Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Dragelor, noi papam numai tzitzi deocamdata (pina la 6 luni). Chiar ieri am fost la doctorita in speranta ca ne lasa sa incepem mai degraba diversificarea si a zis NU. Si ca de ce vreau sa-mi bat singura cuie in talpa? Nu-mi e bine asa? Ca puiului ii e foarte bine.
Numai in body cu mineca scurta stam in casa. Asa doarme si noaptea. Si neinvelita. Uneori mai pun pe ea un scutecel de finet. Asta acum ca e mai rece, dar cind sint calduri mari doarme doar in pampers.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, ma doare foarte tare urechea, am inteles ca asa o sa fie cateva zile. Ayan e super cuminte azi, parca stie ca ma doare ceva.
DENISA, daca ma simt bine poate venim si noi la intalneala vineri. Maine nu cred, ca daca ma simt mai bine as vrea sa ma odihnesc.
Am tot citit pe net de otita si astia zic ca ar trebui sa iau antibiotic, nu stiu de ce nu mi-a dat ORL-istul sa iau. Ca am mai luat Amoxicilina cand am facut mastita.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of, of Alinuta, draga de tine.
Bee tare faza cu ana si pamantul. Nu ne-ai mai povestit-o.
Moni ce faci iubita? te-am vazut in poze la birou .Ai grija cu geamurile alea.
Ioana hai ca intru si eu sa citesc, nu am vrut, dar m-ati facut curioasa. asa ca sa mai putin.

Ne-am intors si noi din oras. am venit cu o gramada de plase, de era sa-mi scap copilul pe scari.
Fetele, marco de 3 zile, cum vede ca deschid garajul incepe sa se agite si chiuie de fericire. cred ca stie ca luam caruciorul sa iesim la plimbarica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Dragutul de Alain ce se joaca el cu canita si lingurita!
Ma fetelor cum reusiti voi sa le dati supica si sucul la copii fara sa va murdariti? La noi este o intreaga odisee servitul mesei, ma apuca de mana, apuca lingurita sa si-o bage singura in gura, trebuie sa tin strans cana ca altfel devine obiect de joaca! Mai nou bem si noi direct din cana ca este mai bine, cu lingurita mai mult imprastiem.
Ce se distreaza Alexandre cu socul ala!! De ce aveti fata doar trei poze????

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of, of ca am citit si eu la mamici de iulie-aug. Of saraca femeie, ce putere are sa treaca mai departe. Nici nu a vrut sa se uite la bebele ei. eu nu puteam. na, ca m-am intristat azi, asa-mi trebuie.

Irina l-am vazut pe mohamed murdar tot. e un dulce .
Canda si pe Filip cu echipamentul lui tat-su. sunt bune inelele alea de ros
Daniela si pe Ioana in pantaloni scurti de blugi. plange in poza aia?

ma duc si eu la bucatarie sa fac papica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Giova cine-i fata mohamed????? Spor la facut papa!!
Irinel cred ca ai smantana in tzatze ca-i murdara ilinca pe la gurita:))

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

O fi al meu ca doar al meu e mereu mrudar ca porcul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Buna fetelor,
noi tocmai am facut dusulet si stam in brate la mama si citim din urma ca nu am mai scris de mult, sa imi fie rusine. La multe luni bebe Vlad Paul sa cresti mare si frumos.
Noi ne pregatim de mers la o nunta sambata asta. Denisa, te rog daca ai mai fost la o nunta aici, spune-mi si mie la ce sa ma astept.
J vrei sa pun reteta de coltunasi cu branza aici sau pe mail? Chiar mi-ai facut pofta o sa fac si eu.
Diana si bebe Andrea
P.S.: vad ca nu mai sta Andrea in brate vrea sa fuga, citesc din urma cand doarme.

Mergi la inceput

valeu ce-i pe el!!!! Pai eu ma plang de Ioana???? NOOOOO!!! Irino frumos este fitu!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Apar si eu dupa un veac...probleme cu fetitza, dar sa le luam pe rand.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE IERI SI CELOR DE AZI!
Alina, tare pacatoasa e otita asta, eu pe la 11 ani am facut puroi si a trebuit sa-l scoata..nu-ti zic ce senzatii tari am incercat...sper sa te faci bine mai curand si dragalashului Ayan!
Cata, tot in chinuri cu dintii sunteti?...sunt curioasa dupa cat timp ii apar Biei , ca a mea nu mai are stare..
Si m-am luat dupa tine, i-am bagat un sfert de mar in supa, fara sa-l pasez la final (ca nu-i place marul), dupa mine supa era la fel la gust, poate un pic mai acra...am avut mari emotii ca nu o papa.
Maraki, deci Maradona? Eu zic ca e o personalitate..cu tot cu droguri, bautura si obezitate, pana la urma a facut ceva in fotbal, mi-ar fi placut si mie sa-l vad! lui Angelos cel folosit pe post de milk-shaker de socrella!
Mirela, saracutza de tine, bine ca ai scapat...probabil ca si durerile de la anestezie sunt temporare...acum trebuie sa stai linistita ca sa se vindece operatia. pt tine si pt puiutz!
Moni, deci Diana nu mai sta locului in carutz, e mare mai vrea sa umble...asa ii zic eu la a mea cand da din picioare: vrei la intalnire cu fetele? Cred ca si frumoasa ta vrea la intalnire..
Ioana, eu am tot folosit Batista bebelushului, acum mai rar ca nu prea mai are mucishori, ea n-a avut niciodata treaba cu aspiratorul, cred ca o distra...Am mai apucat sa citesc asa putin cat papa al tau , super pentru el...dar ma deprima...
Silvi, sa nu te stresezi, intentia conteaza si daca vrei sa faci o fapta buna nu te uita ce zice unul si altul...asa de rar gasesti azi pe cineva sa te ajute..eu cred ca esti o fata grozava si daca te mai intristezi ca altii sunt sisi, eu vin cu dupa tine...asa incat capul sus si , tie si dintosului dulce Alain!
Pisoi, faina familie ai...(prin alianta desigur), dar are dreptate Moni (cred) cand a zis ca cei ce nu au animale nu pot simti...asa ca nu-ti sparge capul pt ei si nu te consuma ca nu merita. Ti-am vazut noul membru al familie, dulce foc, dar sa nu-l uitam pe Mark, o papusha!
Giova..ce sa mai zic...era sa-l scapi pe ginerica de pe canapea, ce sa mai zica Diana de asa o socrella ca tine? lui Marcos cel dulce!
Simo, pe cand urmatoarul presedinte...asteptam ceva si de peste hotare... vedetei mici!
Deea, vazut ingerasa, frumoasa foc , dar ai grija cu pliurile alea..asta stiu si eu ca nu-i de gluma, faci o eco de sold si stai si tu linistita...
Janina, ti-am vazut puiutza la botez, scumpica foc , iar tu arati foarte bine, unde-s frate alea 8 kile in plus??
M-am intins atata, ca nu am mai apucat sa zic ce fac eu si bebe...asta in numarul urmator!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput