Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
Giova spune:
Pai mai Irina nu mai stii ce ai scris sub prima poza cand era Mario imbracat in halat de baie? normal ca la fiu-tu' m-am referit.
ingrid lasa ca am fost pe faza si n-a patit nimic.
Daniela acum am terminat ciorba de pus la foc si spanacul e la spalat. poate, poate s-o spala singur, ca tare nu-mi place sa-l spal.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
irinadum spune:
Giovanna pai pozele alea sunt vechi tu crezi ca mai stiu ce am scris?
Lasa ca poate pun azi altele mai noi ca si asa am terminat lostul seria a doua si nu mai am la ce sa ma uit.
Denisam spune:
Andrea, am fost la nuntzi in canada si de romani si de canadieni.
Dc nu s-au inscris insuratzei la un magazin sa le iei cadou, da-le si tu bani , cec sau cash=200cad e suficient, ca meniul e max 60 cad. SI sa stii ca dureaza pina la 1 noaptea, asa sunt deschise banquet hall-urile.
Distractzie placuta!
Ana- am baut o bere si pt tine la capela!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
AndreaM spune:
Denisa merci mult pentru raspuns.
Asa ma gandeam si eu, ei sau inscris si la The Bay dar ma gandesc ca e mai bine cu un plic si o felicitare, asa isi cumpara ei ce vor.
Andrea a adormit jucanduse pe jos, am pus-o in patut si acum ma apuc si eu de rufe si de curatenie.
pupici dulci,
Diana si bebe Andrea
Bee spune:
L-am vazut si eu pe Mario plin de mancare! Bine ca mananca, eu asha spun. Si cand o vad pe Ana ca-si baga labutele in mancare sau in gurita plina de papa si apoi pe haine, pe scaun sau la ochi, imi spun ca mai bine sa am un copil murdar dar hranit.
AM scapat de vaccin. Ana a fost cuminte de tot. A plans la prima intepatura, am mangaiat-o si s-a potolit, dar a urmat intepatura nr.2, din nou jale mare, dar s-a potolit rapid. Insa n-a mai vrut sa manance. Asta e. E mica si necajita. S-a sculat si din somn pe la 8.30, a mancat ffff putin si a inceput sa planga rau! Apoi am vazut ca pe unul din picioruse era o pata mare rosie in jurul intepaturii. AM pus si eu compresa cu apa plata (ca statuta nu aveam) si s-a mai potolit. Acum doarme in patul nostru. Febra nu a facut si eu sper sa nu faca.
Despre alimentatie, pediatra mi-a spus s-o iau incet cu diversificarea si sa n-o fortez sub nici o forma sa manance cand nu vrea. CArnita pot sa-i dau, insa galbenus si biscuiti, dupa 7-8 luni.
Denisa, ora 6 in IOR. Sa inteleg ca voi ajungeti si destul de tarziu de la VAlcea. Dupa ora 6 eu cu Ana nu ma mai inteleg sub nici o forma. Nu prea e ea "pasare de noapte". Si mai e si traficul de la ora respectiva. Ufffff, mare dilema. Sa fi fost macar cu o ora mai devreme, ma repezeam asa in viteza. Mai meditez la subiectul asta. Sa nu mai spun ca maine am zi de soacra. Azi am amanat-o pe maine si maine chiar tb s-o vada cumva, ca noi vinerea ducem fata la tzara la aer.
Alina, sigur n-o fi si un curent, ceva? Poate n-o fi chiar otita. NU de alta, dar poate scapi cumva de antibiotic.
Ingrid, ai scris de una de alta, dar de Dienuta ta nu ne-ai spus.
Moni, abia acum ai legat-o pe sportiva Di de carutz? LA cat de sportiva e........ma mir ca inca n-a sarit. Eu pe Ana o ancorez cu incredere pe unde apuc, dar tot are un talent fenomenal de a evada. Saptamana trecuta mi-a scapat din curelele de la scaunul de masina si se apleca de zor in fata.
. In trafic! De atunci atata verific cum o leg si in masina, plus ca ochii mei sunt cand in fata cand la ea.
Fetele, ce-i apatia asta in zona? PAi scrieti sa aiba si ochiul meu ce sa citeasca.
J G spune:
AndreaM merci, daca poti sa-mi trimiti la j_manea2000@yahoo.com
Fetelor gagica mea iar face crize de somn si nu adoarme!! Uff..
Mai dar Cata ce face?
Giova, Daniela, caut maine o poza sa va arat cum aratam inainte...
J si Carla (05.02.2006)
anabordea spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Vad ca sunteti in aceleasi razboaie ca si mine, cu dintii, cu somnul si cu mancarea, de fapt la noi cu mancarea e doar partea cu murdaritul ca daca nu-si duce singura lingurita la gura nu se simte bine..toate hainele sunt vraiste! De dormit doarme f bine daca dorm io langa ea...azi de exemplu am adormit langa ea dupa-amiaza ca eram franta si am dormit amandoua 3 ore ca valizele..noroc ca era Gabi acasa ca nici nu am auzit-o pe di cand s-a trezit!!!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Ingrid S spune:
Bee, pai am precizat ca urmeaza partea a 2-a! ![]()
Bine ca ati scapat de vaccin, saracutza de ea 2 intepaturi, ofof! Zi-mi si mie cam cat papa a ta, asa de curiozitate, desi e cam cu o luna mai mare...
sa-i treaca umflaturile alea naspa!
Eu ieri am avut o zi super! Copilul a urlat groaznic, aprox o ora, am vrut sa ma imbrac si sa merg la spital, tipa si tipa incontinuu, nu se mai oprea din plans...il pasam de la mine la sotz si invers, cosmar nu alta. Era constipata, ca facea un botz mic si tare de kka, i-am pus si supozitoare, dar tot asa facea..poate de la morcovii din supa, de la biscuitii cu mar din care a mancat 4 liguritze...nu stiu, dar ma cutremuram de fiecare data cand urla...mi-a facut creierii varza.
Am zis ca o iau mai incet cu diversificarea...azi la supa doar jumatate de morcov, dimineata cereale cu lapte cu piersica si mar, din care n-a vrut aproape deloc...m-am enervat la culme, dar azi n-a mai urlat.
Ii bag lapte si gata, un pic de supa acolo si salut!...prin asa ceva nu mai vreau sa trec.
In rest e dulce foc, rade, ne vorbeste, sta cuminte in patutz si se joaca cu obiectele agatate acolo, uneori uit ca am copil, mai ales la cafeau de dimineatza..
Am plecat ca trebuie sa-i fac papa.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Hello gagici,am avut o dupaamiaza cu nervi.Pe Dia a apucat-o azi greva la tzatza - a papat doar prin somna si acu dupa baie laptic! In rest, a bagat in ea pe la 19 piureu din 3 caise si juma de banana - plus branzica si cereale.Dar lapte ciuciu. A urlat la greu din cauza dintilor si ca nu voia tzatza ,eu m-am enervat si n-am mai scos-o nici la plimbare! Ca Ghita a zacut azi,l-a apucat o criza de fiere acu dupaamiaza.Am dus-o la fratelo in apartament unde a tras un pui de somn,dupa aia s-a calmat.A venit si fratelo din Grecia cu 600 de fotografii
pe care le-am descarcat
si apoi s-a si uitat la ele.In timpul asta am pus gagica pe o saltea pe parchet si...surprise! N-am avut treaba cu ea vreo ora! S-a tavalit pe acolo si a smotocit pe jucarii de am crezut ca nu mai ramane nimic din papagal de exemplu ! Si eu ca fraiera n-am pus-o asa pana acum!
BEE eu chiar n-am legat-o pana acum in carucior,se mai intorcea ea, dar eram cam tot langa ea si cu bara aia din fatza e mai greu sa aterizeze.Eventual cand e ridicata,dar asa n-o las singura.O fi ea miscacioasa,dar si cat a stat pe saltea s-a rasucit in jurul axului de a ajuns cu capul in toate directiile cardinale,s-a rasucit cand in dreapta ,cand in stanga...in schimb,nici vorba sa ajunga cumva pe burta! Dar daca o pun pe burta,intr-o secunda e pe spate la loc! Mai e si cand incepe sa se taraie,dar mai rar.De fapt o pun din an in pasti pe burta
Numai o enervez asa.
Iar nu mai stiu ce si cui voiam sa va zic ...
A...si la noi hainele sunt in ultimul hal la ,mai ales bodyurile.Pana acum papa destul de cuminte,acum s-a prostit de cap! Pe langa ca da din picioare non stop,le mai si ridica pe bara aia de la carucior (ca ala e si scaunul nostru de masa
),se lasa in jos,intoarce capul in toat directiile de o nimeresc tot prin nas si primprejur si culmea,tot ea se enerveaza daca nu ajunge lingura cu papa la ea in gura atat de repede cum vrea ea!Zilele trecute Ghita era sa faca criza de nervi cand a incercat sa-i dea papica
Zici ca ii facea in ciuda!
Hai sa trimit mesajul ca si asa am mai pierdut unul 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
T_Ioana spune:
Ingrid, pai morcovul fiert constipa foarte tare....noi cand eram in spital cu diaree doar asta mancam, supa de morcov si uneori mucilagiu de orez! Sanatate puiutei, sa-i treaca constipatia.
Al meu cupil imi face creierii varza seara, ca dupa ce papa cam 110-120 ml lapte cu cereale il apuca crizele, si nu mai vrea sa manance, si tot plange si scanceste si geme....ma gandesc ca e de la supa aia multa de la pranz! Cam asa face de vreo 3 zile. Ieri si alaltaieri i-am pus Calgel si s-a mai potolit, in seara asta nu am dat nimik si vreau sa vad daca adoarme.Se poate sa fie de la dinti, numai seara?!!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"