Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am pus cevaPOZE DE LA MARE
Cu pozele de la motz sunt restanta inca....
Punem de o intalneala in Carol we viitor? E si targ la Polivalenta, destul de aproape...
Andutzy-noi semnam zilnic condica in Parcul Circului, daca veniti pe acolo sa-mi ziceti si mie.

In alta ordine de idei, sunt cu nervii la pamant. Iepu' a incepu sa haraie. Am stat ieri cu ea mai mult in parc, am venit acasa si a dormit, s-a trezit cu fundul in sus... si a harait. Mai slab decat inainte, da' cred ca totusi e alergie la polen, ca ala parca nu e la mare...Sambata mergem la pedi, sa vedem ce ne zice

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

IULIA NICOLA si LUANA MARIA
SA CRESTETI MARI SI SA FITI FERICITE, SA FITI IUBITE SI SA AVETI NOROC IN VIATA.

Neatza si de la noi. In spiritul unor vermi de mult apuse am ramas ieri fara curent vreo 2 ore. Dupa care maimutza, considerand ca a fost prea cuminte, a initiat un concert de urlete si tipete de l-a adus pe taica-su in pagul disperarii. Cu chiu cu vai a adormit dar nu s-a mai trezit noaptea, iar noi am fost cazuti la datorie. Azi se pare ca va fi din nou canicula in Bucuresti. Desi este devreme soarele arde deja. Ceea ce ma duce cu gandul la fetele care sunt la mare. Offff ce bine e in apa!

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare raspund si eu:
Laura, mandre fete ai. Sa iti traiasca. Bianca e o frumusete. Cum de sta Delia cu ochelarii fara sa ii arunce? Asa a fost de la inceput?
Gabitza, scump foc Andrei. Tot la tati trage?
Ioana, bine ca ati scapat de nebunia cu motul si petrecerea. Eu am fost cam stresata cu pregatirile! Ciudat! Majoritatea copiilor au plans la mot.
Elisor, vazut mandra. Frumoasa, frumoasa!
Abia astept sa vad pozele tuturor copilasilor pe slide-show. Va fi o desfatare sa vezi atatia copii frumosi la un loc.
Fran, faine pozele, mai ales cea cu patul pe masura ei. Dar mama draga cati dinti aveti voi acolo?

Azi m-am hotarat a tund maimutza. Aseara i-am tuns doar perciunii dar cum caldurile astea vor fi si mai si, iar ea transpira tare, azi o chelesc.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-merci, 8 dintzi are si asteptam si ceva maselutze din februarie
Mey voi puneti de slide-show-uri ceva? Ca eu nu am apucat sa citesc din urma...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran inca nu punem nimik. asteptam sa faca toti puiutii un anisor.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, uite aici: anul trecut prin mai avea dileme www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49862" target="_blank">trompe legate si la mai putin de un an i s-a intamplat www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72588" target="_blank">gravida cu trompele legate
Eu am intrat rau de tot la idei ca nici azi nici un semn nik, am facut si un test am mai avut unul ramas de acum doi ani, era in termen dar a iesit negativ...

Am mai facut si eu un album cu cateva poze aici

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI IULIA NICOLA si LUANA MARIA!

Fran vazut pozele, of, of ce va mai invidiez pe voi care ati fost la mare. Pare tare cuminte cum ciuguleste ea scoicile si ce-o mai fi pe-acolo. Dupa palariuta sunt sigura ca vreti sa faceti si-un safari...
Daca ai poza pentru slideshow poti s-o trimiti pe adresa Florentinei, in asteptare, ups, nu mai sunt sigura c-o stiu.

Monu multumim de compliment. Alexia sa se ia de mana cu Bibi ca tare ne mai perpeleste si pe noi seara.
Asteptam o poza cu tunsulicea.

Gabitza frumoasa verisoara are Andrei

Laura chiar daca ma scol cu noaptea-n cap eu la ora aia nu pot sa gatesc. Cred ca o sa fac o intrebare la pedi sa vedem ce mi-o spune, n-as vrea sa ma alarmez...multumesc de raspuns.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix mersi de link, am spicuit cateva din postari. Nu cred ca ma voi numara vreodata printre "norocoase", si chiar de-ar fi, nu mi s-ar parea o nenorocire. Am ales legarea trompelor in cunostinta de cauza, singura reticenta ce-o aveam era legata de faptul ca daca s-ar intampla vreo nenorocire (doamne fereste, nici s-o gandesc nu vreau) nu mai pot face copii, dar nu pot trai cu teama asta toata viata...

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, IULIA NICOLA!

LA MULTI ANI, LUANA MARIA!

Mai, fetelor, am niste nervi, mai bine zis aseara am avut ca nu mai mergea netul. Am facut eu selectie la amaratele alea de poze cu Mogaldea urlatoare si cand sa le pun, nu am mai putut. Nu mai zic ca mergea pana la un moment dat, dar nu reuseam sa finalizez treaba. Asa ca m-am culcat de suparare, nici pagina de DC care crescuse intre timp nu am mai putut sa o citesc.
Drept urmare trag speranta ca macar diseara voi reusi sa fac poze. o zi buna sa aveti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Iulia Nicola
La multi ani ! Luana Maria
Bine atzi intrat in rindul domnisoarelor de un an, sa va fie de bine, sa crestetzi mari, frumoase si sa aducetzi multe bucurii parintzilor vostri

Elisor scumpa foc fetitza ta, mai ales acolo unde i-a trecut supararea
Loreen aha, deci trebuie sa-i iau ochelari de la Chicco ca-i tzine pe nas
Fran frumoase pozele de la mare, dar eu ca intotdeauna trag cu coada ochiului la cercelushii fetitzelor, abia astept sa vin in tzara sa-i gauresc si eu urechile.
Monu si aici e foarte cald, stau inchisa in casa, ca afara-i jaleeee, se poate ieshi doar dupa ora 6, dar eu n-o tund, abia astept sa-i creasca cirliontzii sa-i fac coditze

Mey, ma anuntzatzi si pe mine cind si unde se trimit pozele, scrietzi asha maaaareeeee cu culoarea roshie, sa-mi intre in oki ca altfel ratez ocaziunea

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

HELLO, REMEMBER ME?

CE MAI FACETI DRAGELOR?
AM DISPARUT EU O VREME, DAR V-AM PROMIS CA NE REGASIM LA BEBEI de 2005.
NOI SUNTEM BINE, ANNA A CRESCUT MARE (8.8 KG. SI 74.5 CM LA 1 AN).
MERGE FOARTE BINE, VORBESTE IN CONTINUU (PE LIMBA EI, PLUS CATEVA CUVINTE PE CARE LE INTELEGEM SI NOI).
TRAGE MAI MULT LA TATA DECAT LA MAMA, E LIPICIOASA CU TOATA LUMEA, ZAMBESTE LA TOATA LUMEA, IUBESTE COPIII SI CATEII.
ACUM STA CU PARINTII MEI FIINDCA EU AM INCEPUT LUCRUL DE O SAPTAMANA.

SIMONA SI ANNA

Mergi la inceput