Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
elisor spune:
Ne-am adunat si noi prin casa, nu inainte de a da si o tura prin Carref..., pretext sa iau fructe, dar ma bucur ca am fost, i-am luat lui Bibi cateva perechi de sosetutze sa asorteze la hainute si un asternut de pat ca in semihaosul din casa aveam chef de ceva nou.
Pus Bibicu' la nani si da-i urlete, eu nu inteleg de ce la pranz doarme singurica fara probleme si mult, iar seara parca o pun pe jar.
No, am hatanit-o in brate si in 5 minute slofanea.
Aaaaaa, am inceput si noi operatiunea spalat pe dinti, dar am schimbat periuta ca aia normala nu-i placea si i-am luat "Nenedent", parca cu periuta pe degetar, moama ce-i place.
Of, dar am si un ghimpe in suflet: azi dimineata am observat o umflatura la funduletz, nici nu stiu cum sa descriu, ca un firisor de carne?! Imi trec prin cap tot felul de minuni, dar sper sa nu fie nimic serios. A avut careva dintre bb asa ceva?
Laura accent zici tu? Apoi numa' ardeleneste nu vorbesc desi mi-ar fi placut, cat am stat 4 ani la Cluj capatasem oaresce influente, dar revenirea acasa m-a desetat.
Iti multumesc inca o data pentru gestul tau altruist, un mare
de la Bibi mic si
astea-s de la mine, sper sa-i placa ca eu nu mai am rabdare.
Monicica si tie
pentru carticica si iti multumesc pentru tot.
Andutzy si eu am executat un copy dupa reteta (era bine si live) si sper sa nu zaca ca multe altele si sa ma invrednicesc sa fac si eu, curand.
Vazut Dragoselu, chiar ca seamana cu tine. Alea numesti tu bulanele?
Descarc pozele si-ti arat bulanele adevarate ![]()
Noi:A+B+C+D+E
Androix spune:
Andutzy, nu arunc, doamne fereste, scuzeeeee. Am vrut sa-ti rapsund si am uitat 
Deci: am citit doar articolul I ![]()
![]()
unde zice cine beneficiaza de cic. Sunt acolo mai multe situatii printre care: cine a muncit 12 luni inainte de nastere si alta sit. cine a fost in cic 12 luni inainte de nastere.
Ce nu am inteles eu, si probabil asta zice undeva mai departe de articolul I (
) este daca cele doua situatii se pot cumula asa cum sper eu si cum zici si tu: adik sa ai 10 luni de cic si 2 de contract de munca, de ex.
Oricum pana una alta eu sunt rablagita rau cu picioarele si neaparat vreau sa-mi revin un pic, sa vad ce am si sa ma fac bine. Pe de alta parte imi astept ciclul de joi-vineri si nici urma...
Da neaaaaah, nu cred io asa ceva, desi o colega d-acia de pe DC e gravida a treia oara cu trompe legate cu tot asa ca ce zic io de caucioace...?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Gata mi-am culcat copii,inclusiv ala mare si negru de respira greu,mi-am pregatit jucariile pentru maine la bucatarie si acuma stau si ma simt bine in marea-mi nesimtire ca tare vaca desalata m-am mai facut...ma vaiet intr-una ca nu-mi vin hainele dar in schimb crap biscuiti cu cioco la ora asta,inghetata in Mamaia si alte bazaconii de-a lungul zilei...
Gabitza astia vor fi copii materialisti pentru ca is facuti far apic de coincidenta
in numar masiv dupa legea cu indemnizatia...ca si io ma sperii cand vad cate burticele vad si copii mici mici...chiar asta seara la o terasa am vazut un bebelus fix cu un an mai mic decat Delia si m-am socat ce diferenta majora este intre ei...
Cuscra sssssttttt....taci si nu mai zi la nimeni ca nu am depus inca actele pentru alocatie...insa saptamana asta o fac sigur...si se da retroactiv,cel putin la noi...ca atunci cand am fost sa iau cererea le-am spus alora ca doar ce am venit in tara
(as vrea io)si ca as dori sa fac dosarul pentru alocatie si mi-au zis ca alocatia de stat se da retro,doar ajutorul ala de nastere sau cum naiba io zice nu...asa ca in lenea si prostia mea io tot sper...
Cu oala nu te stresa si supara...vorba lui tata,Dumnezeu sa-l ierte,doar are timp pana se-nsoara sa invete sa faca la wc...oricum is micuti(io acuma cred ca mai mult imi caut mie scuze ca nu pun fata la oala)...
Bianca are cuscra draga 10 ani fara 4 luni...vai de sufeltul meu ce ma asteapta....ferice de voi care aveti baieti...
A...budigai din aia impermeabili am vazut pe un site si sunt vreo 500 de mii sau varianta de schimb la TCM niste jlipi la vreo 150 de mii inautru cu flotir si pe-afara un fel de musama...la banii astia merg luati vreo 2-3 de schimb...
Ioana imi pare rau ca nu a iesit cum ati fi vrut voi...las ca si a mea a urlat de-am zis ca moare...ce sa le faci ...nu stau ele cand vrem noi si asa va fi mereu...esentialul a fost atins...fata se va marita devreme,voi v-ati betivanit,agentul economic a castigat, etc...toata lumea multumita...
Noi ne simti mai bine,saru'mana de intrebare...Delia a rarit-o cu tusea iar la mine-i bine inspre mai rau dar ma descurc...
Elisor urechea mea fina de politai depisteaza ardelenii de la o mila
...asa ca esti pe sufletul meu...maine te anunt ce-mi spune tanti aia la posta...poate nu patesc precum Clara desi am toate sansele...abia astept sa ma dau in barci cu functionarul public de la posta
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreea.a spune:
Multumim frumos pentru urari! 
Apropos de functionari, ma arde rau sa scriu si eu ceva. Dar mai intai o intrebare: isi mai ia cineva indemnizatia de la Oficiul Postal 30? Din Buc, normal. ![]()
Bai, deci am niste probleme cu astia de nu pot sa va explic. E a treia luna cand ma duc in cautare de indemnizatie care are obiceiul sa se ascunde de functionarii de acolo de n-ati mai pomenit asa ceva. Aia nu stiu, n-au vazut, banuiesc ca o sa vina postasul la un moment dat, moment care se prelungeste dupa 20 in fiecare luna.
Credeam ca au ceva cu mine, dar joi cand am fost acolo (a doua oara pe luna asta, evident!) am mai intalnit o mamica in aceeasi situatie, care statea in alta zona, deci avea alt postas. Deci nu postasul e de vina. Dar cine? Nu se stie! Imi tot raspund ca nu si-a facut postasul programarea, ca nu a vrut. Al naibii postas!
Luna trecuta am intrebat-o pe diriginta postei cum sa procedez sa nu mai astept postasul si sa-mi ridic banii direct de la posta. A zis ca nu trebuie sa fac nimic, ca a inteles. Da' de unde? Luna asta - aceeasi problema. Bun. A doua zi ma duc cu cererea scrisa in dinti si cer numar de inregistrare (cum ca au primit-o). Ce credeti ca mi-au dat asa ceva? Noo.. Nici macar numele dirigintei nu l-am putut afla. Pana la urma a venit aceasta din urma in persoana, sustinand unele si altele (baliverne, mai pe scurt), printre care si ca banii ajung la ei tarziu. I-am demonstrat ca nu e asa, ca luna trecuta am fost (pe 15!!) la Directia de Protectie Sociala din sectorul II si mi-au spus ca banii sunt la oficiul postal 30. I-am zis ca pot sa ma duc a doua zi sa verific, in acelasi mod, daca au primit banii pe luna asta. Atunci tanti imi intoarce spatele si ii zice functionarei "Da-i draga banii!". 
Cu ce ma ocup eu acum? Am scris o reclamatie luuuuunga, mult mai lunga ca acest mesaj, la Directia Regionala de Posta Bucuresti si maine ma prezint cu ea in dinti. Sunt plina de nervi! 
Danelutza spune:
Asha vazut pozici...
Loreen mama dar ce scumpe sint fatucele tale, aia mare da moarte in baietzi, asta peste vreo 2-3 ani, iar Delia e dragutzica foc cu ochelari. Acum vinde-mi pontul, cum ai reushit s_o faci sa-i lase pe nas, ca eu am probat prin magazine sa-i iau Isabellei si-i arunca, nu-i vrea. Poate nu-i place pretzul 20 euroi ![]()
Gabitza frumushel umblaretzul, am vazut filmuletzul tot-tot, poza unde-l tzine pe tati de git imi place mult. Se vede ca-i alintatura mica ![]()
Ioana si a mea a urlat la motz, era somnoroasa, mai lua si medicamente, si saracii copii in harmalaie, noi astia batrini si fara minte, mai vrem sa si zimbeasca daca se poate. Nici Isabella n-a ales banii, tot i-a invirtit pe-o parte si pe alta, la sfirsit i-a prins, ca deh avea nevoie sa-si cumpere tzigari, asta dupa ce alesese de pe tava bricheta si trabucul. 
Elisor nu-ti baga ginduri rele in cap, poate n-are nimic la funduletz, dar ca sa fii sigura, du-te la pediatru, asha te linistesti.
Fetelor, umblareatza mea m-a omorit zilele astea, dar azi parca mai rau ca pina acum. Vrea peste tot, mishuna de n-are aer, cind oboseste de mers, ca nu cumva sa mai ia cite un k-ur de pamint, ma ia de mina si ma duce pe unde vreau si pe unde nu vreau. Aveatzi dreptate, s-a dus linistea mea
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
elisor spune:
Androix cum naiba cu trompe legate????????? Si eu am asa ceva, ar fi chiar culmea sa mi se intample, solutia ar fi sa-si faca si soatza vasectomie.
Maine mergi la doctor, nu? Cardio, picioare...
Monu da ce-i la voi in Maramu'?
Laura 
ha, ha. Mi-ar place, dar nici vorba...de ardeleneasca.
Ce pregatesti maine bun? de abia astept sa fac si eu tiramisu tau celebru, zici ca-mi iese?
Andreea.a succes maine cu reclamatia.
te sustin.
Sa va arat o fetita suparata si dar mi-a trecut
elisor spune:
Danelutza ma bucur ca mai pot sa huzur inca vreo luna-doua, Bibi devine experta in mersul in 4 labe si in picioare dupa obiectul dorit, dar pana acolo unde sunteti voi mai e cale lunga.
Laura ce fete frumoase ai, spune-mi si mie trucul cu ochelarii pe nas, dar tu ai facut plaja?
Gabitza ce poze colorate, dar cine e bruneta lui Andrei? Pare sa-si tina bandana pe cap fara probleme, cum faci? Apa a fost calda?
Mai am de vazut poze, noapte buna!
gabitzam spune:
Eli, bruneta lui Andrei e verisoara lui Tatiana, adica fata sora-mii. Andrei e nascut in aceeasi zi ca ea, pe 25 mai. Doar ca Tatiana a implinit anul asta 18 ani iar Andrei 1 an ![]()
Apa este inca foarte rece, nu l-am bagat decit cu piciorutele. Nu i-am luat inca nici colac. Poate daca mai prindem un weekend mai prin august, sa fie si apa calda. Acum sta cu bandana pe cap bine, fara sa facem noi ceva special. De fapt suspectez ca bona l-a invatat ![]()
Ioana, lasa fata in pace ca n-a luat banii. Treaba ei e sa gaseasca un baiat cu bani
Ca Andrei de exemplu, care s-a infipt din prima direct in bani, desi nu vazuse niciodata pina atunci ce-s aia.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Iulia... 
LA MULTI ANI Luana... 
Pentru o cauza nobila ma coc in bucatarie de ma iau dracii...imi pusesem eu ceasuls a sune la 6 dar nu a fost nevoie ca al meu copil drag si scump deja vocifera in patut...asa ca mi-am intrat in rolul de bubulina gospodina...
Multumesc pentru complimentele la adresa fetelor...
Elisor,Daniela nu i-am facut nimic in mod expres ca sa stea cu ochelarii la ochi...sta vreo juma de ora dupa care-i ia si ii roade sau ii arunca jos,depinde de dispozitie...cred ca-i plac ca-s de firma
...de la chicco ...sincer nu i-as fi luat insa mi-au placut atat de tare si statea cu ei la ochi atat de increzuta ca i-am luat....
Elisor aseara am uitat sa-ti spun de fundulet...asa am vazut si eu la Delia,nu tot timpul si uite ca nu am urmarit in mod expres cand apare...prima oara am zis ca este vreo legatura cu parazitii ca se mai ascund nemernicii in pliurile pielii,apoi m-am gandit ca apare in perioadele cand era mai contipata...acuma de exemplu i-a disparut...
Papa bun fac un bors de perisoare si o supa de pui(care am reusit sa nu strecor in chiuveta)cu taietei de casa iar la felul II niste spaghete cu sos de rosii si piept de pui afumat ca m-a tampit Bianca de cap si pui cu fasole verde si sos de smantana...si uite asa m-am rezolvat pentru toata saptamana...
Aaa....eu nu fac plaja...doar pazesc copii...![]()
Andreea.a eu am facut circ in toata regula la posta de-a lungul carierei mele de mamica care ridica alocatia...am trecut prin diverse faze incat ma mir ca nu m-au dat alea la urmariti generali, insa sunt de-o impertinenta si o nesimtire incalificabila...inca nu am intalnit acel factor postal amabil,sau cel putin fara greata curgandu-i valuri valuri....
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"