Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina ti-am vazut comoara. Ingeras pe lume nu alta. si tu arati foarte bine. acum te-am vazut si eu prima data.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fii-mea doarme de 2 ore in pat!. Si eu am stat tot langa ea pana acum. MAre realizare pt noi. O fi de la vremea asta urata!
Cum ramane cu intalnirea? Ne mai intalnim maine in parc? PE vremea asta ne trebuie vreo terasa pe-aproape! SI dupa cum vad, de cateva zile, dupa amiaza ploua sigur.
Denisa, sa inteleg ca Emmei i-a priit in tara la noi.
March, am si uitat sa spun ca ma bucur ca e fata ta ok si ca nu mai ai griji cu soldurile ei. VEnim la mare! Am facut rezervari si joia viitoare suntem la Venus. Abia astept sa-i arat si Anei marea. Si venim sa va vedem si pe voi.
Janina, fug sa vad cum e cu pozele, ca tare zgarcita esti cu imaginea fiicei tale.
ca se scoala mandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova multumim frumos - dar eu sunt grasa rau de tot. Am de dat jos vreo 8kg.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele de pe litoral...ati strans si voi panaacum vreun cristal natural?
Daca nu stiti despre ce vorbesc sa imi spuneti!
Daca ati strans vreau si eu!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Janina ...cate ai tu de dat jos? 8 kg?????? Si esti grasa???????????
Pai eu care mai am de dat jos cel putin 28 kg ideal 38 ce sa mai zic?????????

Mergi la inceput

Bee felicitari ... deci ai cateva momente de liniste si pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Am vazut poze: Alain care nu prea mai sta in patut si se distreaza cu canuta si lingurita, Alexandre cu un zambet cuceritor, Angelo scump care, da, seamana cu mami, grasana frumoasa Clara Francesca, Daria de LUNANOUA cu freza inconfundabila si foarte fericita, am vazut o poza cu Dani al MIRELEI unde zici ca e dat cu gloss, Diana de INGRID la botez si un super tort, Diana de MONI care studiaza noul carucior, Jasmine de BOMBO frumoasa ca de obicei si binedispusa, Raisa cumintica si frumoasa la intalnire cu Tibi si Ana, Tiberica la baita.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Am vazut si poze de la intalnirea Ioanei cu Vladimir. Frumosi amandoi! Si poze cu Marcolino pe la chefuri.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Alina

Mai dar vad ca sunteti toate pe la bucatarii.
Pai ma duc s iau putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eee, s-a dus distractia. Am si "hranit" bebela, desi azi nu s-a prea inghesuit la piure de legume.
Am vazut si pozele cu Carla, scumpa foc si seamana cu mami, ceea ce e o mare chestie la fetitze!
Simo, am vazut-o si pe Clara cu Base.
Ana, ma bucur ca ti-a ajuns mama cu bine.
MAraki, tot am vrut sa-ti spun ca am vazut socrosenia vedeta! Mie mi se parea chiar simpatica (dar cum nu e soacra mea, eu pot sa spun orice!).
Fii-mea e microbista! Sta pe jos unde i-am facut terenul de joaca, merge televizorul pe meci si dansa chiuie de zor. Cred ca vede doar terenul ala verde ca si copacii ei dragi, de aia e fericita. Si eu is linistita ca mai jos de podea nu poate sa cada!
Sa vedeti ce am patit la tara. Am pus fata sub un copac, pe o plapuma si un sac de dormit, cu perne de jur imprejur si jucariile ei preferate la indemana. SI sotul meu era aproape de ea, ca eu eram la plivit morcovii! Nu stiu ce-a pazit Radu, dar in cateva secunde, Ana mea a luat contactul cu solul. Adica s-a rostogolit pe iarba si gusta de zor din pamant. Am mai spus asta? Daca da inseamna ca m-am repetat. Nu mai spun cat de incantata e de pisici!

Mergi la inceput