Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici,nu-mi vine sa cred ca azi functioneaza cat de cat netul si Dc-ul pe Pc-ul asta! Si asa m-am enervat la birou,ca exact cand s-au carat patronul si gasca la masa a picat netul
Oricum v-m citit sunt super la zi,mai putin cu pozele si filmele,dar nu vreau sa fortzez sa mi se blocheze iar sandramaua! Ca hardul nou nu stiu cand il am,vad ca n-a venit azi asta dupa bani,nu prea are timp tipu,are licentza de dat acu.
Pentru inceput PUPY bine ai venit!
ALINA imi pare rau de tine,chiar nu poti lua nimic? Eu am luat ampicilina de exemplu cu toate ca am alaptat! Si m-am anesteziat si la dentist.Exact la fel am facut si in sarcina si ampicilina si anestezic
ANDA m-am chinuit 20 de minute cu Pc-ul aseara, dar tot am vazut matzul alb et company Lasa-l pe cumnat,a vrut sa faca o gluma,dar n-a nimerit-o.Asa e cu cine n-are animale,trebuie intelesi
Acu ma laudam ca merge mai bine,iar se blocheaza
Si as nu mai stiu ce si cui sa raspund ca mi s-au amestecat toate in cap
Poate imi amintesc si mai intru...daca pot!
Despre noi nimic nou,Dia doarme acu,a papat ca de obicei.Vreau sa aduc azi o saltea sa o pun pe jos in camer de zi pe post de centru de joaca In carutz nu prea mai merge decat legata ca se rasuceste ca naiba ,sau sta chircita cu picioarele in sus sau se trage in jos ... e aiurea.In dormitot in patutz sau in patul nostru sta putin,ca nu prea stam noi acolo.Si Tv-ul si Pc-ul sunt dincoace si ei ii place in compania noastra sa stea.
Acu s-a trezit...Fug!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee si ii placea sau si-a dat seama imediat ca este un pic prafuit?

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina pai eu nu stiu cum aratai inainte. daca esti zgarcita cu pozele... si eu tot 8 vreau sa dau jos. e cam mult, dar ciner stie daca reusesc.
Alina cum te mai simti? ce face creolinul?
Am vazut pe Ingrid cu al ei pisic, pe Moni la birou.
acum ne imbracam sa plecam in piata, si pozele celelalate mai tarziu.
Bee ce fata cumintica ai. bravo ei!!!
gata fug ca al meu se arunca din bouncer.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni bine ai revenit.
Of, auzi dar firma fara patroni si sefi nu se poate?

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- ma bucr ca Ana e cuminte si ca mergetzi al mare!
Maine in IOR pe la 6 sau dc nu vineri, cam la fel, eu voi fi cu Emma in ambele zile si se apre ca aerul mai tare d aici i-a priit!
Alina- deci si maien si vienri in parc ep la ora 6, intrarea d elinga statia de metrou Titan!
Anda vii?
Simo- faine pozele ca si cele ale Jeaninei-bafta cu vaccinul!
Am pus si noi poze noi!
Cuscra- bafta cu vaccinul si tzin pumnii sa fie totul bine!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetele, dati-mi si mie va rog un mail cu site-ul si parola noastra; ca le-am uitat

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alarma falsa,cred ca a strigat in somn,ca tot asa zambea in somn cand m-am dus la ea.
Voiam sa va mai zic,scuze pentru aseara cu messul Irina,Daniela,Maraki etc. se blocase Pc-ul cu toate ferestrele si nu mai mergea decat.....ca apareau mesajele voastre si eu nu prea putem face mare branza ! Nici nu prea il deschid ca se blocheaza tot mai rau.Acum am vreo 4 ferestre blocate p-aci ,dar vad ca macar ma lasa sa scriu,ca zilele trecute era mai rau.
BEE sper ca e ok Tea cu vaccinul!Si eu i-am aratat Dianei vreo 3 pisici negre corb (suuuuper!) si una alba cu pete,erau la matusa-mea la bloc si se holbau ele la Diana si ea la ele,toata gasca foaaarte interesate unele de altele! Cred ca le tragea si de coada daca ne apropiam mai tare
DENISA cand pleci?" Mama mia ce barosana e Emma!Fain ca te intalnesti cu fetele!
URSULINA astia erau virusii de pe DC aia care te atacasera mai demult? Se pare ca mi i-ai facut cadou
IRINA pai ce vii in Ro? Stii deja sigur cand, cum , pe unde?
Cum e Marian cu piciorul?
Hai ca va las ca iar am uitat ce si cum si poate mai deblochez din ferestrele astea.Daca dispar stiti de ce

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor sunt inca in stare de soc, saraca fata de la iulie-august 2006, mi-e asa de mila de ea!
Noi am papat iar vreo 250 gr supica si vad ca iar a la greu.... sa fac, sa nu ii dau atata supica? Ca daca nu ii dau cat vrea striga la mine!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Irinel, am vazut-o si eu pe Ilincuta, mamaaa ce colacei are si la manute! Este o frumusica cu palarioara roz!!! Asa dezbracata o tii in casa? Si mie imi place mult camera ei, caruselul de asemenea este super! Ma da ce-i dai sa manance de ai facut-o asa dolofana?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Janino sa nu pui mai multe poze ca ne uitam la ele!!!! Mistoaca rau fita! Si tie ti-a mai crescut parul!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput