Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 28
ninocikap spune:
quote:
Originally posted by dariaevelin![]()
s-a intors alessia
Dariasi tigrutul vesel, Brien
![]()
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
pai si unde e...? sa vina incoace la
si la
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Ligia nu am gasit nimic concret cum sa il faca sa treaca de frica.. decat ca trebuie sa gaseasca un stomatolog care chiar se pricepe la copii si care eventual are si un cabinet super aranjat cam ca pentru copilasi...cum discatau fetele aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75370 ca avea si ecran pe care dadea copiilor desene ... dar cabinetul este in bucuresti...
imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. banuiesc ca metoda cu recompenarea au incecat-o deja... sa ii promita ceva ce isi doreste foarte mult... daca merge la dentist..
Poze
gegea spune:

Scriu pe fuga, deoarece suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru plecarea la Cluj si mai am inca destule de facut.
Daria e bine, am inceput sa-i dau si laptic, ii maresc cantitatea de la zi la zi si se comporta ok. I-am repetat analizele si au iesit bine, slava Domnului! De papat, papa tot numai ce ii place ei foarte mult si oricat de foame i-ar fi, daca are o masa ce nu o prea multumeste ca gust, pur si simplu nu mananca (da' cere paine la schimb
).
Cam atat, nu am citit din urma si nici nu mai apuc.
simonela, am salvat nr. tau de telefon si te voi cauta intr-una din zile, sper sa reusesc sa-mi dozez timpul in asa fel incat sa fac tot ce mi-am propus. 
Va pup pe toate si ne "revedem" peste o saptamana! 
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata dragalasa
Varsta Dariei
teodora racz spune:
Nino voi cum mai stati cu acomodarea?
Danuta ii pui in biberon laptele+cereale sau le dai din bol?Antonia primeste seara cereale dar nu totdeauna vrea sa le manance din farfurie;folosesti tetina pt.mancare groasa?
ninocikap spune:
Teodora din ce in ce mai bine, multumim de intrebare. in seara asta am plecat prin oras.. prin apropiere iti dai seama..
si cand m-am intors... deja dormea prichindelul... ca dormise si putin rau la pranz doar vreo 40 de min. se pare ca reactioneaza un pic mai bine daca nu sunt in casa. aaa si laptele i l-am facut cu gris ca sa il dea cu linguritza ca asa accepta de la maica-mea , nu vroia sa o lase sa ii dea cu sticla.
Poze
teodora racz spune:
Nino ma bucur ca incepe sa stea mai mult cu mama ta;inseamna ca sunteti pe drumul cel bun!
andrruzza spune:
carmenduta, copilul tau e din ce in ce mai frumos
Si ce haios e cu trei coditze:)
daria, e frumos rau Brien tuns. Poze de cand eram tanar?
gegea, drum bun si vacanta faina la Cluj!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adseana spune:

Apar si eu iar pe aici...am absentele motivate, sa stiti
...am fost plecati la nasi in Ungaria, intr-un miniconcediu
Alexandrei i-a placut enorm de mult pe acolo, vreme super, s-a jucat cu copii nasilor si cu fetita veriosarei mele...ce mai a fost super!Drumul a fost destul de suportabil, am facut cam 7 ore incolo si vreo 9 inapoi (ne-am oprit la Budapesta intr-o scurta vizita a orasului)
Acum ne luptam cu o mica raceala, mucisori si gat rosu, dar febra nu a facut...i-am dat tratament de la dr. homeopat (deci fara antibiotice
)
nu am reusit sa citesc prea multe pe aici...pe timpul zilei nu am stare de ea, si e fffff cald...
Alessia

welcome back!!!!

Zuzu
Sofiei cea cuminte si ascultatoare.Ce bine ca s-a hotarat sa mai stea la mami in burtica
.Ai grija de tine!Bubu? e tot suparat din cauza maselutelor?
Daria sa nu te mai aud ca plangi!Ginerica al meu e un scump cu sau fara plete!!!!!Da? Mie imi place fffffff mult si asa, tunsulica!![]()

Carmen l-am vazut si pe Brad Pitt al nostru...ce ine ii sta cu trei codite!Si ce mare s-a facut....
Am sa incerc sa pun si eu cateva poze din concediu...
Va pup pe toate!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ligia13 spune:

la noi azi parca intrece orice masura caldura. De la ora 8 ardea soarele de mama mama. Si am avut ceva treaba la poshta, unde erau 50 grade
adseana, bine ai revenit din concediu!
si sanatate Alexandrei
daria, si eu am plins cand l-am vazut pe Radu tuns. Am plins vreo 3 zile. Cand il vedeam, parca nu mai era copilul meu. DAr, put sa-ti spun ca am vazut poze si e la fel de frumos!
carmendutza, am vazut blondutul. Mai da ce dragalas este! Dar cu cine seamana saha blundutza, ca mami si tati par mai brunetei
mamacita, tot virusata esti?
Daria, da unde e alessia?
nino, multumesc. A incercat colegul multe metode . Ultima oara a muscat-o pe doc de deget. Anyway, isi da seama si el ca nu a gasit doc rabdator, care sa-l convinga sa stea. Si la injectii e jale cica, dar cand a facut vaccin cu clasa a rezistat ca un erou de rusine.
gegea, distractie placuta la Cluj!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)

si tigrutul vesel, Brien