Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ripley draga, dar cine-i da?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele

Se pare ca nimeni nu ne-a dus dorul :((, dar nu-i nimik noi perseveram.
Eu i-am dat cam acum o sapt mamaliga cu branza si smantana si a fost tare bun.
De aseara Dragos doarme pe burta si eu nu mai dorm :) ca-l pazesc nu cumva sa se sufoce (mama stersata). In rest in we am fost la casa de la tara unde copilu a stat in piscinuta si a fost tare fericit. Si a si mancat ca spartul la aer... un ditamai castronul cu ciorbita de vita cu painica si smantana.
Va pup

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La multi ani de 7 ani,
Mandy. Sa petreceti impreuna cel putin de 10 ori pe atat, sanatosi si fericiti si sa va cresteti cu drag si in armonie copilul (copiii).

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor!

Iata-ma ca am revenit, nu in forta de altadata, probabil ca m-a topit caldura asta infernala. poate mai slabesc...evident, glumesc, n-am eu norocul ala !

Pentru Ilenutza, Catutza, Felicia si nu numai, cate un pupic.Canutzei si Dienutzei cate o icra. N-am disparut, si nici n-am fost nemotivat, sunt extrem de prinsa in activitatzuri... pacat ca nu mai am timp sa savurez ca asta iarna postarile voastre.

Acu' vin de la dentist. Extrem de zapacita, m-a haratit nemernicutza aproape 1 ora, slefuieste un dinte, deh...Parca era picamer chestiunea in cauza, pricajenia aia, o simt si acu' pe creier, asa ca scuzati dezlanarea cu care am scris.

Sebi e bine, intre bubele de primavara si vara, in vacanta...
Creste, joaca la greu Medieval Conquest, s-a si bronzat nitel...

Intreba cineva cum dorm bebeii. Uite asa.

Dordia noi ne racoream in balcon, intr-o barcuta mica gonflabila, in care era si putina apa caldutza. Dar la voi e de-a dreptul original.
Va pup, si ... o sa mai revin.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Si la noi e caldura mare!Azi bb a stat doar in pampers, dar putin, de proba.

Dordia, ne faci pofta!

Pisi, scump baiat!

Mandy, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dayssy, colega mea de regiune,nu te-am uitat, numai ca ...caldura mare, nenicule...
Ma bucur ca v-ati distrat la tara si v-ati racorit la piscina....

Noi facem poze
in casa, ca altceva, variante, n-avem...

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara mamici si pitici!
Am incercat toata ziua sa scriu dar nu a mers ,nu stiu de ce ,poate conexiunea e de vina ,sper sa mearga de data asta!
Orlando e inca tare cacacios ,dupa multe scaune moi ieri ,cam 10 la numar ,azi a avut vreo 6 dar normale ,tari chiar ,cu toate astea pe mine ma sperie ,e normal sa faca de atitea ori intr-o zi ??Deci nu e diaree ,sint scaune normale dar cu ceva mucus ..I-am dat supa de morcov ,mucilagiu si smecta ,ce altceva ii mai pot da?
Al meu bb e traspirat non stop ,e tare rau de caldura ,cu toate ca la noi nu-i asa cald si mai dau si drumu' la aer ,il mut in alta camera si revenim ,ca alfel curg apele pe el :)

LA MULTI ANI PUIUTILOR DE AZI ,SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor ma bucur ca v-a placut de noi si ca v-ati uitat la poze.

Sa ne traiasca bbii ca taaare sunt frumosi la varsta asta dar si mai incolo. Eu am noroc cu bunicutza mea care de cate ori vad cate o faza misto sau ciudata o las pe ea cu el pana pun eu mana pe aparatul foto ca pe camera...mai greu!

Fetelor vreau sa va zic ca fi'miu azi s-a kkat de 5 ori . de trei ori cate o tona si de 2 ori mai putzin. toti kktzeii solizi iar ultimul a fost dupa ce a adormit adineauri, cand m-am dus sa-l invelesc cu paturica era kkat pana in gat ca iesise din pampers si murdarise patul,pe el...etc. Deci l-am mai spalat odata si l-am schimbat si acu...doarme linistit. Sper sa nu fie nika ca...parca asa mult nu a facut niciodata. Il urmaresc si zilele urmatoare. Si culmea e ca azi a mancat mai putzin decat in alte zile de cald cred. Offf incep problemele cred. Dar sa dea Domnul sa avem putere sa trecem peste ele!!

Mandy si imi pare rau pentru pierderea suferita!!! Nu am stiut!!Aniversare fericita si sa va dea Domnul tot ce-i mai bun in lume!!!

Cuscra Feli ai vazut ce ginere ai???? Eu ma mandresc cu nor'mea asa ca...si tu sa te mandresti cu ginerica!!

Fetlor eu ma duc la nani asa ca va doresc o noapte linistita si frumoasa!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna noaptea si de la noi!

Multumim fetelor care au intrebat de sanatatea lui Titi: suntem mult mai bine, dormim noptile ok, mucii au scazut f mult, dar mai sunt cativa, de samantza!
Am fost pe drumuri in week-end, la Cernica, la mami a mea o gramada, ca deh, moare daca nu-si vede nepoata mai mult de o zi...

Amu, sa va aratam cu ce ne mai invrednicim noi:
- ne dam in leagane
- misunam peste tot si escaladam orice obstacol care ne iese in cale
- mai nou, ne bagam in dulap

Am si o lista de raspunsuri, dar s-a facut tarziu pana am citit totul din urma, asa ca revin maine cu ele. Sper!

Pupici la tot poporul si nani placut si RACOROS!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara dragi mamici si bebici !

Dordia , super loc de racorit v-ati gasit ! Noi nu am experimentat inca asa ceva, ne racorim doar in cadita.

Noki , ce mare si nazdravana e Sarah ! Vad ca deja umbla prin dulapuri...maine-poimaine va scoate totul din ele si sa te tii atunci !

Mandy , la cat mai multi ani de casnicie!

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput