama zice fffff rar.Mai zice gata, imi arata cu degetul ce vrea sa manance, zice ata la asta...stie unde este nasul dar nu il nimeretse mereu...uneori arata gura sau obrazul:).Stie sa arate nasul la jucarii insa ...dac il au :).
Mai cu CIC -ul la bebe 2 eu am inteles asa din ce am citit la link-ul dat de Androix: la cic 2 ai dreptul dupa cic 1...nu ai dreptul la indemnizatia aia post si prenatala si la concediu meidcal platit.Pt asta este nevoie sa ai 6 luni de munca din ultimele 12 luni calendaristice...
Fran, voi unde ati fost la mare si unde ati stat? M-ar ajuta o pensiune daca stiti sau asa aceva, dar nu prea scumpa...cama bate gandul s ane repezim si noi cu pitica cateva zile...Si voi cum ati procedat cu haleala.?Ca noi cu borcanele nu o scoatem la liman ca fi'mea mananca 3 feluri la masa de pranz si vreo 2 la mas ad el aora 5...si cantit industriale nu asa un borcanel...cred ca vreo 2-3 la o masa.
Apropos, mie mi se pare ca iepu seamana bine-bine cu tine...Asa este?
Uitati poze noi aici...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelasimionescu/my_photos
Va pupam pe toate, la multi ani pt toti bebeii care au facut un an si o viata frumoasa si plina de bucurii le uram!
Adela si bebe Sara
sufletzica spune:
bai ce de prostii am putut sa scriu...scuzati lipsa de coerenta din mesajul anterior...
Mickyyy spune:
In sfarsit...dupa cateva zile de chiulangeala am reusit si eu sa mai recuperez cu cititul.
Am vazut si o gramada de poze 
, de la ziua lui Eric, de la mare (fran, gabitzam), cu suzeta si fetita bosumflata (eli), cu Dragos, cu Teodora...si cred ca mai sunt si altele, sorry dar nu mai mi-aduc acum aminte!
Felicitari mergaretilor
(am vazut ca au mai fost cativa pitici care si-au dat drumul la mers in ultima vreme)!
Tot din aduceri aminte...cineva povestea de problemele cu posta...e incredibil ce se-ntampla acolo 
.
Bine-ati revenit simona si karmen!
Si cam asta-mi vine acum in minte....am citit peste 20 de pagini in ultima ora....
Si sa nu uit,
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de astazi: Iulia Nicola si Luana Maria
.
Poate daca mai am timp, o sa va mai povestesc si despre noi, acum trebuie sa fug la munca....pupici si-o zi buna tuturor.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
elisor spune:
Laura chiar imi pare rau ca te-au necajit nesimtitele alea, raman datoare cum n-a vazut pamantul, daca doresti ceva de pe-aici si imi sta in putere cu draga inima, cand ma gandesc ce-a indurat Delia pentru a face fericit Bibicu, nu mai spun despre tine.
Multumesc!
Simona vazut Dragoselu, pare ca se distreaza de minune in piscina, ce-as face-o si eu...iar tortul e de-a dreptul pur si simplu, foarte frumos.
Florentina succes sa rezolvi cu dosarul, cand am cautat de lucru prin fortele de munca in Olanda aproape ca m-am simtit prost de cat de amabili au fost, chiar si raspunsul negativ tot cu zambetul pe buze a fost. Nu inteleg de ce atata acreala, doar e o slujba ca oricare alta, nu-ti place, n-o faci. 
Eu o adorm pe Bibi in brate sau stand in pat cu ea mai mult imobilizata ca sa nu incerce vreo excursie. Si asta nu e de foarte mult timp, de cand a inceput sa umble in 4 labe si sa se catere.
Multumim de aprecieri.
Stefania ai terminat sesiunea? Nefertari a disparut, OlgaM sper ca sunteti bine, Mikka asteptam o vorbulita...Tzumpiloi ne-ai uitat, Laura Radulescu ce pregatiri faci de motz?
Lucas mersi de raspuns, sa inteleg ca nu i-a mai aparut si a 2-a oara lui Matei?
Simona , Karmen bine ati (re)venit.
Laura chiar sunt frumosi oche;arii, au costat o carutza, nu?
Noi:A+B+C+D+E
sufletzica spune:
Cloreta, eu de ce nu pot vedea pozele tale si fetele da :( ? ca imi zice ca nu ai poze puse pe public...
elisor spune:
Gabitza trece si la noi, pls 1 an: 77 cm si 10.400 kg
Sufletzica
de peripetiile Sarei, in special cea cu cana cu apa pe capul lui tati. Vazut si pozele de 1 anisor, excelente cele cu Sara in aer.
Andutzy tati le doarme pe bune? In plina zi?
Cristina te-ai relaxat, ei, cum e?
Ioana dar de ce nu o luati si pe Ana la mare? Iti imaginezi ca te vei simti bine? Vei fi tot cu gandul la ea.
Copiii programati: pe primul l-am facut exact cand am dorit (dar a venit mai repede), iar pe al doilea l-am asteptat 2 ani si a venit tot mai repede.
Noi:A+B+C+D+E
Florentina G spune:
La Multi Ani Iulia! 
La Multi Ani Luana! 
Androix, ei, cum e pana la urma? Ce m-as bucura sa intri si tu in clubul
! Tu nu?
Sufletzica, am vazut pozele cu Sara si n-as fi crezut ca e in stare sa faca atatea nebunii la prima vedere! Pare asa de cumintica si sofisticata!
Simona si Dragoselu' tau e un scump, mai ales in pozele unde este manjit cu tort si in cele in care mestereste la tricicleta! Ati petrecut in stil mare bag seama! Tortul a fost la fel de gustos pe cat de aratos?
Pentru mine e traumatizanta experienta asta cu intzarcatul! Nu suport sa o vad cum sufera dupa tzitzi! Am iesit si eu cu ea afara ca mama n-a avut succes sa o adoarma si a plans cum n-a mai facut-o niciodata! Daca n-as fi stiut ca azi i s-a sistat portia de tzitzi n-as fi putut ghici de ce plange! Pur si simplu nu vroia nimic, imi evita privirea, gemea si plangea.... Nu stiu cum o sa trecem de noaptea asta! Nu stiu cum va reusi sa adoarma in final!
Gabitza, tu inca il alaptezi pe Andreiutzu?
Acum e afara iar... Doamne, de-ar trece mai repede ziua asta!
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an