Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

DORDIOOOO ce fain e Stefanelu in chiuveta...manca-i-ar mama ochii lui aia albastrii si poza murdarici cu dintisorii si gura la urechi e bestiala... supertare, fain l-ati prins

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bai,Dordiutzo,mi-ai inseninat ziua asta cu pozutele lu'Stef!!
Super tare!
Ce bine sta el in chiuvetik,ce baiat mare s-a facut!
Sa-ti traiasca voinicu'!!
bai,voi ce le mai dati bebelacilor in afara de clasica gustarik de fructe si supa de legume!?
Avem voie de exemplu mamaliguta cu iaurtel,sau smantanik mai slaba?
adik,sa mai diversificam diversificarea,dracului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

azi am fost la vaccinul de 6 luni. Serban a fost cuminte, sper sa fie ok. iar ploua la cluj, dar e ff cald in apartamentul meu, 26, 27 de grade. bebe sta in tricou si pampers.e groaznic de cald.
si noi am primit fier, dar calciu nu, sa vedem ce facem, ca noi suntem doar la inceputul diversificarii, o singura masa am introdus fara san.
la multi ani celor care azi implinesc un numar de luni, sanatate tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, iti multumesc pentru...condoleante...atenta ca de obicei Sper ca Nati e ok si va doresc sa aveti un concediu fain.

Pup, la bebeii care sunt bolnaviori sau care au cazut in ultima vreme. Fetele care pleaca in concediu sa prinda vreme buna si sa se distreze cu prichindei cu tot.

Fetelor, va doresc sa aveti o viata frumoasa.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

HI!

Unde a plecat toata lumea? La mareeeeee?

Silvia, am citit ca si alte fete dau mamaliga cu smantana la bbi.Eu abia sunt la piureul de fructe!

Felicia, ms pentru pont: am luat un mixer vertical si e f. f. bun!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea, Ioanap, Paulai - La multi ani!
dordia eu nu mai zic nimic de poza, nici nu ma asteptam sa fie altfel! E baiat mare, se spala singur, manca-l-ar mama de ginerica educat!
Buluci si eu am vizionat poze, tare-tare dragutzel baiat ai!
Madau bravo ca ai scapat de bubutze!
Si noi am papat ieri pepene galben cu branza, yami-yami!!!
Bianca_mo mai baga mai 2 mesaje si scapi de moderare, iti apar si tie mesajele in timp real! Uite, de exemplu spune-ne cate picaturi de Fe v-au prescris? Noi 15 - hmmmm, cam mult!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Felicia ms pentru pont
noua ne-au fost prescrise 3 picaturi de fier preventiv pentru ca ar fi varsta la care in laptele meu a scazut concentratia de fier.

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Va doresc o seara frumoasa si somn usor la bebei si mamici

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dordia..... frumos baiat, mare si zambaret si cu dintisorii aia si manjit cu iaurt e bestial.
Mandy, am vrut sa te sun, dar mi-am zis ca poate nu e momentul.... data fiind situatia.... Scuze, mi se pare putin "ciudata" urarea ta cu viata frumoasa catre noi, esti doar in pasa proasta sau ce se intampla? Mi-a "sunat" trist si de despartire fraza :( Tu cand te intorci la job?
Feli, nu-i cam mult cu atata Fe?
Bianca, voi in ce zona stati?
Silvio, mamaliguta si eu fac curand, e sanatoasa, nu pricep de ce se recomanda dupa 1 an... de fapt dc bananele si pestele sunt alergene, mamaliga o fi bomba pt stomac :))
Ma gandesc cu nostalgie la conferintele noastre de 1 zi intreaga, ne-am rarit pe yahoo la gre. Si vom fi tot mai putin se pleaca in concedii.... numai noi nu, cel putin papa in august :((Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ripley, nu e vorba de despartire...numai ca moartea iti da o alta perspectiva asupra vietii...si noi s-ar putea sa ne "intalnim" in curand inca o data cu ea...Si atunci chiar ca viata trebuie sa fie frumoasa pentru toata lumea... In plus noi facem azi 7 ani de casatorie si m-am gandit sa va urez si voua o viata frumoasa.

De intors la job....in august si absolut fara chef mai ales ca stiu ca tb sa-l las pe pitic acasa...dar incepem sa nu ne mai descurcam cu rezervele.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput