Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonaaaaa, ce bine imi pare ca ne-ai scris
Vrem sa vedem poze cu Anna. Cum a fost cu reinceperea serviciului? Pentru tine, pentru ea...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, sunt eu tampita cred, dar nu inteleg nimic din legea asta,puii mei...In concluzie, daca nu fac bebe pana face Dragoshelu 2 ani trebuie sa lucrez 1 an chiar daca sunt prin luna a 7-a, a 8-a? Mie mi-a venit acum si daca nu se poate sa-mi platesc eu contributia la stat ca sa intru in CIC 2 de cand face DRagos 2 ani pana se naste bb2, ma pun pe treaba in cateva zile... desi sunt invatata ca bb-icii vin cand vrea Doamne Doamne, nu cand vreau eu...
Suntem tare suparati, s-a stricat suzeta termometru. Mai bine zis a muscat-o pana a facut-o 2... si uite asa nu mai adormea copilu obosit...noroc ca am gasit o suzeta de cand avea el 1 luna si il pacaleam cu ea, ca avea forma asemanatoare cu cea a termometrului vestit...dupa aceea nu a mai vrut-o,dar acum era somnoros si cred ca adormea si cu degetul meu in gura...
Azi ne-am revazut cu Tora si Ana in parc, vedeti aici, aicisi aici poze demonstrative de la intalnirea de dimineata!!!
Ca sa va amuzati, va postez si la nani cu tati1 si la nani cu tati2.
Sa aveti o saptamana frumoasa!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

SIMONAAAAA,bine ai revenit!!!!. Speram ca de acum te alaturi grupului, mie una mi-a lipsit optimismul tau si faptul ca intotdeauna aveai o vorba buna pentru toata lumea! de multe ori mi-am pus in cap sa te sun sa vad ce mai faceti, uite insa ca ai aparut tu si eu tot nu am facut gestul ala...rusine sa-mi fie!!!

Ca sa ne credeti pe cuvant cu suzeta, vedeti poza demonstrativa!!!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salutare,

Adinamultumesc mult pentru detaliere.am ales pachetul 7. si cred ca miercuri ma programez sa ma duc la ei.

Loreen super tare Delia cu ochelari. cu Bianca as indrazni sa-ti zic sa nu te iei de ea, mai degraba las-o sa iti povesteasca, chiar daca ai observat ca s-a pisicit cu dinsul de 20 de ani, intreab-o doar cum a fost, gen "si tu ce ai zis, si el ce a zis" etc.si pe urma poti sa tricotezi: "eu i-as fi spus asta si asta". pe dupa plopi cum se spune. poate mai incerci cu taticul, in general fetele au mai mare deschidere la tatici.

Fran, zici ca a mincat dublu??? hai, ma! parca te-am mai intrebat i-ai dat de la restaurant?

Androix
, poate iese ceva, mai fa testul, mai devreme decit ai prevazut. copii nu vin atunci cind planifici, ei apar!!!
elisor, nu cred sa fie o problema cu Bianca, cu umflatura, si Matei a avut asa o chestie, dar a atrecut de la sine pina sa ajung eu la doctor.
Monu, tunde-o ca transpira si e mai rau. si eu vreau sa il tund din nou acum, ca mi se pare ca i-a crescut mult.
Cloreta, super pozele, super fata si mamica de mamica. da ce silueta ai. ti-ai revenit foarte bine.

noi am fost simbata in w/e la soacra-mea si a fost nasol tare. Matei nu vroia la ea, si aia se chinuia sa-l ia in brate, dar frate sa vedeti cum o respingea, nici macar de minutza nu vroia sa-l ia. a fost scincit miriit nevoie mare, la 3 noaptea s-a trezit urlind pur si simplu, nu vroia nimic, nici lapte, nici apa, nici ceai, nici suzeta. m-am cam speriat pentru ca el nu a facut niciodata in halul asta, nu stiam cu ce sa il mai potolim, noi doi, ca soacra-mea a zis ca nu l-a auzit!!!si el a urlat intr-un hal fara de hal. si tocmai ce imi spusese inainte sa se culce ca pentru ea noptile sunt in general albe ca se trezeste la orice zgomot cit de mic, m-am lamurit cum e cu zgomotul cit de mic si cum e cu dormitul noaptea. am zis ca daca o mai aud vreodata plingindu-se de chestia asta ii aduc aminte de urletele lui Matei ca sa nu mai povestim verzi si uscate. evident ca ne-a facut capul mare ca nu se poate ca un copil sa fie obisnuit intr-un singur loc si sa nu se poata obisnui intr-o alta casa si asta e vina noastra., plinge cind vede straini, he,he si dupa juma de ora a aparut cumnata-mea si cumnata-miu si Matei s-a dus la ei in bratze!!!! da nici eu nu las nimic neplatit" UAUUUUUUUU ce chestie la voi sta in brate!!! m-am linistit credeam ca nu e obisnuit cu oameni!!"
aaaaaaa, cea mai tare chestie: ea are praguri intre camere destul de inalte ca sa zic asa, sta la casa, si ieri cind Matei statea pe un prag din asta s-a dus la el cu o foarfeca, eu il tineam de mina, si i-a taiat aerul intre picioare, cica " i-am taiat piedica, ca sa mearga singur in picioare"

va las, m-am intins prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Dupa o lunga pauza am revenit si eu printre voi. Ancuta noastra a facut si ea un anisor si am terminat si cu taiatul motului. Am tuns-o astazi aproape de tot si e tare frumusica, o sa pun poze.
Ai vostrii pitici merg singuri deja? Ca a mea se cam teme, a
cazut cam tare de cateva ori si e si cam greuta (11 kg) si poate de asta nu merge inca singura.
La multi ani la toti copilasii, sa ne traiasca si sa fie fericiti alaturi de noi.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

In sfarsit am si eu internet
Ne-a fost tare, tare dor de voi si parca am fost turbata pentru ca n-am avut internet. Chestia nasoala este ca in continuare merge foarte prost asa ca ma gandesc sa schimb firma de cablu.
Am ratat o gasca mare de prichindei asa ca pentru toti prichindeii pe care nu i-am felicitat:

LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sanatosi si toata viata sa aveti parte numai de bucurii, fericire si noroc.

Am reusit si eu sa pun ceva poze si de la motz. Le puteti vedea aici
Dragos e bine, nestamparat si plin de energie. Pe mine in continuare ma oboseste pina la maxim asa ca o sa incerc sa va scriu printre un somn de-al lui Dragos. Sper sa mearga mai bine netul pentru ca ma chinui de vreo 30 min numai sa intru pe forum.
Inainte de toate ma bag la recuperari.
Va pupam cu drag pe toti

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Salutare!
La multi ani Iulia si Luana!
Sa fiti sanatoase sa va faceti domnisoare mari si frumoase!

Sunt complet imbecila, ieri am vazut doar ca nu era ziua Iuliei ci azi dar pe Luana nu am vazut-o
Ia uite ca ma pregateam sa scriu un mesaj lung si s-a trezit Teodora care doarme de la 11.50. Revin mai incolo ca am si niste gateli pe aragaz.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

IULIA si LUANA

Gabitza, super filmuletul si pozele. La fel va invidiez si eu ca sunteti la mare, dar venim si noi... Uraaaa

Andutzy, multam de reteta, o sa fac si eu budinca..

Fran, la fel si voi, invidie la greu... Cum mai mare si eu inca nu... asa ceva... Super pozele!

Danelutza, bravos dintisori... Noi ramanem inca la 4!

Simona, ne bucuram ca ai mai dat un semn de viata!

Carmen si tu la fel! pozulici, ceva!?

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Fetelor, dati-mi si mie va rog idei de cum as putea sa o adorm pe Maya altfel decat cu tzitzi!!!

Azi este ziua cea mare, trebuie s-o intarc, m-am pictat cu carioca si cum a vazut-o s-a pus pe plans. De dimineata n-am reusit sa o adorm, am incercat sa o legan in brate, am iesit si afara, am pus-o si pe perna cu biberonul de ceai in gura...nimik... si e moarta de somn. Acum a iesit cu mama, poate are ea noroc si poate daca nu ma mai vede uita de tzitzi.

Ce m-a uimit este ca nu m-a tras azi deloc de bluza, n-a dat nici un semn ca vrea sa suga, numai plange intr-una, un plans din ala care aduce a jale mai mult.

A baut de dimineata o cana mare de lapte cu gris ceea ce zic eu ca e un inceput promitator.

Abia astept sa treaca zilele astea, sa ma vad scapata si de grija intarcatului si apoi ma pot concentra mai mult pe bb2, trebuie sa-mi fac analizele, insa mai intai sa ma inscriu la medicul de familie.

Ieri am luat legatura cu o cunostinta care lucra la casa pensiilor si mi-a promis ca m aajuta cu dosarul de CIC. Maine o sa merg cu ea acolo cu toate actele si de acolo sa ma indrume catre cineva care sa ma ajute.

M-am uitat la poze, am admirat-o pe printesa suparata a lui Elisor, doamne, ti se rupe sufletul cand vezi niste ochi atat de frumosi tristi, am vazut poze si cu Iepurete care se pare ca s-a simtit minunat la mare si bineinteles cu Filip care e mare strengar bag seama..

Loreen, nici eu nu i-am depus actele Mayei pentru alocatie ! Ce sa fac daca al meu sotz brasovean nu se descurca singur prin Bucuresti, nici nu vrea sa faca un efort deosebit pentru o asa cauza mai ales ca a trecut printr-o experienta asemanatoare cand ne-am transcris certificatele de nastere si de casatorie. Mie mi-e si mai greu sa o las pe Maya acasa si sa alerg de nebuna mai ales ca nu dispun de masina personala! Dar mi-ai dat o idee buna - aia cu venitul de curand in tara, mai ales ca la mine se si leaga ca nu e nascuta aici...

Andreea.a
- no comment! Cand aud de faze din astea imi aduc aminte de situatiile de dincolo cand functionarii publici nu stiau cum sa faca sa te multumeasca mai repede! Eu plecam mereu socata ori de cate ori mergeam sa rezolv cate o problema si vedeam cat de simplu este totul cand exista o doza de bun simt si responsabilitatea locului de munca! Mai avem nervi de tocit si reclamatii de facut pana sa se schimbe ceva si aici!

Ioana, abia astept sa vad poze cu Ana tunsulita! Si Maya a tinut-o intr-o chiraiala si nu parea sa o intereseze numik de pe tava la momentul respectiv...

Poze puteti trimite oricand va hotarati, slide-showul o sa il fac cel mai probabil pe la inceputul lunii iulie cand toti copiii vor avea un anisor implinit. ID-ul meu la yahoo este florentina_ghita.(nu scriu adresa motamo pt ca de cand am postat-o pe forum primesc tot felul de e-mailuri ciudate) Puteti trimite si pe mess daca sunt on line.

Tina 12+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mda, s-a dus in neant mesajul, cand m-am bucurat ca l-am recuperat intreg si nevatamat cineva a fost mai smecher si mi-a luat curentul, so 1-0.

Gabitza frumoasa verisoara lui Andrei.

Daniela multam . No, i-a zi cati iepurasi aveti?
As tunde-o si n-as tunde-o, mai degraba nu, ca si eu vreau sa aiba zulufi, iar daca-i rad sigur nu-i mai are.

Lucas sper sa nu fim si noi la fel ca ei, ca tare ne mai calca pe bataturi (socrii). Am ramas ca la dentist cand ai spus la ce-i trebuia foarfeca
Sa ma creada pe cuvant soacra ta ca l-am vazut pe Matei in poze si este super sociabil, sa se impace cu gandul ca n-o place
Sunt rea, dar ce-mi mai creste inima cand vad ce-si retrage si Bibi manutele de la socru-meu numai sa n-o ia in brate, hi, hi.

Clara am vazut filmuletele si pozele, m-am topit dupa dragalasa ta, ii sta foarte bine in albastru si ai prins-o in niste ipostaze superbe. Si ce viteza are, mama, mama ce te m-ai alearga.
Si tu arati super.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput