Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hop si noi, asa, la incheiere de subiect.

multumim celor care ne-au felicitat pt cele 7 luni, si celor care isi fac griji, suntem bine, sanatori. "no news is good news"... asa zic unii...

iris sta in fundulet, se joaca singurica cu diverse, de preferat sa faca zgomot si lumini. a zis si mama si tata, dar mama zice mai des, mai ales dimineata la trezire... cred ca a descoperit cuvantul magic la care e luata instant in brate.
fix la 7 luni a reusit sa-si www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20060617&ctime=221241" target="_blank">suga degetul, si sa bea apa.

kk des poate fi de la caldura. si fi-mea a facut ieri subtire si de 3 ori... cand noi abia daca facem zilnic!

avem 7280 si 68 cm, +280 g. si nu ne diversificam nici luna asta. adica nu ne lasa dr, daca avem lapte din belsug si ne ajunge, de ce sa stric placerea copilului. a cam strambat el din nas si cu masa de cereale cu fructe, da' na, m-a iertat, sa=mi pot face damblaua cu soferia. in concediu la mare plecam cu sanul si borcanase cu fructe, e complet de acord cu varianta asta.
ne-a zis sa nu mancam piersici si caise de-astea de-acum. sa asteptam productia originala autohtona.adevarul e ca io am mancat si parca is umplute cu aracet, la copil nu i-am dat. cica au avut de la piersici alergii nasoale rau la copii, si sa ma feresc.
cu AR, a zis ca nu-l facem la 7, asteptam 8 luni, si sa vedem ce mai zice sanepidul... ca luna asta au sarit pe ei rau de tot. si ca ei vor sa vaccineze copiii la sf lui iulie... numa ca , daca eu plec la mare... poate scap. a ramas sa vb la tf.

in speranta ca folosesc cuiva cele de mai sus, va pupam si va dorim "caldura mica"...
imi cer scuze ca nu raspund nimanui, dar nu sunt la "zi" cu forumul.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput