Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Maraki eu stiu de la mama, ca i-a zis un bun pediatru din Alba. Crec ca pt. inceput voi fierbe osul separat de legume. azi nu mai fac. maine fac si sunt curioasa daca mananca.
Alina imi pare rau ca ai facut otita. sper sa-ti treaca durerile cat de cat cu unguentul si eferalganul ala.
Liliana cred ca esti la vopsit deja. mergem tot Dc-ul la turcaleti? ar fi super
.
Cata si eu am luat covrigi rotunzi, tari si suge si molfaie marco pe ei de n-are treaba. Jucaria aia cu lichid nu o tine in mana- cred si eu ca-i ingheata mana pe ea. Mi se par o porcarie alea, totusi.
Pupy bine ai venit la noi. sa ne dai datele complete sa te trecem pe lista, daca vrei.
Canda ma bucur ca te-ai distrat si filip a fost cuminte cu bunica.
Nu mai stiu la cine ce trebuia sa zic. mai recitesc si revin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Denisam spune:
Cuscra-voi la 5 luni facetzi vaccin de meningita? Noi da, la inceputul lui iulie ca medicu nostru acu e in holiday. AM fost azi sa o cantaresc si la 5 luni fara o saptamina are 7800 si 70cm, eu sunt multumita, ginerica cat mai are? Maien decolam la bucuresti si duminica noapte spre casa noastra, buni duce munci de lamurire sa ii las nepoata pina in august dar eu si tasu nu vrem, ca deja de ziau canadei mergem al cabana 3 zile![]()
Giova-covrigi adevartzi sau de jucarie ii dai lui Marcolino?
Daniela- pupicei grasunicii, si cred ca acum cu Ioana trece mai repede timpul fara sotz decat inainte, asa-i?
Linda- vii sa ne vedemin IOR?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Bee tin pumnii la vaccin, o saraca Anna. Al meu a dormit linistit o noapte.
Daniela cum a fost plimbarica pe malul marii?
Denisa te cred si eu ca o vor cu ei bunicii.dar nu rezisti tu nici o sapt. fara ea.
Lui Marco i-am dat covrig adevarat, dintr-ala tare de tot, dar nu i l-am lasat mult, ca a inceput sa-l inmoaie.
Irinel imediat ma uit la poze.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Ursoaica spune:
Giova pai daca mergeti toate o sa faceti invazie de bebelini acolo.![]()
O sa zica aia ca s-a spart conducta!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

maraki spune:
Bee bafta la vaccin!!! Sa treaca repede ziua si fara reactii adverse
Cuscra pe 20 iunie santem programati la vaccin, inca nu stiu ce o sa faca, o sa scriu atunci
Tot atunci facem si masuratorile, mi se pare super bine greutatea Emmei si lungimea
Acum la spartul targului spui si tu de intalnire?
![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
alina80 spune:
Am reusit sa dorm si eu vreo ora cu Ayan.
MARAKI, ziceai ca tin cateva zile durerile astea de urechi? Misto ca pleaca socrosenia in vacanta.
DENISA, cand e intalnirea in IOR? Cand poti sa vii?
GIOVA, sa poarte sanatos baticutul Marco!
BEE, bafta cu vaccinul!
MARCH, pana in septembrie mai sunt trei luni, nu? Oricum, trece repede timpul si vine Robert! Imi dau seama ce greu iti este, pe mine ma enerveaza daca Gabi intarzie seara mai mult.
Cred ca am facut si temperatura
.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Ursoaica spune:
Maraki ... ce seamana Angelo cu tine!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

alina80 spune:
TEOLINDA, sa pui poze cu noul look! Pofta buna papanasului!
SIMO, vazut poze cu o vedeta mica. Foarte misto!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Giova spune:
Janina acum ma uit.
Irinel papa mama pe ea de grasduna ce a plans dupa ce a scos-o din apa. si pe Marco la fel la bagat in cazan. Are o camera superba: imi place bordura de pe pereti, lenjeria patutului la fel cu caruselul- unde ai gasit asa ceva? si inca ceva: avem salteluta la masa de infasat la fel.
Andiaroro l-am vazut si pe smecherelul de alexandre cu floarea de soc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco