Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 29
adseana spune:
Ligia mersi frumos!
Am reusit sa pun poze in albumul 21..daca aveti un pic de timp si va face placere...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ligia13 spune:
adseana, Alexandra este o bombonica de fetitza. Desi am treaba la serviciu, zic hai sa arunc un ochi! EE, si m-am uitat la toate pozele. Super protagonistii, super locurile pe unde ati fost!
Ce fericita e ea in piscina!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
carmenduta2003 spune:
Multumesc pentru aprecieri, Daria, Andruzza, Adseana si Ligia.
Rares avea chiar patru codite in pozele respective, mai avea una la ceafa, pentru ca este extrem de cald in casa, cam 33 grade, iar el transpira fff tare. Cum nasii ne-au spus ca pot sa ajunga in Constanta abia la sfarsitul lui iulie, pentru taierea motului, a trebuit sa gasim o solutie ca sa ii usuram lui Rares chinul pletelor lungi, dar el nu realizeaza ca incercam sa-l ajutam si trage de codite sa le desfaca.
Am vazut pozele cu Brien. Cand a scris Daria ca l-a tuns am fost cam dezamagita ca si-a pierdut pletele frumoase (nici pe Rares n-as vrea sa-l tund, imi place mult cum ii stau carliontii de la spate, dar cred ca n-am incotro), dar pozele au aratat un Brien foarte frumos si cu o tunsoare interesanta. Mi-a placut mult.
Am vazut si pozele cu papusica Alexandra, foarte frumos imbracata, ca de obicei. Cand ma uit la fetisoara ei, imi zic ba ca este leita tati, ba ca seama cu mami, oricum sunteti toti niste frumosi. Cred ca voi doi semanati putin, Adseana, tu si sotul tau. Ai mai slabit cumva, ca asa se vede din poze?
Ligia, Rares nu seamana cu nici un vecin sau prieten, n-avem prieteni asa de blonzi
. Tatal meu a fost blond si are ochii albastri, si sotul meu este blond inchis, dar nu se vede in poze. Sotul meu a avut parul aproape alb pana pe la 14-15 ani, apoi a inceput sa i se inchida culoarea. Cred ca nici Rares n-o sa ramana asa de blond.
Simonela am vazut o Andrada frumoasa si delicata, care merge foarte bine singurica. Vezi, si tu iti faceai atatea griji...
Gegea, sper ca ati ajuns cu bine. Va doresc sa va distrati foarte bine.
Fetelor, la noi in casa este foarte cald. Azi Rares a transpirat asa de tare la cap ca ii mirosea parul a acru. I-am facut baie pe la 13,30 si l-am culcat. Nu stiu daca sa-l mai scot diseara afara, mi-este frica sa nu raceasca. Acum doarme dus, saracutul, se simte mult mai bine.
Vroiam sa va spun ca am fost si noi o singura data la plaja, nu ca Mamacita, care este mai curajoasa sau are un copilas mai cumintel. Cum am ajuns pe plaja, Rares s-a repezit la nisip si si-a bagat de cateva ori mana plina de nisip in gurita. Si-ar fi bagat mana incontinuu, dar l-am pazit ca un uliu. Apoi se ducea la toata lumea pe plaja, tipa ca vrea galetusa plina cu apa, ca sa si-o rastoarne pe el, si dupa aceea se umplea pe tot corpul cu nisip. Cand l-am imbracat sa plecam avea nisip si in fundulet. Nu stiu ce sa ne mai facem cu el, ca-i tare nazdravan.
Am vazut ca Alexandra sta cu palariuta de soare pe capusor. Rares isi arunca imediat ce are pe cap, indiferent ca-i sapca, palarie cu elastic sau caciulita legata sub barbie. Mi-este frica sa-l mai scot cand este soare afara, pentru ca sta numai cu capul descoperit. Ai vostri sunt mai docili din punctul asta de vedere?
Poze Rares
Varsta Rares
rrox3 spune:
Am vazut cateva pozici ![]()
Daria nu mai plange, Brien e la fel de frumos si fara buclite!
Ba chiar pare baiat mai mare! ![]()
Adseana si tu si Alexandra aratati din ce in ce mai bine! Super vacanta! Si da, iti sta bine cu amandoi! ![]()
Carmen Bestiale pozele cu Rares si copilasii din vecini
Rares e tare pletos si tot frumos ca Brad Pitt ![]()
Atat am apucat acum. Promit sa recuperez si cu celelalte. 
Zuzunaki La multi ani lui Ioti! Si multe scuze pentru intarzierea urarii!
Acum am citit...
Noi maine plecam cu Ioana la tara. Mariuca si parintii mei sunt deja acolo. Asa ca luni va mai scriu. Sper sa fac si un album cu poze saptamana viitoare. M-am apucat sa caut poze din ultima luna si spre marea mea suparare am constatat ca nu prea are poze cu carliontii...
Am cam pozat-o doar pe afara si e mereu cu palariuta pe cap... Mor de ciuda... da' las' ca-i cresc la loc in cateva saptamani si vi-i aratam atunci. Pana una, alta, pot sa va arat gramajoara de carlionti tunsi cel mult... ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Uitasem sa-i spun Ligiei despre dentisti...
Nici Mariuca nu l-a lasat pe dentist sa-i faca nimic. Cu chiu cu vai a vazut omul ce are in gura si cam asta a fost tot. Si ea are doua cariute mici. Una inca de anul trecut, dar am sperat ca nu avanseaza si scapam de ea odata cu maseluta care e de lapte. Anul asta insa s-a marit putin si a mai aparut una asa ca ne-am programat la dentist. Cu pregatirea de rigoare. Explicat si rasexplicat. Degeaba. Mi-a zis ca ar vrea sa stea, dar nu poate, ca-i e frica... Acum nu are voie sa mai manance nici un dulce (cu exceptia tortului de ziua ei) pana nu plombam cariile. Sper s-o motiveze suficient cat sa-si invinga frica ca altceva nu prea pot face. Fara colaborarea ei nu-i poate umbla cu freza prin gura. Sa vedem.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
adseana spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri, Ligia, Carmen, Rrox
Carmen mersi!Daaaaaa...am slabit un pic, vreo 5 kg...dar mai aaaaaaam...
.Alexandra accepta si caciulita si palarioara pe cap.Nu comenteaza deloc, s-a obisnuit.
Rrox sa va simtiti cat mai bine la tara, sa profitati de vremea buna si aerul curat!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png